Pěkný den dámy,
mám tu hned na začátek pro vás připravenou zajímavou soutěž, která poběží až do konce týdne. Vítězka dostane 10 poukázek v hodnotě 250 Kč do prodejen KiK. Navíc získá unikátní možnost zasednout v porotě KiK Tvář roku a bude se podílet na výběru nejvíce okouzlující finalistky.
Šanci máte všechny a další dvě výherkyně získají také 10 poukázek do KiKu a pozvánku na tuto prestižní akci. Vítězky budou vyhlášeny v neděli, kdy soutěž končí.
Stačí jen napsat, jaký kousek oblečení z vašeho šatníku nosíte nejraději a nedáte na něj dopustit?
Už se moc těším na vaše odpovědi!
Vaše Klára
Podprsenka, skvěle mi padne 🙂
Tenký svetr na zip. Když je teplo, můžu si vzít navrch už jen vestu a když je zima, tak po bundou krásně sedí 🙂
Nejradeji dziny mam jich doma nekolik a jsou fajn
Jednozačně jeasy, jsou nejvíc univerzální, do práce na volný čas, prostě se dají nosit skoro všude.
Tak u mě jednoznačně vede dlouhý svetr...využívám ho neustále během celého roku.
@klara_kik leginy🙂 Holt jsem na materske...
oblíbených kousků je víc, ale nedám dopustit na lehkou kruhovou šálu. Skvěle oživí oblečení a v případě potřeby zahřeje krk nebo schová i uši proti větru, což člověk ocení, když je s dětma venku. Mám jich několik, shodou okolností i právě z Kik.
Mám ráda dlouhé svetry,kardigany.Mam jich víc,různých barev ,střihu,tenké i tlusté .
@hojda
@renda501
@novamamina Naprosto souhlasím 🙂. Je to takový "must have" kousek, který se hodí ke všemu 🙂
Legíny ty jsou nej, i když je nahoře nějaký to kilečko, tak do legín se vlezu 😎🤔😉
U mně vedou kalhoty. Vzhledem k tomu, že mi dost skáče váha, najdu zde v každém období - hubeném - tlustém -těhotenském vždy takové, které mi padnou 🙂 Nyní končím období těhotenské (jen do úterý), nastane období tlusté a postupně hubnoucí 🙂
@majka20201
@xslunecnice Jak já vám rozumím 😀! Pohodlí nade vše! 😎
Já mám tedy nejraději šaty. A to proto, že jsou volné a nikde mne neškrtí. Nejlépe je nosím v létě, neboť nemusím mít žádné punčocháče, které právě škrtí a dělají se oka. Takže léto a volné šaty. Pod šaty si schová i to nějaké kilčo. 😉
Džíny a mikiny 😊
Právě teď na podzim nedám dopustit na svou koženkovou starorůžovou bundičku.
Nedám dopustit na leginy, je fuk jestli černé nebo barevné, dají se nosit jak na sport, tak např.ke kozačkám, sukni, košili, jakkoliv. A navíc nemusím řešit, když přiberu nějaké kilo navíc vždy se do nich vejdu 😉
Dlouhý svetr na zip,ten u mě vede,zamaskuje co je potřeba a je krásný 🙂, Každopádně tam nakupuji hlavně svým dcerkám,já si koupím jen když je opravdu nouze 😀
Za mě top podprsenky, ponožky a mikiny.... Podprsenky sedí skvěle, i když má člověk potřebu malého obvodu ale velkých košíčků. A i přes to že nejsem nejhubenější, vždy tam na sebe něco najdu. A hlavně teď dost věcí pro děti 🙂
Před otěhotněním džíny, teď je u mě top kardigan 🙂
Nejraději nosím svoje křiváky, kabátky, bundy.. Ať mám na sobě pod tím cokoliv, co je spíš pohodlné než co jiného, když nosím děti a běhám za nimi, tak hezká bunda navrch tomu dodá šmrnc 🙂
Největší radost mám tet z legin které nosím každý den 🙂
Hned mi naskočilo pyžamo 😊 To nosím nejraději, protoze to už je jasný signál, že děti spinkaji, povinnosti splněny a já můžu relaxovat.
Nejraději nosím džíny 🙂 a pak různé šátky
Kalhoty 😁
Jen jeden?No momentalne v devatem mesici je to pohodlna sportovni podprsenka,jinak bych mela prsa az nekde u kolen 🤣
A v "normalnim "stavu miluju ruzne satky a saly kor na podzim a zimu,protoze si myslim,ze to umi suprove ozivit jakkykoliv outfit 😊
Tak u mne jsou to jednoznačně džíny. V podstatě nic jiného nenosím. Hodí se ke všemu a vždycky vypadají dobře.