Vyfoťte nám, jak vypadají vaše aktuální přípravy na velikonoční svátky. Těšíme se na všechna malovaná vajíčka, vyzdobené stoly a také na dobroty, které připravujete pro koledníky. Tři fotky odměníme - na každou vítězku čekají dva krásné rámečky na fotografie. A pozor, soutěžíme až do soboty do 19:00 hodin, tak neváhejte a zapojte se!
-------
Děkujeme všem za nádherné fotky! Bylo opravdu těžké vybrat ty nejlepší... Ale nakonec jsme dali s kolegy hlavy dohromady a vybrali tyto vítězky: @zimkova, @kalkulantka a @p_ch ! Moc gratulujeme a přejeme všem nádherné svátky!
@catherineb Nevadí... Nakonec jsme prodloužili soutěž až do zítřka, abyste měly více času! 😉
Děkujeme všem za skvělé fotky! Přípravy budou vrcholit, předpokládám, v mnoha rodinách zítra, tak vyhodnotíme výsledky během zítřejšího večera. 😉 Těšte se, výsledky zveřejním zde i na mém blogu. 😉
o výzdobu se mi stará už syn ve školce ...beránek je sice moje práce, ale za jeho mohutné asistence, které se dožadovala i dcera....mazenec samozřejmě je taky, ale bohužel vypadalo to letos slibně už jsem se těšila na náhernou fotku velikonočních dobrot..bohužel potvora rochnul...těšínská jablíčka bývají trpká (to už říkala moje babička)
Děkujeme všem za nádherné fotky! Bylo opravdu těžké vybrat ty nejlepší... Ale nakonec jsme dali s kolegy hlavy dohromady a vybrali tyto vítězky: @zimkova, @kalkulantka a @p_ch! Moc gratulujeme a přejeme všem nádherné svátky!
Amálka drží svícínek vyrobený z vajíček a figurek, které tvořila v dílničkách spolu s maminkou. Není nad to při dvou dětech si udělat čas na starší dítě 🙂 Krásné a požehnané Velikonoce všem!