Bylo mi tu s vámi moc dobře a jsem ráda, že máte o HiPP, naše dobrůtky i kosmetiku takový zájem. Bohužel naše Dny s HiPP zítra končí. To ale znamená, že se také zítra dozvíte jména šťastných výherců Doufám, že jsem i já byla pro vás užitečná a dozvěděly jste se, co jste chtěly vědět a můžete se lépe rozhodnout při nákupech
U nás v HiPP ale s maminkami komunikujeme i jinde, než tady na Modrém koníku, a proto tu pro vás dvě možnosti, kde s s námi můžete nejen potkat a dozvědět se o všech našich novinkách a akcích, ale také s námi soutěžit o krásné dárky. Pro všechny naše maminky funguje Baby Club, kde máme i moc užitečnou aplikaci s Mámou na cestách, která vám pomůže najít místa přátelská k dětem i upozorní na ty, kterým je lepší se vyhnout. Přihlásit se můžete tady: http://babyclub.hipp.cz/registrace
Jsme s vámi také na facebooku, kde vám neustále přinášíme novém informace o tom, co se u nás děje i kde můžete naše výrobky nakoupit za zvýhodněné ceny. Také na našem fb pravidelně soutěžíme! Rádi vám tu také odpovíme na všechny vaše otázky. http://www.facebook.com/hipp.cz.sk
Děkujeme za Váš čas a rady... Těšíme se na vás zase příště.
Lidka,tieto dni normalne ozivili moj stereotyp. Dobre sa mi citali rady a nazory inych mamiciek. Zistila som,ze s niektorymi problemami nebojujem sama. Rada sa pridam aj na facebooku. Dakujem za pekne dni a zelam vsetko dobre.
Moc děkuji Lidko za Váš čas,a příjemný týden.
Také děkujeme za Vaše skvělé příspěvky a soutěže
Moc děkujeme za 'Váš čas, rady a skvělé příspěvky
souhlasím, přečetla jsem si spoustu zajímavých příspěvků je to příjemné zpestření
@yvonneullmann
@janicka53
@tajemna30
@karinvy
@lenkaatom
@megy
Moc vám všem děkuji za podporu Když jsem procházela příspěvky maminek často pozdě večer, říkala jsem si, jestli radši nemám jít dělat něco jiného
Ale jsem moc ráda, že pro vás naše Dny HiPP byly příjemné, mohly jste si hezky popovídat i se dozvědět něco nového
Taky děkujeme za příjemný týden. Hned jsme si přidali HIPP na facebook rozhodně se registrujeme i do babyclubu Přejeme Vám i vaší dcerce jen to nejlepší
Děkuji za Dny HIPP, skvěle připravené témata a soutěže. Značce zůstávame věrní a členkou Hipp clubu už jsem
Děkujeme za popovídání, soutěže a zajímavé rady
Děkujeme
Čas je cenná věc a vy ho trávíte s námi a ráda. Hezký máj.
Také moc děkuji za příjemné "povídání", za Váš čas, rady, informace. Ať se Vám daří nejen v pracovní oblasti, ale také v osobním životě.
@twoangels Jsem ráda, že jste i na facebooku Určitě se tam brzy potkáme
@marssyy Tak to mám velkou radost, že s námi zůstáváte dále a moc se vám naše Dny HiPP líbily Sama jsem se moc těšila, až se "uvidím" s tolika maminkami
@petkab82 Rádo se stalo I já děkuji za milou společnost.
@zimkova Myslím si, že člověk by měl dělat takovou práci, která mu přináší radost a to pro mě HiPP je
@1velrybka Děkuji, jsem ráda, že vám s námi bylo dobře Mám štěstí na fajn rodinu a vím, že to není samozřejmost.
Děkujeme za krásné soutěže, snad se na nás usměje štěstí Přeji vám mnoho úspěchů a rodinka ať vám dělá jen samou radost
Děkujeme
Moc dekujeme