Milé dámy, ženy a maminky,
týden je u konce a s ním končí i Dny s KiKem. Bylo mi ctí je strávit právě s vámi a musím říct, že jsem si to tady moc užila.
Také vám chci poděkovat za účast v našich soutěžích, které jsem pro vás připravovala s velkou radostí a nadšením. Velké gratulace pak míří k výherkyním a doufám, že si v KiKu za poukázky vyberete něco pěkného a že mi pak pošlete fotky!
Výherkyně velké podzimní soutěže vyhlásíme zítra a ještě dnes do půlnoci se můžete zapojit zde: https://www.modrykonik.cz/forum/dny-s-kikem-3/podzimni-soutez-se-znackou-kik/ .
Ještě jednou děkuji za příjemný týden a buďte stále tak skvělé ženy a maminky, jakými jste doposud.
Budu ráda, když mi budete psát a obracet se na mně i nadále 😉
Vaše Klára
Super, děkujeme za skvěly týden, za super debaty a soutěže
Taky děkuji za super týden, ráda jsem si vše přečetla. Přeji hezký podzim, svátky. Děkuji.
Moc děkuji za pěkný týden a přeji plno krásných dní
Děkuju za super tipy na nákupy 😀. Hezký podzim.
Celý týden byl super, velmi inspirativní
Dny s Kikem mě zatím bavily ze všech takových dní nejvíce. Děkuji za super tipy, Kik mám moc ráda.
byli super děkujeme, krásný podtzim
Dámy, děkuji za milé ohlasy! ❤
Děkujeme za příjemný čas psaní a spousty inspirace 🙂 jako každý rok vydařené dny s kikem 🙂
Také moc děkuji, bylo to fajn 🙂
Děkujeme Vám za krásný týden,i nám bylo cti. Přejeme Vám brzy krásné vánoční svátky a šťastný Nový rok.
@klara_kik Kláro,bylo to super jako každý rok. Moc děkuji a přeji hezké vánoce.