V neděli nám končí dny se značkou Klorane Bébé. Chtěla bych Vám všem moc poděkovat za Vaše zajímavé příspěvky, názory, nápady a účast v soutěžích. Bylo mi potěšením strávit s Vámi příjemné dva týdny. Moc by mě potěšilo kdyby jste měli chuť sdělit jakékoli své dojmy a připomínky z těchto našich společných dní🙂 Takže zakládám diskuzi a budu se těšit na komentáře.
Hezké odpoledne
Zdeňka
@zdenka_kloranebebe Dobrý den, miminko máme ,,na cestě" 😉 v listopadu se nám ten náš miláček narodí. Nyní pro miminko vybíráme kosmetiku, díky těmto dnům a názorům z rodiny (švagrová vybírala kosmetiku pro chlapečka přes rok až nakonec náhodně narazila na Klorane a zjistila že je to pro ní konečně to nej a nedá na tuto značku dopustit), jsem se rozhodla i já že ,,startovací" kosmetikou bude právě Klorane.... 😉
Teď už jen zjistit, kde jsou ceny příznivé a hurá na nákup....
Přeji Vám hezký den
a moc děkuji
Pro nás je to spousta zajímavých informací za ten týden. Díky za ně.
A už se těším jak něco nového vyzkouším.
Pěkný zbytek týdne 🙂
Moc děkuji, za představení kosmetiky, též čekáme v říjnu miminko, tak to bylo pro mne velice užitečné, doposud jsem o této kosmetice - značce neslyšela tak ji budu moc vyzkoušet! Děkuji ať se vám daří! Přeji hodně spokojené maminky a miminka!
Děkuji všem za milé komentáře a pokud budete mít jakýkoliv dotaz, ráda vám jej zodpovím. Dobrou noc.
Ještě mi dovolte popřát hodně štěstí vám i vašim dětem, případně pokud jsou teprve "na cestě" nebo "v plánu" 🙂, ať všechno dobře dopadne. 🙂