Ahoj moje milé dámy!
Blíží se nám Vánoce a já už se začínám poohlížet po nějakých dekoracích. Problém je, že vždycky nevím, kdy přestat s nakupováním. Můj manžel mi za to už nadává. Prý se pořád někde něco válí. Podle něj jsou totiž tyhle „dekorativní blbůstky“, jak on tomu říká, naprosto zbytečné. Já ale vánoční výzdobu miluju a nehodlám se toho vzdát. V KiKu navíc mají vždycky velký výběr!
Už pomalu začínám přemýšlet do jaké barvy naladím letošní Vánoce. Budu ráda za tipy 😉.
A co vy? Máte také rádi vánoční dekorace?
Zdraví
Klára
Loni jsem se zamilovala do KIK trpaslíčku. Už se těším až znovu vyzdobi nás byt. Také dělám každoročně advent.svicny a zdobíme je dekorací od vas. ❤️ Vítězí u nás červená s bílou barvou.
@hanka_12345 Adventní věnec také dělám 🙂. Manžel si zase rád kupuje různé hobby nářadí, takže myslím, že si nemáme co vyčítat 😂
Letos budeme mít bílo zlaté...
dekorace ráda měním,stejně jako barvy na vánočním stromečku,ke stromečku musí ladit i barva papíru a mašlí na dárcích,takže už je na čase,vybrat barvu letošních vánoc a začít vše chystat 🙂
Miluju celkove dekorace a letos se teda uplne nejvic tesim na vanoce 😊Z kiku ale z Nemecka mi ted mamka dovezla veeeelkeho vanocniho trpaslika je krasnej 😊
pro mě je vánoční barva prostě červená🙂 v kombinaci se zelenou, případně nějaká stříbrná k tomu, ale tomu moc nefandim, jsem spíš na dřevo a tak🙂
Vaši trpaslíci jsou boží, už jsem je v obchodě okukovala...
Už pár let máme fialové stříbrné a bílé ozdoby a letos to chci změnit, zatím nevím jakou barvu asi až co mi padne do oka😉
My letos stříbro-bílé vánoce a dekorace dělám klasické adventní věnec u toho si pouštím koledy nebo českou muziku, světýlka do oken ve tvaru stromečku nebo sněhuláka a opravdu začínám s výzdobou až tak týden před vánoci ať se nám to nekouká a máme hezkou atmosféru 🌲👋
miluju dekorace a je jedno jestli velikonocni, podzimni nebo vanocni. Manzel brbla ale myslim ze je to tim jak je kdo zvykly z domu. U nich se nikdy nic moc nezdobilo, ale my vzdy uz od listopadu hrnuly tuny ozdob 😀. Nastesti deti sme nakazila stejne a milujou se mnou neco vyrabet a tvorit a zdobit. Jen je vzdy nejtezsi vybrat v jake barve letos. 😀 Uz aby probehla kazdorocni debata.😀
Tak u nás jsem si po několika letech modro-stříbrného stromečku (na mě studený) konečně prosadila pestrobarevný - prostě všehochuť 🙂 Navíc jsme tak nějak najednou zjistili, že jsme si vlastně zavedli novou tradici - tím, že nakupujeme ozdoby postupně a většinou po jedné pak na Štědrý den u zdobení stromečku vzpomínáme odkud nebo od koho máme tu kterou ozdůbku (kamarádi o mě ví, že je mám ráda, takže dost jich mám po jedné i jako dárek) 🙂 A každý rok min. jedna nová musí být 😉
My bychom se snad měli na Vánoce stěhovat do novostavby, byl by to největší dárek spolu s dcerkou, se kterou budeme poprvé slavit Vánoce a i když to ještě není jisté, že se vše stihne, už teď se dívám po vánočních ozdobách a dekoracích. Miluju červenou, manžel taky, takže u nás je to jasná barva, která bude zdobit stromeček 🙂
@klara_kik ja dekorovani na vanoce miluju, hrozne me to bavi a libi se jak to domov zutulni, ale...nesnasim cokoliv na cem je Santa, soby, skritkove, napisy Christmas atd, jsme v Cechach, takze ac se mi treba i v KIKu spousta veci libi, neprojde to timto sitem, takze hodne si vytvarim doma vlastni diy
Já mám ráda vánoční a rodinnou atmosféru, nic nehrotím, baví mě svíčky a vůně koření při pečení. Dávám přednost tradičnímu a přírodnímu materiálu, hodně vyrábíme.
Vánoční dekorace zbožňuju 😉 a co se týče barev u nás doma bylo vždycky čím víc tím líp 😂
Jako každý rok, Vánoce budeme Mít v barvách červena, zlata a hněda. Letos jsem v Kiku sehnala ubrus na štědrovečerní stul a úplne stejný běhoun na konferenční stolek, tak mam radost.
Vánoce miluji. Jako bezdětná jsem měla vždy stromeček laděný do dvou barev (zlatá-červená, zlatá-zelená, stříbrná-modrá), ale co máme děti máme stromček co nejvíce barevný 🙂 Kupuji jen ručně foukané skleněné ozdoby, jsou drahé, ale koupím každý rok šest sedm kousků a už se to pomalu hromadí ;) Nejsem fanynka santy ani trpaslíků, ale každý si má nazdobit své bydlení podle vlastního vkusu.
Vánoční dekorace si každý rok užívám a ladím je do určité barvy... Už jsme měli bílo-červené, bilo-zlate, taky minimalistické černobílé 😉 Letos asi nakombinuju ručně dělané drobnosti s koupenými 😉
Mám ráda jednoduchost a nepřeplácanost. Moc se mi nelíbí tahat mezi naše české vánoce americké postavičky, i když to v dnešní době moc nejde všude samý skřítek, nápisy v angličtině, sobík se santou.... Výzdobu mám již 3 rokem v bílé, stříbrné a modré barvě a ještě mě to stále neomrzelo.
Ja Vánoce zbožňuju a letos se tesim už snad od prázdnin, tyden už mám nakoupené vsechny darky pro dceru a vymýšlím pro zbytek rodiny. Dekorace nakupuji převážně jen v KIK protože jsou krásné, levné a prostě super🎅🤶❄️☃️
Nesnáším zbytečnosti a kýčovité lapače prachu po bytě (a je jedno, jaké je roční období). Nechápu lidi, kteří "ladí" Vánoce do barvy a už vůbec nechápu, že někdo kupuje každý rok nové. A nesnáším, že v obchodech začínají vánoční nabídky už v říjnu!
Pro mě je nejkrásnější dekorace na stromečku pověšená 60 let stará baňka, která má příběh a je v naší rodině 4 generace.
Mohu se zeptat, kde kupujete vánoční dekorace (ozdoby, řetězy, výzdobu na dům, atd.). Kupujete někde v kamenném obchodě nebo přes internet? Děkuji 🙂
ja taky rada zdobim, na manzela se vyprdni, kdyz se ti to takhle libi...on ma taky urcite nejaky blbosti co ti prijdou k nicemu...horsi je to s tim kdy prestat :D ja nic moc nekupuji, pouzivam porad to same dokola a mam rada spise ty veci co maji historii-starsi veci,od nekoho atp.... ja akorat delam vzdy adv.venec, to manzel i vyyzaduje :D