Ač by to mohlo moje příjmení předznamenávat, rozhodně nepatřím mezi ranní ptáčata... Jsem spíše sova, která ráda pracuje do noci a ráno si s chutí přispí. Naštěstí tuto vlastnost podědil i náš první syn a tak jsem nikdy příliš "netrpěla". 🙂
Dnes jsem se ale vzbudila do krásného jarního dne a když jsem při pohledu na elektronický budík zjistila, že je o hodinu více, než ukazují mé nepřeřízené hodinky, vytáhlo mě to z postele. Stalo se tedy nevídané - v neděli jsem byla aktivní už v sedm, resp. v osm hodin a mohla si tak na sluníčku vychutnat ranní bezkofeinovou kávu a skleničku Rajce. 😉
A co vy, jak snášíte změny času? Pociťujete je nějak na svém organismu? A co vaše děti, mají například trable s odpoledním spánkem?
@mipahoji Tak držíme palce, ale snad to bude lepší. Ono obecně to jaro a delší dny jsou takové příjemnější... 🙂
U mě se to nikdy neprojevovalo. Naopak, na jaře to beru, pak je delší den. Teď co jsem na mateřské, tak to je vůbec bez problému. Na podzim s tím měla dcerka problém jen jeden den, pak se to srovnalo a byla v pohodě.
Náš mladej to snad cítí 😀 Vstával čím dál dřív. Ač si rád ráno pospí, normálně vstával mezi 7 - 8, tak poslední dny vstával dřív a dřív a dneska dokonce v 5,30 starého času, což teda ani nemusel 😅 Trochu jsem se pak bála vstávání do školky a vypadá to, že to bude bez problému 🙂 Ještě aby se mu chtělo večer jít spát, to se mu většinou moc nechce a ted ještě bude trochu světlo...
Protoze jsem celkem nespavy clovek, tak v pohode, dokonce mozna i liiiip - protoze kdyz vstanu, tak na hodinach konecne nevidim 7 hodin, ale 8 😀 😀 😀 Jinak letni cas miluju 🙂
my v pohodě 🙂 vytáhlo nás sluníčko z postele, ať je hodin kolik je 🙂 kluci vstávali už týden kolem 5, takže si to přeřídili sami, nebo spíše vstávají vždy se sluníčkem 🙂 a hodiny neřeší🙂 jen se srovnáme s jídlem a bude to zase oki 🙂
My jsme od rána zvládali změnu času skvěle. Jen večer jsme to trochu nezvládli, protože jsme si doma nepřeřídili hodiny. Vše bylo podle starého času 🙂 No, mohlo to být i horší, rozhodně malej usnul raz dva a byl straaašně hodný 🙂
Hodina míň, to je problém chybí mi po celé týdny, potřebovala bych tak spíše 24 hodin navíc, abyh se byla schopná zregenerovat. Ale když se má déle spat, tak to s dvěma malýma člověk stejně nepozná.
Když se měnil čas na zimní, úplně mě překvapilo, jaký s tím malá měla problém - týden se srovnávala. Jsem zvědavá, jak projde tato změna času. Mě osobně změny času nikdy nevadily, ale čím jsem starší, tím víc to na sobě pociťuju 😒