VELKÁ SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč

lidka_hipp
1. únor 2016

Slíbila jsem vám soutěže, a tak je mou milou povinností odstartovat naši opravdu VELKOU SOUTĚŽ o HiPP výrobky za 2 500 Kč!!! Jedna z vás bude mít obrovské štěstí a dostane balík se spoustou dobrot a voňavé kosmetiky HiPP 🙂 Protože vyrábíme kvalitní dětskou výživu, a to nejen mlíčka HiPP Combiotik, ale také kaše, ovocné příkrmy, zeleninové příkrmy nebo chutná menu pro malá miminka i větší děti, zadání naší soutěže je jednoduché. Stačí sem do diskuse nahrát jakoukoliv fotografii svého miláčka s jídlem a napsat, co mu nejvíc chutná 🙂 Na konci týdne pak vybereme jeden vítězný snímek 🙂

evca02
1. únor 2016

Právě pije Hipp Bio Combiotik 1 🙂 a trhá rekordy v rychlosti vypití lahvičky

lucik126
1. únor 2016

Tady je ještě naše Barunka malinka.Tu měla 9měsícu a měla nejradši něco do ručky-rohlík,dětské piškoty nebo keksy.Tet už má 16 měsícu a má rada všechno.Nejradši má rajčata a rybu.

anetka1701
1. únor 2016

Dvě rozdílné fotky, dvě rozdílné děti :oD

Starší miluje ovoce a zeleninu, mladší párky, maso a banány :oD A taky mlíko!! Hodně mlíka!!

vevebubu
1. únor 2016

Naše Miška má nejradši kašičky na večer, banánek a červenou řepu 🙂 Mlíčko od maminky ale pořád vede 😉

ellen85
1. únor 2016

Tady jen s krupkou, ale jinak má ráda banány, brokolici, dýni a bataty😉

paja214
1. únor 2016

U nás jsou nejoblíbenější křupky a rohlík, z příkrmů aktuálně vede ryba - konkrétně hipp těstoviny s mořskou rybou a rajčaty. 🙂

annapans
1. únor 2016

Náš Kubík miluje polívečky. Mohl by je 5x denně a já je strašně ráda vařím. A občas když nestihnu, koupím příkrm ve skleničce. Jsou většinou tak rozmixované, že vypadají jako polévka a Kubíkovi se občas dostane i něco co běžně nevařím (králičí, telecí, apod.)

kh
1. únor 2016

Nejlepe chutna, co si sam upece 🙂

petrastudio
1. únor 2016

Naše Elenka má ráda všechno co jí "uvařim" a já bych si s chutí ovocné přesnídávky dala :o)) 😀 😀

sowelo26
1. únor 2016

Tady je naše Emilka s první mrkvičkou, ale nejraději má zatím mateřské mléko 🙂

kh
1. únor 2016

Tak napotřetí to snad v poradku vlozim....

Nejlepe chutna, co si sam upece emoticon

koblizeklucicek
1. únor 2016

první kaše od hipp 🙂 napoprvé moc úspěchů nesklidila, dnes uz zblajzne vše 😀

rituska88
1. únor 2016

Pepíček miluje bílý jogurt - v sobě i na sobě 🙂

zanri
1. únor 2016

Honzík jí snad úplně všechno, vedou křupky, jogurty, rohlíky, šunka a brokolice, ale nejraději ujídá z toho mého🙂

elu
1. únor 2016

jogurtík mnam, mnam 🙂

viky07
1. únor 2016

Honzík má rád ovoce, hlavně jablíčka, ve kterých může vrtat i prstíkama.. Sní cokoliv, ale nejvíc mu chutnají boloňské lasagne v srdíčkovém obale

vercas01
1. únor 2016

U naší dcerky Natálky má úspěch skoro všechno jídlo 🙂 jediné co moc nemusí je zelená zelenina-špenát, brokolice... jinak je to vděčný strávník.

juliemichal
1. únor 2016

náš Michálek s jeho nejoblibenější zmrzlinkou 🙂

emtinka
1. únor 2016

Někdy mi to už přijde trochu nespravedlivé, jak se máme do soutěže zapojit, když broučky máme ještě v bříšku :/

zuzalinkak
1. únor 2016

Vašìka jsem uchvátila až květákem. 🙂) Zatím toho moc nechutnal, ale je to čím dál větší jedlìk. 🙂

katy1011
1. únor 2016

Anetka je zatím malinká, proto sosá mlíčko od maminky 🙂 Na jaře však začnou první příkrmy, na které se určitě Anetka už těší 🙂

amalka89
1. únor 2016

Na fotce je dcerka s jejím prvním silvestrovskym chlebickem(delany speciálně pro ni) jinak je prostě Otesanek, sní úplně všechno a je ji jedno,jestli od maminky,nebo kupovane🙂

sixtynka
1. únor 2016

Tak tady krmí taťka naší malou princeznu, když jsme zrovna byly v nemocnici a musela dostávat antibiotika do žíly. Pochutnává si na mlíčku Hipp Bio Combiotik 1 a před pár dny jsme začali dávat příkrmy - zatím vede mrkvička s dýní a dnes ochutnala pyré s jablky a hruškou 🙂

catchulinecka
1. únor 2016

malý zloděj máminy večeře 😀 jsem ráda ale, že jí zeleninka šmakuje 😉

charlotteg
1. únor 2016

Matyášek ma nejradši mrkev 🙂 fotka mluví za vše 😀

tichackova
1. únor 2016

Sice starsi fotky, ale stale aktualni🙂 Pizza a kurka od chleba vedou!😀

thebugsbunny
1. únor 2016

mrkvičkaaa 😀 😀

evly
1. únor 2016

Ačkoliv na fotce vypadá starší dcera, že to má na háku, tak nejradši má zeleninu, těstoviny, nudle a rýži a na sváču přesnídávku či kapsičku. A náš junior začne s poznáváním chutí příští týden a už máme vybavený šuplík a směje se tam na něj mrkvička a další zeleninka pro první příkrmy od Hippu

katkahk
1. únor 2016

U nás se jí zatím týden a půl. Na fotce 1. jídlo - Hipp Bio první dýně a moc chutnala 🙂

ma_ia
1. únor 2016

Čórka...hlavně nenápadně😀 Jinak pro lízátko šla by světa kraj a "maminko, do těstovin mi dej čuňáka" (čti tuňáka)😀