Přijde vám, že své dítko neustále převlékáte a jeho oblečení pořád perete, zašíváte a kupujete nové? Můžeme být sebevětší parádnice, ale v převlékání a množství oblečení děti nepřekonáme. Je takovým jejich oblíbeným záznamníkem činností za daný den. Vidíte na něm, co jedly, s čím si hrály, zda byly venku i jestli už si čistily zuby. Pochlubte se do neděle do 9:00, jak své oblečení dokáže zamazat či roztrhat vaše ratolest, a sdílejte s námi fotečku 🙂 A pokud dítko teprve čekáte, můžete nám vyfotit hezký kousek oblečení, který teprve čeká, až bude zamazán. Třeba nějaký pěkný za rozumnou cenu z KiKu. A jelikož v žádném šatníku není nikdy dost ponožek, jedna z vás jich od nás dostane balíček pro celou rodinu 😉
Tak to je soutěž presne pro nas 🙂 - tepláky padly za obet uceni se na nocnik 🙂 Dlužno rici, ze obet nebyla marna - dnes uz to maly az na občasnou nehodu zvlada.
A tricka od jidla - to snad ani jinak nejde. Do skolky budu muset zabalit asi tunu tricek - polevka bez bryndaku je spis na tričkách nez v brisku. Ale jak jsem vkládala minulou fotku - mame jich z Kik peknou zasobnicku po 25,- Nejhrosi na tom je, ze jsem je kupovala jako ze mi jich nebude lito za tu cenu, ale je to presne naopak - na zniceni davam jiné a kikovske si setrime 🙂
Dobrý den, my většinou prošoupeme punčocháče nebo tepláčky, ale hned zašijeme/zalátáme. Máme všude samé záplaty. Také ponožky se nám prošoupávají na patičkách a palečcích. Jinak jsme toho oblečení moc nepotrhali, to se nám nepodařilo. Zato opravdu furt pereme a pereme. To je ušpiněných triček za den. Posílám pár foteček dětí do soutěže. Děkuji a přeji bohatého Mikuláše. 🙂
Nepočítám-li běžné umazání od jídla, tak na ničení oblečení je expert náš mladší syn. Stačí chvilka nepozornosti a je celý od krému, nalakovaný od hlavy až k patě červeným lakem se třpytkami nebo s pomocí kamarádky a fixy je z něj ve chvilce tečkovaný klaun:D Oba kluci jsou ale naše zaltíčka, kteří milují malování na obličej - a propós, stačí si rukou protřít oko a celá mikina je v tu ránu červená:D
Asi jsem divná, já si špinavé dítko nefotim, to bych ho musela fotit pořad- 10m a odmítá bryndak, rad jídlo rozmackava- takže při obědě půl obličeje a cele body zastíněne není problem🙂 Tak aspoň dam jedinou fotku co ma s jídlem- když mu bylo půl roku a jist začínal...
Jinak teď jsem koupila v kik mikinu s liskou, fakt nádhera!
Oblečení u nás víc zašpiní děda, jelikož jak přijde za malou z dílny nebo když ho navštívíme tam, nikdy nezůstaneme čistí. A tenhle kompletek jsme spolu s manželem koupili v Kiku, když byla ještě malá v bříšku a takhle čistá čeká až přijde děda 🙂 A jak mi řekla prababička, měla bych z toho mít strašnou radost, že ji pokaždé ušpiní a ne brblat ...
Protoze ucime Sarinku na nocnik, tak byvaji nektere nehody opravdu brutalni :O proto posilam foto az po vyprani 🙂 🙂 🙂 🙂
Naše malá se zatím moc nespini,možná i proto,že si nechce zničit oblečení z Kiku🙂(na fotce zrovna bodynko Kik🙂)