Pro vás, všechny maminky světa, jsme přichystali jeden originální test, ve kterém se dozvíte, jaké mámě z Rajecké doliny se nejvíce podobáte. Už jste o něm slyšely? A stihly jste ho už vyplnit na www.rajec.com/jaka-jste-mama?
Já jsem jednoznačně rozlétaná sýkorka, a to nejen kvůli mému jménu Ptačinská... 🙂 V sobě mám i kousek vyplašené srny. A vzhledem k tomu, že doma mám jednoho nespavce, asi nejvíc soucítím s ospalou sovou! 😉
Která zvířecí maminka je nejbližší vám? Jakou vlastnost byste chtěly mít? Nebo jste se snad v žádné naší charakteristice nenašly? Podělte se o své dojmy...
Žába 😂😂😂
Tak to vítej do klubu, @absintka19! 👍 Kam letíš dneska? Máš něco v plánu? ✈ A jak se Ti test líbil?
Vyklidněná žába 😀 no nevím....
@makynaeliska Neznám mámu, která dokáže být úplně pořád v klidu... Vážně to jde?! 😉 Myslím, že vyklidněná žába je super znamení, že u vás doma vládne aspoň většinou pohoda. 😉
@jana_rajec Já jsem si řekla, že si tu "dovolenou" užiju. 😂 Když budu chtít stres tak půjdu do práce. 😂 Dneska malý vstával v 5 hodin, tak jsem to vzala pozitivně a uvařený jsem měla už v 7 hodin a hned je ten den delší 😂😂
Vyplasena srna 😊
@vlaxyz Klobouk dolů... Já - ač rozlétaná sýkorka - tak rozhodně nejsem ranní ptáče, takže nevím, jestli bych to tak dobře v pět ráno nesla. 🙂 Ale skvělá inspirace, budu na tuhle Tvoji radu myslet pokaždé, když se věci nevydaří úplně podle plánu. 👍👏
@jana_rajec ja to vidim stejne 😉a doma??Doma je to na houpacce,nekdy klid,nekdy panika a chaos ale je to sranda 😊
Vyklidněná žába 😀 No nevim nevim...s tim klidem je to nekdy hodne naklonene 😇
@makiszek Konečně nějaká máma srna! Srny mám nejraději... A to nejen kvůli naší krasný háčkované ambasadorce. 😉 Blízké je mi i nošení miminek, o čemž mámy srny vědí asi nejvíce...
@makynaeliska @mimonnka Hlavní je si to užít za všech okolností... 😉
Jsem vydra. 🙂
Vyklidnena zaba a taky se tak citim - nikdy jsem nebyla v takove psychicke pohode jako nyni na materske. Uzivam si to
Trpělivá vydra, ale ve skutečnosti, trpělivá nejsem. Jsem spíš nervák, takže to nesedí.
Trpělivá vydra, jen ta trpělivost občas rychle vyšumí 🙂
@babanci A sedí to?! 😉 Trpělivosti není s dětmi (a možná i s manžely 🙂)) nikdy dost, že?
Vyplasena srna-z casti to sedi 🙂
@pekosek Super! Je to tak nabíjející slyšet takový názor maminky! 😉
Jsem sýkorka, ale u některých odpovědí jsem se moc neztotožnila ani s jednou z možností🙂
Vyklidněná žába. Ale cítím se tak až v poslední době, synovi jsou 2 a měsíc. A to ještě ne vždycky :D
@jana_rajec
No to ano, uzivam si vse plnymi dousky 😀
@jana_rajec S dětmi mám trpělivost neuvěřitelnou. Po třech dětem a dvou vnučkám myslím, že už vydržím skoro všechno. Je ale zajímavé, že s mužskými takovou trpělivost nemám. Jednoho jsem vyprovodila hodně rychle a s druhým to sice táhnu 26 let, ale není to teda vůbec stojatá voda. Spíš pořád rozbouřené moře, ale je to tak prima, alespoň se nenudíme.
@apacheee Snažili jsme se maximálně pojmout to spektrum, ale chápu, že se v tom člověk nemusí vždy úplně najít... A našla bys třeba ještě nějakou charakteristiku, která nám tam chybí a která by na tebe seděla nejvíc? 😉
@babanci 26 let 👏!! Stojaté vody se většinou pěkně kazí, takže není o co stát... 😉
Tak i já jsem sykorka😁
Rozlétaná Sýkorka 🙂 dělala jsem si to minulý týden 🙂