Milé maminky, hodně si vás přálo soutěž o balíček voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Vůbec se vám nedivím, protože HiPP kosmetiku u nás používá celá rodina a to už moje Anička chodí do první třídy 🙂 Napište mi, podle jak jste vybíraly kosmetiku pro miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Soutěžit samozřejmě mohou i těhulky 🙂 Pět vylosovaných odpovědí se může těšit na kosmetický balíček HiPP.
V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý.
Jo a začla jsem používat, protože má malý atopickou pokožku a tato kosmetika voní a nedráždí.
@lidka_hipp v porodnici používali kosmetiku Johnsons baby, takže jako prvorodička a nezkušená matka jsem hned nakoupila všechno od nich. Po pár týdnech se mi zdálo, že má syn suchou pokožku a to i přes používání olejíčku. Takže jsem zkusila nakoupit dětskou řadu od Nivei....pupínky, červená místa....Já jsem ekzematik, takže jsem to přičítala zděděnému atopickému ekzému....asi mi kvůli hormonům nefungoval mozek, jinak by mi muselo dojít, že se jedná o alergickou reakci. Potom jsme sáhli po kosmetice Hipp...v kufříku, který jsem dostala od svého gynekologa byly vzorky této kosmetiky...no a už jsme u ní zůstali. Takže u druhého už to bude jasná volba. Ještě přidám, že na opruzeniny se mi vůbec neosvědčil bepanthen....v podstatě bez efektu, zachránil nás až Sudocream.
Vybírali jsme kvalitní kosmetiku, která bude obsahovat co nejméně škodlivých a nevhodných látek, což Hipp je. Byla jsem mile překvapena, že i v porodnici byla právě Hipp kosmetika. 🙂 Jiné vhlčené ubrousky už ani nekupuji, jsou nejlepší! Škoda peněz za ty levnější a přeparfémované ubrousky, které jsem kupovala na vyzkoušení. 😕 Už jsem chytřejší. 😎
Já jsem vybírala dle značky/kvality. Nechtěla jsem Johnson Baby - četla jsem na ni spoustu negativních zkušeností - a nechtěla jsem Niveu. V porodnici mě překvapilo, že používali právě Johnsons Baby - vůbec se mi to nelíbilo, ještěže jsem měla v tašce svoji kosmetiku. Dalším faktorem bylo to, že já jsem ekzematik, tak jsem měla strach, aby malá nebyla po mně. Prostě konečné rozhodování bylo mezi Hipp - který tak božsky voní - a Weledou - ta je ale o dost dražší, tak jsem si řekla, že prvně vyzkouším Hipp a když by to nesedělo, přejdu na dražší Weledu. Nepřešla jsem dodnes 🙂 (pouze krém na opruzeniny jsem používala od Weledy - jako jediný nám pomohl). Kupuju stále celou řadu od Hipp (kromě krém na opruzeniny), občas používám i na sebe 😉
Nejdriv jsem si na internetu načetla ruzne recenze a slozeni kosmetiky pro miminka, pak jsem obehla par obchodu a očichávala, co mi bude vonět. Nakonec u me zvitezil detsky olejíček a sprchac od Hipp, a uz jsem neodolala a testuju je na sobe🙂 Mam hodne citlivou plet a u me zatím dobry, tak snad i miminku bude vyhovovat🙂
Kosmetiku Hipp jsme používali už v porodnici a hrozně mi voněla, malému vyhovovala, tak jsme u ní zůstali. Vyzkoušeli jsme i Niveu a Johnson Baby (dárky od tetiček) a po těch se prcek osypal. Kvalita za dobrý peníz 🙂
My jsme měly v porodnici olejíček od Hipp a byl perfektní,jenže když jsme dorazily domů,musela jsem se spokojit s kosmetikou Johnson's. Po pár namazání jsem ale zjistila,že má dcera vysušenou pokožku a tak jsem se rozhodla pro již vyzkoušený Hipp a jsem spokojená-krásně promastí a ještě krásně voní 🙂
kosmetiku jsem vybírala podle recenzí a složení na internetu. Na zadeček jedině sudocrem a johns baby a na tělo a vlásky Hipp kosmetiku. Ta se nám osvědčila už v porodnici. 🙂
My a kosmetika...do porodnice jsem vyfasovala od prababicky čerstvé sadlo ve sklenicce ze je to to nejlepší... No nejlepší to asi bylo ale hrozně mastné a nevonelo to...tech par dni jsme to prezili.. Tatka nam na prdelku tenkrat koupil bepanten podle rad sestřiček..
Jak mile me pustili s malym domu tak jsem mela nachystane vsechny mozne olejicky a sampony mydelka ale nic tehda nebylo od znacky hipp...s tou jsme zacali az po tydnu doma kdy jsem rekla priteli ze chci pro maleho to nejlepší a ze podle vseho je to právě vaše kosmetika. Hned jel koupil vse co mohl a nasel a musim rict ze do dnes diky vůní kvalitě a zadny problemy nikdy nebyli pouzivame jedine hipp....duveru u me ziskal ve .všem. Kamarádkám radim ze pokud nechteji mít problémy tak opravdu jedine HiPP. Neříkám to pro výhru ale mluví ze me zkušenosti. Samozrejmne nektere vyrobky jsme ještě nevyzkouseli ale verim ze kvalita je u vsech stejná. My za 14mesicu nemeli ekzem vyrážku reakce nejake nic a za to vděčíme vám. Děkujeme
Ještě před narozením miminka jsem výběru kosmetiky věnovala dost času. Prošla jsem spoustu obchodů s kosmetikou, navštívila jsem i lékárnu a pak studovala doma letáčky a hledala informace na internetu. Nechtěla jsem nic podcenit s obavou, aby miminko nemělo nějakou alergickou reakci. V porodnici byla k dispozici většina kosmetiky značky Johnsons baby, což mě velice překvapilo, protože jsem na nic neslyšela nic moc dobrého. Doma už naštěstí na miminko čekala kosmetika HiPP 🙂 Používala jsem vše od vaší značky kromě krému na opruzeniny. Od lékařky mi totiž byl doporučený Sudocream a ten se nám osvědčil, tak jsem ho nechtěla měnit. Značku HiPP s dcerkou milujeme obě - nejvíce u ní teď frčí pěna do koupele a pleťový krémík, kterým ji musím namazat vždycky, když jdeme ven. A když na to někdy ve spěchu sama zapomenu, nemusím se bát, ona se mi sama připomene, že chce namazat 🙂
Teď u druhého dítka čerpám ze zkušeností nabyté u prvního... Značku Hipp používáme jak na dceru (2 roky), tak na syna (1 měsíc) ... A dokonce i na sebe... Pročítala jsem si recenze, dala jsem i na zkušenosti maminek a pročetla složení a Hipp je jedna z top značek... Dokonce ho používám i já 🙂
Ja mám kluky už velké ale ted řeším kosmetiku pro miminko, při klukach u nás v porodnici doporučovali a používali vyhradne Jonsons kosmetiku tak jsem automaticky koupila domu Jonsons jenže vůbec nám to nesvědčilo 😝 pak jsem na internetu narazila na koupele od weledy a s těma jsme odrostli. Babičky občas obdarovali něčím do koupele krásny obrázek hrozně aromatické no netroufala jsem si riskovat a delat pokus na dětech tak jsem to vyplacala na sebe 😀 Jinak Bepanten super věc na zadeček i prsa ten koupím určitě i ted Hipp jsme nikdy neměli ale rádi bychom oskusili 😵
Já hledala něco, co nebude moc agresivní na kůži. Přečetla jsem recenze a v obchodě očichala vybrané firmy a Hipp byl jasná volba. Po narození nebyl problém, takže i nadále používáme jak na koupání, tak natírání a nemůže si vynachválit 🙂
já vybírala dle kvality, vůně a doporučení kamarádky, která používala na malou. Nikdy žádný problém nebyl, vše nám sedí. Pročetla jsem i pár recenzí na netu, takže Hipp jasná volba. Malá bude mít 3 roky, stále používáme 🙂
Ze začátku, když je člověk nezkušený, dává hodně na rady okolí. Nechala jsem si nejprve doporučit a pak jsem vybírala a zkoušela. Zkoušela jsem kosmetiku Sebamed, Johnson's a Niveu, po všem se mi syn bohužel osypával, navíc po čase se u něj objevil atopický ekzém. Tehdy jsme jako dárek od kamarádky dostali sprchový gel a byla jsem velice překvapená. Pokožku nedráždil, nádherně voněl a pokožka po něm nebyla vysušená. Dokoupila jsem tedy i tělové mléko i olej a jsem nadmíru spokojená. Jelikož jsem i já atopik, začala jsem tuto kosmetiku i pro sebe. 🙂
Když se malý narodil, používala jsem jiné značky, zkoušela jsem vzorky z porodnice apod. Potom jsem se dozvěděla něco o složení kosmetiky, co by neměla obsahovat apod. Takže jsem vyházela všecko, co jsme doma měli, šla do lékárny a vybírala podle složení i vůně. Nakonec jsem koupila náš první olejíček HiPP a byli jsme s ním moc spokojeni. Pak jsme dokoupili sprchový gel. Mléko na opalování, pěnu s kachničkou 🙂 Ted už jedině Hipp 🙂 Používáme i vlhčené ubrousky, jsem s nimi moc spokojená 🙂
Myslím, že kosmetika HiPP je kvalitní, cenově dostupná, voňavá a má krásný desing 🙂
Já nakoupila kosmetiku HiPP, protože jsem od dm babybonus doslala slevový kupon na 25% slevu na všechny výrobky od HiPPu🙂 A spokojenost. Hezky voní a dítě ji snáší dobře.
Na prvního syna jsem používala Niveu dostala jsem spousty balíčků, ale všechny jsem postupem času rozdala, protože se syn po ní osypal nesedí nám. 😠 U druhého syna používáme kosmetiku Hipp nejen, že krásně voní a je moc příjemná na těle, ale také se nám 100% osvědčil krém na opruzeniny takže za nás ji můžeme jen doporučit. 🙂 😉
Já vybírala podle vůně a Hipp voní krásně, ale jelikož starší syn má atopický ekzem a musí používat jen kosmetiku speciálně pro atopiky, Hipp zbývá na mě 😀
Kosmetiku do začátku nakoupila moje mamka, v porodnici jsme měli Weledu. nakonec jsem objednala přírodní kosmetiku od Eoné a Nobilis Tilia a byla spokojená. Hipp jsme nestačili vyzkoušet..🙂
Ja jsem vybrala českou kosmetiku Astrid, a olejíček avril, podpora české firmy. Na umývání zadečku mám Robátko z řady Canaderm.
Vybírala jsem dle doporucení od kamarádky jsem dostala balíček od Hipp a krásně voněl tak jsem u této značky zůstala.
Před porodem jsem se v tom vůbec nevyznala a každý mi doporučoval něco jiného.. v porodnici měli Hipp tak jsem si ho pak koupila i domu 🙂 Bohužel se dcerce rozjel ekzem, tak jsme s voňavého Hippu přešli na "smradlavou" kosmetiku pro atopiky.. Momentálně je dcera bez ekzemu takže máme v plánu se opět vrátit ke kosmetice Hipp 🙂
Nejdříve jsem dala na rady kamarádek, postupně jsem zjistila, že každému děťátku vyhovuje něco jiného. Hipp jsem vyzkoušela jako dalšíření možnost mezi značkami. Jsem s ní moc spokojená. Nejvíce vyhovuje sprchový gel a olejíček. Malý vždy krásně voní. 🙂
ja dala na instinkt prisel mi s tech vsech vyrobku na trhu nejsetrnejsi,krasne vonel a malej se neosipal a cenove take prijatelny 😉 takze vsechny pozadavky splneny 😉
Při výběru kosmetiky jsem dala na cenu a recenze z netu a od známých. Nakonec jsem většinu kosmetiky dostala darem, takže jsem si s tím moc nemusela lámat hlavu🙂 Hipp je cenově přijatelná značka a dobře dostupná 😉
HIPP měli už v porodnici a koupila jsem si i domů a tato kosmetika mě nikdy nezklamala a používám ji i sama 😉
Dobrý den, v porodnici používali kosmetiku Johnson Baby a taky jí moc doporučovali. Říkali nám maminkám, ať používáme jen slunečnicový olej z lékárny a nic jiného. Že to miminkům neprospívá moc často mazat. Já vybírala pro syny kosmetiku podle doporučení mých kamarádek, z jejich zkušeností, a podle mých smyslů (hlavně čichu), recenzí a složení kosmetiky. Hipp kosmetiku jsme kupovali často a také ji často dostali "do kouta". Krásně voní, tak jsme si ji oblíbili. 🙂 🙂
HiPP jsme měli už v porodnici, ale hlavně jsem o ní od všech okolo i z internetu věděla, že je kvalitní. A i když jsou i levnější značky, u "miminecí" kosmetiky si ráda připlatím. Navíc jsem pak zjistila, že opravdu úžasně voní, v tom na ni nic jiného nemá. 🙂 Teď už máme doma šampon, olejíček, tělové mléko, ubrousky...
Já jsem dostala od kamarádky krém na zadeček a olejíček a nějak jsem si postupně kupovala a zkoušela další produkty Hippu. Jsou příjemně voňavé. Občas použiji i na sebe 🙂