Zdravím dámy,
jak jistě víte, den matky na plný úvazek je dost náročný. Když byly děti menší, už ráno jsem vstávala s myšlenkou na to, jak si zase večer půjdu ráda lehnout. Také to tak máte?
Mám moc ráda pocit, když si po náročném dnu lehnu do čerstvě převlečené postele a konečně si mohu chvíli oddychnout. Často se mi stává, že sotva se hlavou dotknu polštáře, tak už spím.
A jak je to u vás? Také se už od rána těšíte na měkoučké peřiny?
Hezký den!
Klára
... a když je takové počasí jako teď, má to zachumlání do peřin ještě větší čaro! 😍
@klara_kik to je pravda,taky jsem se chtela treba dnes vylecit,ale s ditetem moc prilezitosti nemam,neda mi to,pustit ji pohadku a jit si lehnout.Ale uz se tesim do postele,snad se do pondelka vylecim.Cekaji me hned dva pohovory.
@pomoztekacence Budu držet palečky!
Take miluji to kdyz i vecer lehnu do cerstve povlecene postele, jen ja jakmile si lehnu, tak ditko je hnedle vzhuru😐 😂🤣asi sesty smysl ci co 🤣😂
Když je pěkný den, tak se do svého pelíšku těším až večer, jako taková odměna za celý den. Když prší jak dnes, tak bych z pelechu nejraději ani paty nevytáhla. Vůbec nejraději mám ulehnutí do čerstvě povlečené postýlky :0)
Jak kdy 🙂 někdy jsou děti milionové a den bych nejraději prodloužila ,když děláme něco zajímavého ,někdy mají oba svůj den a jsou příšerní tak v takové chvíli se pak těším až je odevzdam večer do postýlek na spaní a sebe také :D
V tomhle počasí je peřina to nejlepší co může být. A vypraná, voňavá ještě o to víc 🤣
Skoro roční dcera mě teď vyspat nenechá ale když jde večer spát, zarochňám se do deky, kterou jsem si přivezla ješte od babičky kdyz jsem byla malá a to je pocit štěstí! Teplá deka, kakao a spala bych celou noc... kdyby to šlo😁
Už tři roky jsem se pořádně nevyspala, protože máme doma ranní ptáče. Hlavně dnes, když se měnil čas, vstávala před pátou. A já bych v peřinách byla nejraději celý den.
Jj, kolikrát se sotva ráno vzbudím a už se těším na večet 😅
no zrovna dneska z té peřiny vylezem akorát na záchod a na jídlo 😀
Nejlepší pocit lehnout si do čisté měkkoučké a voňavé postele😍 usíná se jako v pohádce
Není nic lepšího, než se po náročném dni vrátit zpět do postele! 😍 Milujeme naši postel a často jsme schopni v ní strávit celý den. 😁
Taky milujeme tzv. "pyžamove dny" kdy se ani neprevleceme z pyžama a celý den se prostě provalime
Jóóó!!!!Miluju postel a když je ještě čistě povlečíno...tak to je skoro neskonalé štěstí!!!