SOUTĚŽ o balíček pitného režimu. Jak jste se udržovaly v kondici?

jana_rajec
26. bře 2016

Co vám pomáhalo udržet se fit v průběhu těhotenství? Byl to speciální pitný a stravovací režim? Nebo nové pohodlné oblečení, či snad příjemné prostředí a kolektiv? 😉
Napište nám svoje zkušenosti s dodržováním aktivity v průběhu těhotenství! Jedné z vás pošleme 1,5l a 0,33l balení kojenecké vody Rajec. Soutěžíme dnes do 19:00 hodin.
--------
Musím přiznat, že tato otázka byla zatím nejzajímavější svou pestrostí odpovědí... Co žena, to názor, ale jak vidět, mám se při druhém "Ptáčeti" na co těšit. Čeká mě velmi "akční" období, neboť tím nejlepším trenérem pro udržení naší kondice jsou naše milované děti. 🙂
Ale pojďme vyhodnotit dnešní soutěž. 1,5l a 0,33l balení kojenecké vody Rajec vyhrává @tajemna30! Její přístup je podle liků velmi inspirativní nejen pro mne, ale i pro vás...
Díky ale vám všem za všechny krásné odpovědi. A nezapomeňte, ještě stále se můžete zapojit do našich velkých soutěží o originálního medvídka a o pitný režim nejen pro vás, ale i celé vaší rodiny. Mrkněte na naše fórum: https://www.modrykonik.cz/forum/category/dny-s-....

ylonka007
26. bře 2016

Dva mladší sourozenci 11 a 12 let . Ti by mne nenechali zlenivět 😀 😀

verkaunka
26. bře 2016

Mne pomohla kamarádka, která byla také těhotná a zároveň ma kolegyně a tak jsme hodně podnikaly spolu různé aktivity, hlídaly se, předávaly si rady, a podporovaly se...at už se to týká stravování, piti či porodu...a také manžel, který mi pomáhal s domácnosti, a nakonec i u porodu..

mkrelo
26. bře 2016

Chodila jsem na těhotenské cvičení, které vedla porodní asistentka,takže to bylo 2v1. Navíc jsem chodila do práce a jelikož jsem učitelka, měla jsem pohybu dost nejen při tělesné výchově, ale i při pobytu venku s dětmi.
I bez tehotenstvi se snažím jist ovoce a zeleninu, dostatečně pít, ale je fakt,že jsem si dopřavala i sladký zákusek.,Ještě mě napadá, jelikož jsme bydleli pod kopcem, chodila jsem každé ráno do práce do kopce. 🙂 přesto se mi povedlo přibrat necelých 23kg navrch.

dendulalacek
26. bře 2016

Abych pravdu řekla, tak v těhotenství jsem se cítila báječně. Bylo mi dobře, nepřibrala jsem ani šest kg a celkově jsem měla prostě super období. V práci jsem byla ještě týden před porodem, prostě jsem se cítila naprosto fit. Pitný režim jsem zvládala s přehledem, ovoce a zeleninu jsem milovala. Jen sportování šlo mimo mě, ale aktivní jsem byla i bez toho. Jen to uteklo jako voda.....a teď to utíká ještě víc. Malé budou dva roky. 🙂

alushkaa
26. bře 2016

Prvni 2mesice me dobre moc nebylo,ale myslela jsem na to,jak v mem brisku roste novej zivot a ze tohle proste k tomu patri 🙂 ale trosku me pomahalo pit vodu s citronem,je to uz 8mes. Co se prcek narodil a na ty zazacatky vcetne nevolnosti rada vzpominam

tajemna30
26. bře 2016

Krásný den, mně nejvíce pomohlo žít co nejvíce běžný život. Že jsem těhotná, neznamená že jsem nemocná. Takže má zkušenost - pokud to zdravotní stav těhotných dovolí, což myslím že většině ano, chovejte se tak, jak jste žili před těhotenstvím. Chodila jsem do práce, věnovala se aktivitám na které jsem byla zvyklá. Sportovala. Jen jsem si více hlídala pitný režim, a stravování.

mikilenka
26. bře 2016

Čekala jsem dvojčátka. Hned na začátku těhotenství jsem si dala předsevzetí, že se budu během těchto měsíců pohybovat jen mezi hodnými lidmi a také že budu hodně spát 🙂 Zůstala jsem hned od začátku doma, tak jsem si to mohla splnit. Byly to nádherné měsíce, často na ně s manželem vzpomínáme. Jedla jsem a pila podle potřeby. Noční svačinky - to bylo s dětmi naše 🙂 A nevolnosti? Ty vykompenzovalo mnoho, mnoho nanuků 😉

vequi
26. bře 2016

Mě pomáhalo být fit v těhotenství, že jsem hlavně kvůli miminku zařadila do jídelníčku pravidelné snídaně a svačiny, které jsem nikdy nemívala. Hodně jsem pila a jelikož jsem byla nejdéle těhotná přes jarní a letní období, tak hodně jsme jezdívali na chatu, do přírody, na procházky do lesa 🙂. Také i řádný odpočinek mi pomáhal. Zchladit se i v bazéně 🙂 a pohodlné oblečení samozřejmě,... jak taky jinak na chatě 😀

rendak1982
26. bře 2016

Mě pomáhal být fit hlavně náš v té době 2,5 letý syn,který mě nutil chodit ven a hýbat se a pak také zdravá strava a pitný režim.Teď jsem ráda,že na procházky už nechodím s břichem,ale s naším Jarouškem a Rozárkou v kočárku 🙂

bimmka
26. bře 2016

Při prvním těhotenství mě neustále strašili potratem a byla jsme ráda, když mi dovolili doktoři dýhat. U druhého to hold nešlo, přece jen 2 letý prcek neleží celé dny. A taky jsem si řekla, že nabrat 25 kilo opět nechci, takže hurá a sláva alpinningu. Sice jsem s dcerou přibrala uplně stejně, ale vše se po šestinedělí ztratilo na původní váhu, jen zadržená voda ;)

andrysek30
26. bře 2016

člověk si to zkusí nějak naplánovat,ale vše je jinak. mě bylo do 4 měsíce pořád zle, bolavý žaludek,nevolnosti apod. pak přišla kolika střev, posléze zánět močáku a viroza která mě zkolila na 3 týdny. No a nyní jsem v 6 měsíci a zatím jsem nějak neměla možnost ze sebou něco v těhotenství dělat...doufám,že jsem si vše špatný už vybrala a budu moci být aktivnější s přicházejícím jarem...no uvidíme.

olga_
26. bře 2016

Mě těhotenství hodně nakoplo a patřilo k nejproduktivnějším obdobím mého života. Hned týden po jeho potvrzení jsem odjížděla na dva měsíce studijně do Německa, po návratu jsem začala dělat autoškolu a dokončila vše možné i nemožné ve studiu doktorátu. Úžasný relax byla těhotenská jóga a samozřejmě setkávání s příjemnými a inspirativními lidmi.

tak2014
26. bře 2016

V těhotenství jsem se udržovala v kondici hlavně pozitivním smýšlením, chozením do práce ( udržováním duševní kondice) a na procházky ( udržení fyzické kondice) 😎

hhranolka
26. bře 2016

Co mě udržuje v kondici .. moje čtyřletá dcerka,... "mami, pojď sem,... Mami, jdu kakat... mami, jsem hotová,.. mami pojď si hrát,... mami, kde mam čelenku? ... mami, mám hlad,.. mami,... došel mi čaj,.. mami, kde mam tu hračku?... mami,.. mami... mami... mami... NEVER ENDING STORY 😀 😀 😀 Miluji ji!

jana_rajec
autor
26. bře 2016

Musím přiznat, že tato otázka byla zatím nejzajímavější svou pestrostí odpovědí... Co žena, to názor, ale jak vidět, mám se při druhém "Ptáčeti" na co těšit. Čeká mě velmi "akční" období, neboť tím nejlepším trenérem pro udržení naší kondice jsou naše milované děti. 🙂
Ale pojďme vyhodnotit dnešní soutěž. 1,5l a 0,33l balení kojenecké vody Rajec vyhrává @tajemna30! Její přístup je podle liků velmi inspirativní nejen pro mne, ale i pro vás...
Díky ale vám všem za všechny krásné odpovědi. A nezapomeňte, ještě stále se můžete zapojit do našich velkých soutěží o originálního medvídka a o pitný režim nejen pro vás, ale i celé vaší rodiny. Mrkněte na naše fórum: https://www.modrykonik.cz/forum/category/dny-s-....