Jaké informace by vás na facebooku zajímaly?

gabrisova_vivaxcz
29. led 2017

Povídá se, že kdo v současnosti není na sociálních sítích, jako by ani nežil.
Kapky ColiPrev najdete i na Facebooku! Na naší stránce najdete informace nejen o kapkách, ale i rady, jak zvládat dětskou koliku, informace o intoleranci laktózy, doporučení pro maminky, které kojí, ale i vtipná videa a pod.
Jaké informace, rady a tipy by vás zajímaly? Co byste rády našly na našem Facebooku?
Napište nám a nezapomeňte nám dát „like“ 😉

pekluska88
29. led 2017

,,like" Vám dám,až se naučíte česky. Říká se špatná reklama,taky reklama, ale napsat hrubku hned v nadpise a pak tu samou blbost zopakovat ještě jednou,to je síla 😝

gabrisova_vivaxcz
autor
29. led 2017

@pekluska88 už jsem sice ze školy nějakou chvilku, ale nejsem si vědoma žádné chyby. Pokud tedy budete tak moc laskavá a prozradíte mi, kterou chybu máte na mysli, budu Vám velmi vděčná. Děkuji ;)

carmilla
29. led 2017

@gabrisova_vivaxcz Shoda přísudku s podmětem??? Pokud si nejste chyby vědoma ani přes naťuknutí, je asi zbytečné vám cokoliv vysvětlovat, leč přesto to zkusím: Jakého mluvnického rodu jsou informace?

pekluska88
29. led 2017

👍😀

pekluska88
29. led 2017
gepe
29. led 2017

@gabrisova_vivaxcz "informace, rady, tipy zajimalY. A jeste vtipnÁ videa. Jinak k otazce, fb vyuzivam minimalne, tak bych nevyuzila. Ale kdo vi zda se to u me nezmeni 🙂
@carmilla nechapu proc natukavat, kdyz to jde rovnou napsat.

berenika39
29. led 2017

@gabrisova_vivaxcz Chyby jsem opravila, nic se neděje. Někdy je nepříjemný sarkasmus vlastní těm, co zase neumí něco jiného🙂)).

gepe
29. led 2017

@berenika39 to by jsi mela napsat spis primo @pekluska88 i @carmilla a tem, co jim daly like. 🙂

terezapetrova
29. led 2017

@gabrisova_vivaxcz zadne zatím me nazajima ani facebook jako takovy 🙂 a to si ani kvůli tomu neprijdu divna 🙂

gabrisova_vivaxcz
autor
29. led 2017

@berenika39 jste velmi milá, děkuji 🙂 děkuji moc.

j.a.n.i
29. led 2017

@berenika39 No, pokud někdo někam dává reklamní texty, tak by měl alespoň minimálně umět česky... protože psát, že se nic neděje, no nevím, ale na mě to pak působí tak, že i když podáte chybné informace, tak se vlastně taky nic neděje, to nepůsobí příliš důvěryhodně.

gepe
29. led 2017

@gabrisova_vivaxcz jako adminka ma berenika39 moznost oprav textu aj. 😉

berenika39
29. led 2017

@j.a.n.i vím, jaké takové paní a slečny fungují - tohle dělají ve svém volném čase, často jsou jako my v jednom letu ....a netvrdím, že je v pořádku, že se firma prezentuje chybami v českém jazyce. Jen když už se to stalo, není myslím potřeba se prezentovat jedovatou poznámkou - stačí říct, napsat mi třeba, a opravit to.

gabrisova_vivaxcz
autor
29. led 2017

@j.a.n.i malinko se těď obhájím. Nemyslím si, že udělat chybu hned znamená, že neumím česky. Chyby dělá každý člověk. Pokud nejste vystudovaná učitelka češtiny s několika diplomy, může se Vám prostě stát, že krása českého, rozmanitého jazyka Vás sem tam nepříjemně nakopne ve chvíli, kdy si to přejete nejmíň 😉

carmilla
29. led 2017

@gepe To by nemelo takovy didakticky ucinek. 😀

terezapetrova
29. led 2017

jeee me se v tehle diskuzi líbí 🙂 a to nemám s FB vůbec nic spolecneho, to jsou paradoxy 🙂

carmilla
29. led 2017

@berenika39 Neumi, ale take se tim nezivi a verejne neprezentuji. 😉 Internet je dnes velmi silne medium, ktere denne oslovuje radu lidi, proto by ti, kteri se chteji v ramci "kyberprostoru" nejak verejne prezentovat, meli dbat o kulturu sveho jazykoveho projevu i jeho formalni spravnost. Navic, reklama s hrubymi chybami prilis duvery skutecne nevzbuzuje. Byt zadavatelem takove reklamy, slecna by pro me psala naposledy... 😃

berenika39
29. led 2017

@carmilla tak si zapni diakritiku, bude se to lépe číst🙂

carmilla
29. led 2017

@berenika39 Gratuluji k silnemu argumentu a nulove sebereflexi. Kazdopadne krasne se vam podarilo vysledny produkt reklamy zastinit vlastnim ignorantstvim a neochotou se poucit. Zaroven tedy blahopreji i tem, kteri vam prezentaci sveho produktu sverili. Skvela volba. 😀

hexis
29. led 2017

Dobry vecer maminky ... uprimne nechapu carmillo kam timto napadanim mirite ... brutalne jste mi tuto diskusy znechutila .. je to o miminkach a ne o mekkem a tvrdem y .. pokud mate potrebu nekomu zneprijemnovat vecer jdete si psat prispevky a kontrolovat pravopis tam kde jsou na to zvedave a zde se bavte k tematu detske koliky ... fakt sem vasim chovanim znechucena

antenka004
29. led 2017

@carmilla najväčšiu zásluhu na tom, akým smerom sa uberá diskusia máš ty.

terezapetrova
29. led 2017

@hexis ja asi kdybych byla znechucena tak jdu pryc

berenika39
29. led 2017

@carmilla chybka🙂. nemám s prezentací produktu nic společného. Pomohla jsme té slečně, která tu diskuse a soutěže pro vás po večerech vede, aby nebyla terčem posměchu - bylo by to tobě příjemné, kdyby se ti to stalo? Tak prosím, stačilo.

hexis
29. led 2017

@terezapetrova presne to jsem udelala