Taky se už nemůžete dočkat výsledků našich dvou soutěží o plyšové sloníky HiPP a taky o velký balík dobrot HiPP v hodnotě 2 500 Kč? Tak já vás už nebudu dlouho napínat a prozradím vám, kdo se může čekat na dárky 🙂
Moc nás potěšil váš zájem o sloníkovou soutěž, a tak jsme se rozhodli, že nerozdáme pět, ale rovnou deset hebkých plyšáků 🙂 Tady jsou jména šťastných výherců:
@88petule
@yvonneullmann
@mandelynka2
@kaeth01
@roseinka
@xcere100
@berenika39
@pajanovak1
@vostrov
@bjoucik.15
Na dobrůtky HiPP se mohou těšit tyto maminky, které vyhrávají balíčky v hodnotě 250 Kč.
@lenkaatom
@hrasok100
@blahova_andrea
@akrabka
@kmotrice
@anetaben
@duliinka
A velký balík HiPP dobrot v hodnotě 2 500 Kč vyhrává:
Milé maminky, prosím, pošlete mi v soukromé zprávě svou adresu, abychom vám mohli balíčky doručit co nejdříve. Pokud jste vyhrály balíčky dobrot, prosím, napište i věk svých dětí, abychom mohli vybrat to, co jim bude chutnat 🙂
Jééé a nám se nepovedlo vyhrát ani v jedné. ☹ Škoda..
Moc děkujeme 🙂
Mockrat dekuju, to jsem necekal 🙂
Jé, děkujeme, to mám radost. 🙂
@petit_grisu Stále soutěžíme o celou řadu cen, tak nemusíte být smutná 🙂
jééé moc děkuji ♥ 🙂 a teď nevím pro koho se mám rozhodnout pro ten balíček jestli pro mou malinkou sestřičku anebo pro mé syny :D :D
Dekujeme moc..plysacka jsme moc chteli
@lidka_hipp ahoj. děkuji za výhru! přenechám ji někomu🙂. nevím komu, prostě někomu, komu udělá radost a pomůže🙂. dám vědět🙂. a hezký den, at se vám daří.
teda to je skvělé něco vyhrát, moc děkujeme!!!
@ewulka88
@lenkaatom
@pajanovak1
@roseinka
@anetaben
@yvonneullmann
@berenika39
@blahova_andrea
Rádi děláme radost a dvojnásob před Vánoci 🙂
@lidka_hipp to je naprosto uzasne prekvapeni!!! holky budou nadsene, mockrat dekujeme!
Jeee, no my mame velikanskou radost. Dekujeme moc a moc. 🙂
@lidka_hipp děkujeme mockrát, určitě udělá dcerce radost 🙂
Děkuju pěkně 🙂
... ačkoliv nejsme mezi výherci, všem co vyhráli moc gratuluju ke sloníkům k Vánocům 🙂 a pěknému naditému balíčku - ať si mimínkové a dětičky užijí krásné Vánoce jako jejich rodiče a krásný Nový rok 2015 a nezapomeňte, jak se říká, jak na Nový rok, tak po celý rok 🙂
... my zůstáváme věrní a hrajeme dál 😀 Jen doufám, že takových akcí jako je tato s HIPP bude v příštím roce více, protože každé vyhrané či věnované deko UM či příkrmu zdarma se šikne určitě vždy a všude 🙂
(...a jsem si jistá, že teď nemluvím jen za sebe)
Milé maminky, bohužel se k nám dostala zpráva, že se mezi vámi najdou i nepoctivci, kteří si zakládají více nicků, jen aby zvýšili své šance na výhru ☹ Moc nás to mrzí, že musíme kontrolovat i to, zda některé z vás nepodvádí. Už u této soutěže jsme takovou maminku našli ☹ Všem poctivým soutěžícím se moc omlouváme.
@lidka_hipp to jako vážně??? Tak holku snad jsme lidi a kazdy mame děti... :( achjo Lidka se tu s nama bavi dava nám prilezitost soutěžit o nejlepsi prikrmy na trhu ktere nam jen tak nikdo zadarmo nedá a vy budete některé podvadet:( je mi to líto ze i maminky toto udělají!! :(
@yvonneullmann Bohužel, nepoctivci se najdou všude ☹ Ale dají se celkem snadno odhalit, a tak se nemusíte bát, že bychom výsledky dalších soutěží neohlídali 🙂
@lidka_hipp ja si hrozne výhry vážím a doufam.ze třeba jeste uspejeme do konce týdne v nejake. Je to takovu necekany vánoční dárek co udela radost vsem v nasi rodině... Moc dekujeme ještě jednou. Hned jak slonik prijde vyfotime abposleme fotecku s naším malym vyhercem
@lidka_hipp vsude možná ale mezi maminkama jsem myslela ze se toto nedělá... Je to hloupé vuci vam ktera se tu snažíte... To je muj názor...
Dobrý den, souhlasím s maminkou @yvonneullmann co teď tu napsala příspěvek. Taky jsem si myslela, že se to mezi maminkami nedělá. Vy se snažíte nám nějak pomoct a udělat radost soutěží, když některá maminka vyhraje. 🙂 Myslím si akorát, že ta maminka si teďka trhla trošku ostudu to je můj názor.
Jinak já si strašně vážím toho, že jsme s Pavlíkem vyhrály, my totiž ještě nikdy nic nevyhrály to je naše první výhra tak i proto je to pro nás cennější, určitě mu ty dobroty od Vás budou chutnat, jak přijde balíček vyfotím ho a pošleme vám fotečku, jak bude baštit. Ještě jednou děkujeme. 🙂
Všem vám moc gratuluju 🙂
Jéééé, to je milé překvapení! Mám obrovskou radost, moc děkujeme 🙂
@lidka_hipp ... jééé já mám ale doopravdy jen dvě děti a jeden nick na MK 😀 - ...asi to jde dobře odhalit i podle datumu založení nicku nebo tak nějak že ?
@hrasok100 @lenkaatom Rádi děláme radost 🙂
@brendamonique Nebojte, vás se žádný problém netýká 😀
a? jaká tedy byla ta nejzajímavější jména?? jak se bude slon jmenovat??
anebo to bylo vybíráno pode nejaktivnějších pisatelů 😉
@lidka_hipp nečekala bych, že i na tomhle webu se najdou ti, co takhle trapně podvadeji. Když jsem poprvé manželovi řekla, že se tu občas dá soutěžit, navrhnul, že ať mu založím profil a soutěžím za něj.. Akorát jsem ho sprdla, že je to pak nespravedlivé a najednou tohle. 😲
Moc a moc gratuluji všem vyhercům, a at mají děti z výher radost. A nechápu ty, co soutěží pod více profily. Co na to říct -český národ no.
@lidka_hipp Lidko i když jsme nevyhráli, děkujeme za možnost účastnit se tolika soutěží.
@lidka_hipp Take by mne zajimalo, jak se slonik bude nakonec jmenovat. 🙂
Jeeee...děkujeme🙂))