Jaký okamžik péče o Vaše miminko si oba (obě) nejvíce užíváte? Já asi nejraději zabalím svého chlapečka po koupeli do ručniku a po osušení ho masíruju hydratačním mlékem. Někdy s sebou sice trochu šije, ale u masáže chodidel se zklidní a chrochtá blahem 🙂
Nejvíc milujeme samotné koupání, můj chlapeček je od narození ještě doteď koupaný v koupacím kyblíku a vyloženě si to užívá, ať už je třeba večer protivný, že se mu chce jít spát, tak v kyblíku vždycky otočí a je veselý a spokojený. Jsem opravdu ráda, že jsme se rozhodli kyblík vyzkoušet, i když jsme ze začátku měli obavy, jak to v něm půjde, ale nedáme na něj dopustit 🙂
Milé "koníčkářky", děkuji za dnešní příspěvky, zítra se budu těšit na další. hezký večer všem. Zdeňka 😉
Já ráda češu tím miminím kartáčkem. Ačkoliv má 13 m tak má jen řídké chloupky, a vždy otevře pusu od oka k bradě a buď úplně strne, nebo se tou pusou snaží ten kartáček spolknout jak leží na pultíku.
U nás taky vedl koupací kyblík, to malý miloval a všichni příbuzní a kamarádi chodili koukat 😉 Akorát se nám už teď do kyblíku nevleze, tak už je ve vaně a tam zase spokojeně čachtá a u toho je taky obrovská sranda 😉
U nás je nejoblíbenější koupání a kojení. U koupání se celou dobu řehtá, hlavně když myjeme pod bradou, cáká nožičkama a lebedí si. Následné mazání krémem ani nezmiňuju, u toho doslova vrní blahem. A to kojení? Vždycky hrozně radostně kouká, jak si vyhrnuju tričko, pak se směje, přicucne se a několikrát se ještě pustí, koukne na mě a řehtá se. To miluju zase já, tyhle její pohledy. 🙂
Udělat si kafe, když ten malý zlořád konečně usne, to je můj nejmilejší rituál... Nee, dělám si legraci, taky rada koupu a oblekam čisté dupačky 🙂
Když našeho 10 měsíčního syna poprosím ,,řekni máma'' a on s nejroztomilejším úsměvem na světě vždy výmluvně odpoví : TÁTA TÁTA TÁTA............Potom jej jdu ,,za trest'' zlechtat a on se u toho chechtá 🙂
A u naší dcery ( 2 roky a 9 měsíců) je to : když na mě ráno volá : už je dobréé ráno maminko!! a sedí v postýlce celá rozcuchaná. Když si zkouší moje věci - šaty, boty apod. Když mi v autě radí u řízení ( červená stáát! ) a když čteme pohádku ( vždy o Popelce 🙂) na dobrou noc............
strasne se tesim na to, az po koupani budeme mimco mazat a masirovat jej. bude krasne vonět čistotou i kremem. a navíc je to takove mazleni 🙂)
Moje holcicka ma rada pusinky na chodidla a na zadecek, rada je nahata, hned zacne davat nohy az za hlavu a roztahovat je. 😀 Ja miluju, jak me pri kojeni hladi tema jejima malinkyma prstickama po dekoltu a po prsu. Mam z toho vzdycky husinu. 🙂 Bohuzel nema moc rada koupani ani mazani. To si vubec neuziva. 😒
Masáž chodidel po koupání je jediný okamžik, kdy sebou nešije. A celkově miluju Aniččino koupání. Je klidná, miloučká, líbí se jí to. A když se pokadí a já ji přebaluju, strašně se u toho směje 😀