Už tuto neděli zapálíme první adventní svíčku. Dodržujete tuto tradici? A vyrábíte si vlastní adventní věnec či svícen nebo jej kupujete? Pokud se na tvorbu chystáte nebo už jste si věnec vytvořily, budu moc ráda, když se s námi podělíte o fotku svého výtvoru. Já slibuju, že se na konci týdne podělím o ten svůj 🙂 Vše potřebné už jsem u nás nakoupila, takže o víkendu se pustím do tvoření. O to víc se budu těšit na vaše nápady a určitě nejen já uvítám inspiraci. Ty nejzajímavější příspěvky z našich diskusí na konci týdne odměním 10 srdíčky.
Zatim mam jen tento,me se klasicky vence moc nelibi ,ale letos asi jeste nejakej poridim...Porad nevim....Mam rada jednoduchost a nektery vence co se prodavaji jsou pro me hroznej kyc....a protoze na rucni prace jsem strevo zatim u nas jen takto
@makynaeliska v jednoduchosti je krása...mně se líbí moc
@markiiska moc dekuji ☺
tie zelene su fakt pekne, hlavne ten posledny.
až dnes mi došlo, že už tato neděle bude ta první adventní...hned zítra sjedu koupit svíčky a adventní věnec udělám... a ještě i jeden na dveře 🙂
Pro nás ho vždycky vyrábí švagrová se svou kamarádkou, která to umí dobře. Věnec je pokaždé moc krásný. Mám ráda slaměné ozdobičky a sušené ovoce na tom. Moc se na něj každý rok těším.
😲 to už je tuto neděli.....to zase letí 🙂 Tvořím svůj, posílám fotečku z loňských vánoc 😵