Sobotní SOUTĚŽ o balíček plný ponožek

klara_kik
5. pro 2015

Přijde vám, že své dítko neustále převlékáte a jeho oblečení pořád perete, zašíváte a kupujete nové? Můžeme být sebevětší parádnice, ale v převlékání a množství oblečení děti nepřekonáme. Je takovým jejich oblíbeným záznamníkem činností za daný den. Vidíte na něm, co jedly, s čím si hrály, zda byly venku i jestli už si čistily zuby. Pochlubte se do neděle do 9:00, jak své oblečení dokáže zamazat či roztrhat vaše ratolest, a sdílejte s námi fotečku 🙂 A pokud dítko teprve čekáte, můžete nám vyfotit hezký kousek oblečení, který teprve čeká, až bude zamazán. Třeba nějaký pěkný za rozumnou cenu z KiKu. A jelikož v žádném šatníku není nikdy dost ponožek, jedna z vás jich od nás dostane balíček pro celou rodinu 😉

amalka89
5. pro 2015

Naše malá se zatím moc nespini,možná i proto,že si nechce zničit oblečení z Kiku🙂(na fotce zrovna bodynko Kik🙂)

lucianapolis
5. pro 2015

Malování stromečku a dárků pro ostatní 🙂 aneb opravdu malířské nadaní a prožitek 😉

carolyncassady
5. pro 2015

Převlékání skoro po každém jídle je normální, nějak se naučit jíst musí 😀 😀

katcha21
5. pro 2015

Dcerka se u babičky namalovala rtěnkou. Já se takhle nemaluji, takže to asi viděla u babičky 😀

tomikkubik
5. pro 2015

My musíme dát v případě nouze přes oblečení co najdeme, třeba hadru, zvlᚍ v případě lízání zmrzliny

juliemichal
5. pro 2015

u nás je taky převlékání skoro po každém jídle,ikdyž jsou nám 3 roky 😀 a tak to dopadá,když papají chleba s nutelou 😀

sisinka12
5. pro 2015

naše první čokoládová sušenka 🙂 🙂 😉 a naše Baruška

maminkazdenicka
5. pro 2015

naše první lžička, pak už to nebylo jen na nose, ale kolikrát i v uchu, ale to jsem nevyfotila, jinak na jeho oblečení je vždy poznat, co ten den jedl 😀 radši nevidět 😀

chladil
5. pro 2015

Pro našeho prcka máme z Kiku mimo jiné přiravený obleček s dráčkem. Už se na to Vánoční překvapení moc těšíme...🙂

kh
5. pro 2015

Tak to je soutěž presne pro nas 🙂 - tepláky padly za obet uceni se na nocnik 🙂 Dlužno rici, ze obet nebyla marna - dnes uz to maly az na občasnou nehodu zvlada.
A tricka od jidla - to snad ani jinak nejde. Do skolky budu muset zabalit asi tunu tricek - polevka bez bryndaku je spis na tričkách nez v brisku. Ale jak jsem vkládala minulou fotku - mame jich z Kik peknou zasobnicku po 25,- Nejhrosi na tom je, ze jsem je kupovala jako ze mi jich nebude lito za tu cenu, ale je to presne naopak - na zniceni davam jiné a kikovske si setrime 🙂

rituska88
5. pro 2015

Sudocrem a jiné mastičky máme nejradši 🙂

simdan
5. pro 2015

Takhle to u nás vypadá dost často, už šílim 😀

drex951
5. pro 2015

Naše malá zatím oblečení nelikviduje. Když jí něco ukápne hned to sklepává a říká BLE, babička říká, že to není normální, a že to bude pěkná barbína 🙂
Přidávám alespoň malou část šatníku z Kiku, která čeká na ušpinění na jaro a léto.

mari90
5. pro 2015

Jahudky miluje, ale mamca moc ne, kdyz pak musi veci zaspinene od jahod prat ☹ 🙂 ....tricko z Kiku 😉

valuvka
5. pro 2015

tak konečně mohu představit i naší dcerušku Violku 🙂 je to "vymodlené" dítě, které přišlo po 3 klucích 🙂 a je to opravdu lady, moc toho u jídla nenašpiní 🙂

kalkulantka
5. pro 2015
zimkova
5. pro 2015

Dobrý den, my většinou prošoupeme punčocháče nebo tepláčky, ale hned zašijeme/zalátáme. Máme všude samé záplaty. Také ponožky se nám prošoupávají na patičkách a palečcích. Jinak jsme toho oblečení moc nepotrhali, to se nám nepodařilo. Zato opravdu furt pereme a pereme. To je ušpiněných triček za den. Posílám pár foteček dětí do soutěže. Děkuji a přeji bohatého Mikuláše. 🙂

kacinda
5. pro 2015

U nás je teda ušpinění úplně běžná věc, až se mi nějaká fotka těžce vybírá, protože jich máme moc 😀 my si z toho uděláme srandu a pračka to vypere 😉

lenula4
5. pro 2015

Zatím takhle 😀

petullama
5. pro 2015

Od prvního narozeninového dortu 🙂 Měla ho všude 😀

hohe
5. pro 2015

Vždy poznám, co měli ve školce k obědu, aniž bych se dívala na jídelní lístek 😀... tady papá jogurt 😀

salikova
5. pro 2015

Nepočítám-li běžné umazání od jídla, tak na ničení oblečení je expert náš mladší syn. Stačí chvilka nepozornosti a je celý od krému, nalakovaný od hlavy až k patě červeným lakem se třpytkami nebo s pomocí kamarádky a fixy je z něj ve chvilce tečkovaný klaun:D Oba kluci jsou ale naše zaltíčka, kteří milují malování na obličej - a propós, stačí si rukou protřít oko a celá mikina je v tu ránu červená:D

ta_kacka
5. pro 2015

Asi jsem divná, já si špinavé dítko nefotim, to bych ho musela fotit pořad- 10m a odmítá bryndak, rad jídlo rozmackava- takže při obědě půl obličeje a cele body zastíněne není problem🙂 Tak aspoň dam jedinou fotku co ma s jídlem- když mu bylo půl roku a jist začínal...
Jinak teď jsem koupila v kik mikinu s liskou, fakt nádhera!

keny123
5. pro 2015

myslím že netřeba komentovat,nejspíš chtěly péct nebo nevím :D njn mouka.... ještě že ji nespojily s vodou :D

markytka_1
5. pro 2015

Oblečení u nás víc zašpiní děda, jelikož jak přijde za malou z dílny nebo když ho navštívíme tam, nikdy nezůstaneme čistí. A tenhle kompletek jsme spolu s manželem koupili v Kiku, když byla ještě malá v bříšku a takhle čistá čeká až přijde děda 🙂 A jak mi řekla prababička, měla bych z toho mít strašnou radost, že ji pokaždé ušpiní a ne brblat ...

mishule12
5. pro 2015

U nás se tvoří umělecká díla, fotila jsem na začátku akce, poté nestíhám umývat vše kolem 😎

germaine
5. pro 2015

Zdravím, doufám, že nikoho nepohorším fotkou, jak si moje dítě dokáže oblečení zadělat 😝 😀

p_ch
5. pro 2015

při jídle je to všude :D

ivelie
5. pro 2015

Protoze ucime Sarinku na nocnik, tak byvaji nektere nehody opravdu brutalni :O proto posilam foto az po vyprani 🙂 🙂 🙂 🙂

kacabkaamisanek
5. pro 2015

tak u nás prozatím špiníme oblečení pouze tak, že se nám stane nehoda a nebo máme malou plínečku ...
Další možností je, když přebaluje tatínek :D