Nakupujete potraviny a nápoje přes e-shop?

jana_rajec
27. bře 2016

V těhotenství a krátce po narození prvního syna jsem objevila kouzlo online nakupování. Ne že bych brouzdala po módních serverech, ale s chutí jsem ji zjednodušila každodenní nákupy potravin. A musím říct, že jsem byla velmi mile překvapena, jak rychle a snadno si člověk na tento způsob naplňování ledničky navykne. 😉 Žádné fronty, žádné těžké tašky a donáška téměř až do kuchyně. Jaké jsou vaše zkušenosti s nakupováním potravin „online“?

petra_pf
27. bře 2016

Také jsem párkrát vyzkoušela, ale procházku do obchodu je stále pro mě lepší varianta. Ale když jste nemocní nebo hodně zaměstnaní má to svůj velký smysl.

baysha
27. bře 2016

Já jsem nakoupila online párkrát a musím říct, že mi to moc nevyhovovalo. Na e-shopu nemají uvedené složení potravin, takže jsem vlastně pořádně nevěděla, co kupuju. Navíc často neměli to, co jsem objednala, tak to nahradili "podobným" výrobkem, který mi nevyhovoval. Zelenina a ovoce kvality velmi různé, jak to pracovníkovi obchodu zrovna přišlo pod ruku (mám podezření, že tam naházeli ty horší kousky, které jim zůstávaly ležet).

jana_rajec
autor
27. bře 2016

@baysha Tak to je nemilá zkušenost... ☹ Ve které online prodejně to bylo? Já se naštěstí s ničím podobným nesetkala a za x objednání mi jen jednou nabídli "náhradu" za něco, co zrovna nebylo na skladě. 😉

trif
27. bře 2016

Krome ovoce, zeleniny a peciva vsechno kupuju online...

kubicek11
27. bře 2016

Jsem z malého města, takže potraviny takto nenakupuji.....ale přiznávám se, že by to bylo někdy moooc fajn 😀

bimmka
27. bře 2016

Potraviny si kupuji v krámě, ale o se týče potravin pro mé děti kojenecké příkrmy, sunary a podobné tak to pak ano, na netu jsou daleko jiné ceny. Ale ono do naší malé vesničky to mají všechny potravinové eshopy daleko, takže už se mi vyplatí dát švagrové seznam, když míří na velké nákupy. takže je to v podtatě takový osobní eshop🙂)