SOUTĚŽ o mlíčka HiPP JUNIOR Combiotik

lidka_hipp
12. říj 2015

Pije vaše batole mlíčko? To je dobře, protože tu mám soutěž pro všechny maminky, které mají doma batolátka 🙂 Mám tu připraveno 5 balíčků se 4 kusy batolecího mléka HiPP JUNIOR Combiotik. Nejen malá miminka potřebují ke svému zdravému vývoji mlíčko, ale také pro větší děti je mlíčko velmi důležité. Stačí, když mi napíšete, proč by batolata měla pít mlíčko a pět nejzajímavějších odpovědí odměníme naším mléčným balíčkem 🙂

Tady malá nápověda: Batolecí mléka HiPP JUNIOR Combiotik obsahují jako jediná na trhu unikátní komplex probiotik a praebiotik, který je velmi důležitý pro zdravé bříško, ale i vývoj imunitního systému. Velmi důležité jsou i esenciální omega-3-mastné kyseliny, které jsou potřeba pro rozvoj mozku a nervových buněk. Další nápovědu hledejte na mém blogu 🙂

megy
12. říj 2015

Proč by měla pít stále mlíčko? není to jen o vitamínech potřebných k růstu a správné funkci kosterního systému, ale hlavně pro to, že mléčné bílkoviny na sebe vážou i další důležité enzymy, nutné ke správné funkci zažívání a tím napomáhají k tvorbě imunity. Náš druhý syn odmítá kravskou blíkovinu - tudíž jakékoliv i výrobky z ní a proto já osobně dbám, aby měl alespoň díky umělému mlíčku nějaký přísun správných živin.Není to navíc žádný drobeček, takže i ty složky jako vápník, vit. D jsou pro něj moc důležité.

mkrelo
12. říj 2015

Pití mlíčka je u batolete důležité hlavně ze zdravotního hlediska a obsahu složení prospěšných látek pro organismus. Oceňuji ve složení obsah praebiotik a prebiotik a obsah železa. Vitamín D, který podporuje vstřebávání vápníku. Napomáhá ke správnému růstu a podpoře imunitního systému. Také správný vývoj mozku je pro batolata důležitý.

billi
12. říj 2015

Proč by měla batolata pít umělé mlíčko? Protože na to jsou savci tak zařízení, není to o tom, že my jako rodiče se rozhodneme, že už není na mlčko čas, děti by se měly odstavit samy, protože jen jejich vnitřní pocit ví, kdy to je tak správně, to je stejné jako s kojením.
Mléko obsahuje vitamíny, minerály a stopové prvky v takovém množství a poměru, aby to bylo pro děti prospěšné, mohly správně růst, rozvíjela se jim správně cns a správně se jim nastartoval imunitní systém, který se pořád vyvíjí.
To ovšem neplatí pro neupravené kravské mléko, které je pro batolata naopak nevhodné, protože děti nejsou telátka a z kravského mléka nezískají skoro nic, co by potřebovali a jen to zatíží jejich trávicí systém.

pavlikovarenata
12. říj 2015

O prospěšnosti mléka tady napíše asi každý, já bych jen dodala, že někdy může být pití mlíčka i naplněním psychických potřeb. Náš dvouleťák už mlíčko nepil, tak jsme nenutili, ale po narození druhého, které pije jen mlíčko, chce mlíčko skoro stále a tak ho zase začal dostávat a jeho slastný výraz je prostě úžasný 😀 Střídáme mléko umělé s mandlovým, rýžovým a kozím, aby to měl rozmanitější. Nedostává teda kravské, toho taky nejsem zastánce 😉

kosta24
12. říj 2015

Náš malý divočák Téra jen vidí flašku z mlékem a už se řechtá,vše bylo řečeno tak to pojmu trošku jinak🙂Ten její usmev mi nikdo nezebere a budu videt i po smrti 😀

monunkaaa
12. říj 2015

Dulezity je komplex vitaminu,prebiotika a praebiotika pro zdrave brisko a dobrou strevni mikrofloru..
Ne jen novorozenatka potrebuji mlicko pro spokojeny pupik,ale I batolatka 🙂

bodlinka7
12. říj 2015

Aby meli dostatek zeleza a vitaminu, aby meli spokojene brisko a pak byla spokojena i batolatka, i maminky.

haidi
12. říj 2015

Deti po 1.roku zivota uz papaju aj normalnu stravu ,ale mliecko je stale velmi dolezite pre ich vyvoj a nemalo by chybat v ich jedalnicku pretoze obsahuje pre nich velmi dolezite zlozky ako su :

-železo,jód a vitamin D ,ktory podporuje vstrebavanie vapnika a spravny rast kosti
-PRAEBIOTIK a PROBIOTIK pre spravne travenie
-a v neposlednom rade Omega-3 - mastné kyseliny ,ktore su dolezite na spravnu funkciu mozgu a zdraveho rastu dietatka 🙂

zimkova
12. říj 2015

I batolata by měli pít stále batolecí mléka. Mléka obsahují dostatek vitamínu D a vápníku pro zdravý růst kostí. Dále pak komplex probiotik a praebiotik, který je velmi důležitý pro zdravé bříško, ale i vývoj imunitního systému. Velmi důležité jsou i esenciální omega-3-mastné kyseliny, které jsou potřeba pro rozvoj mozku a nervových buněk.
Takové unikátní složení kravské mléko mít nikdy nebude. Můj starší syn bude mít 6 let a pije batolecí mléko doteď. Ne každý den, ale někdy před spaním si dá velmi rád. Můj mladší syn má 2 roky a pije 2x denně. Syn od sestřenice pil již od 1 roku pouze kravské mléko a teď před měsícem mu zjistili alergii. Nesmí žádné mléčné výrobky. Je to smutné.
Batolecí mléčka jsou i pro pohodu a spokojenost dítěte. Zasytí a děťátko spinká krásně celou noc, aniž by se budilo či plakalo. Pláče jen v případě, jako můj starší syn, když mu byli 3 roky, že chce nášup. Mlíčko ve 3 hodiny ráno až do postýlky. Ale proč ne. Pak vždycky hned usnul a spinkal někdy až do 9:30hod.
Vážím si toho a jsem moc ráda, že batolecí mléka jsou. Když už nejde kojení tak je to nad zlato. Jak jinak by člověk mohl ještě lépe podpořit zdravý růst svého mrňouska. 🙂

ellektron
12. říj 2015

Batolecí mlíčko od Hipp obsahuje kromě dalších vitamínů a minerálů např. jód, železo, vápník a vitamín D. Navíc má redukovaný obsah bílkovin, aby nebyly zbytečně zatěžovány vyvíjející se ledviny. A je bez lepku. 🙂

twoangels
12. říj 2015

Protože náš malý je na mlįčku závislák🙂 A protože je nejedlík, tak mu mlíčko HiPP dopřávám 2x denně po 350ml i v jeho 3letech 🙂 I když si kde kdo ťuká na čelo, že už je velký a že už by mlíčko nemusel...Já vím, že mu tím dávám to nejlepší co můžu a rozhodně si do toho nenechám kecat 🙂

domcabat
12. říj 2015

Aby to byla spokojená a usměvavá batolátka, ze kterých pak vyrostou zdravé, spokojené a rozumné bytůstky...prostě proto 🙂

vapka
12. říj 2015

My jsme byli na HIPPU již v porodnici a zůstalo nám až do teď a stále pokračujeme a to jsou nám 2 roky, malý mlíčko miluje a důkazen je to, že se občas i 2x za noc vzbudí a chce mímímí..... 😀 Ano je to zdroj všech vitamínů a podporuje zdraví růst, ale někdy bych si přála, aby mu stačila pouze ta večerní dávka před spinkáním 😀 Je to náš malý Hippák 😀

zulitvi
12. říj 2015

Protože jak mu dám lahev, lehne si a nahodi unavený výraz.. Je to furt moje malé miminko 😀
A samozřejmě tam jsou vitamíny a všechny možné latky, co ke zdravému vývoji potřebuje.

gryfis
12. říj 2015

Protože mu chutná... ! 🙂 .... ehm a mně taky........ jo a pak ty různý vitamíny a bílkoviny atd atd.. 🙂

p_ch
12. říj 2015

Náš starší pije jen UM. Je autista a má problémy s příjmem potravy. Už dva roky je jen na UM a jednom druhu jogurtu. :( Má jednu krabici na den a půl! takže nic moc levná dieta :( Myslím, si že normální děti by UM měli pít už jen kvůli podpoře imunity.

vequi
12. říj 2015

Batolecí mléka Hipp Junior Combiotik obsahuje důležité živiny, které jsou důležité pro správný růst dítěte, a to v potřebném množství: redukované množství bílkovin odpovídající věku dítěte, důležité minerály a vitamíny jako např. železo a vitamín D, který podporuje vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí. Komplex probiotik a praebiotik je důležitý pro správné trávení i imunitní systém. Mléka neobsahují lepek. A navíc mléko je moc dobré a naše Niki se po něm může utlouct 🙂

tria002
12. říj 2015

Uprimne? Vzdycky jsem mela za to,ze je to jen reklamni tah. Ze vyvazena strava atd uplne postaci. Od toho roka, roka a pul.
Jenze po tom, co se dneska deje s jidlem, nez se dostane na prodejni pult, bych malymu mliko proste nedala.
Takze mam doma sunar, obcas mu z toho udelam kasi, a obcas si udelam sobe..
A jen jeste perlicka. Kdyz mel tata rakovinu a zhubnul po chemu, ze vypadal,jak duch.. Nutridrinky mu nechutnaly, tak jsem do nej lila sunar. Pil to z lahve se starsi dcerou a podle mudry mu to prodlouzilo zivot..
Pak se ta ....po osmi letech vratila. To uz ani nebojoval.

lucianapolis
12. říj 2015

Ano ano ano. Mlíčko je velmi zdravé, obsahuje spoustu vitamínů, živin, minerálů a doplňků. Ale nejdůležitější je ten blažený výraz a spontánní nadšení, když nesu mlíčko k postýlce 🙂 u nás se pije ráno i večer, ale neodolám ho dát ještě na dopo/odpo spánek. Máme s dcerkou 4 dopolední aktivity v týdnu, po nich šupky dupky do postýlky a mléčná svačinka může přijít. Je nádherný pocit koukat na spokojené spící miminko. A ještě krásnější je koukat na miminko, které usnulo vyčerpáním s lahvičkou v puse 🙂

verinikki
12. říj 2015

No celkově na kravském mléku není nic špatného, protože i všechna UM jsou z něho vyrobena. Rozhodně to není nic, co by zdravé dítě nemohlo jíst - jen tak pro doplnění, veškeré pribiňáky, jogurty, tvarohy včetně ochucených, máslo, smetana, atd. jsou z kravského mléka.
Jen je potřeba si uvědomit, že jako plnohodnotné denní jídlo nemůže u batolat fungovat. Jelikož většina dětí už v té době není kojená, je UM v jejich výživě nezastupitelné. Je obohaceno o velkou spoustu cenných látek (např. vitamíny, železo, biotika) a obsahuje hlavně jejich dokonale vstřebatelný a vyvážený poměr, v čem se přibližuje mléku mateřskému. Z tohoto důvodu jiná strava UM v batolecím věku prostě nezastoupí.

tajemna30
12. říj 2015

Dobrý den, já jsem toho názoru že strava má být pestrá, a pokud máte dítě nejedlíka, tak věřte že jsem byla moc ráda když UM si dala i ve 2 letech i později, vždy naprosto bez problému. Jsou na UM různé názory tak jako na vše - za mě ano, protože obsahuje probiotika, vitamíny atd. a když dětem chutná, tak jako u starší dcerky doted, nebráním ji ho každý den večer pít.

minonnka
12. říj 2015

Syna jsem kojila 1,5 roku (pro nektere lidi v mem okoli nepredstavitelna obet, coz nechapu 😨 ) a dala jsem mu tim to nejlepsi co jsem mohla (proc ne, kdyz mi priroda doprala to kouzlo kojeni i kdyz prvni dva mesice to byl boj 😅 ) a par dnu po uplnem odstaveni vzal syn na milost UM, ktere do te doby odmital (doufala jsem, ze mi bude po lahvince vecer lepe spat).
Jsem presvedcena (jak uz tu bylo mockrat zmineno slozeni UM a jeho vliv na detsky organismus), ze mu opet davam to nejlepsi, co muzu.
Ma vyvazenou stravu, miluje ovoce i zeleninu, ale s jeho kazdodenni lahvinkou mleka mam pocit, ze mu nechybi uz vubec nic 🙂 A jsem presvedcena, ze to tak je, pac i nase pani doktorka syna prohlasuje za jejich nejzdravejsiho "pacienta" pac k ni chodi jen na preventivni prohlidky 🙂
Take jsem se mockrat setkala s tim, ze je to jen reklamni tah, jak vytahnout z lidi penize, ze kdyz uz pije mleko a ji ml.vyrobky, tak to staci atd., tak mu tu lahvinku kazdy den doprejeme i kdyz mu budou brzy 3 roky 🙂
Rano se vzbudi, vleze si za mnou do postele, podiva se pohledem hladoveho chudacka a ceka na svoji lahvinku 😀 Jen co ji dopije, vyskoci plny energie (casto mam pocit, ze do slozeni bylo zapomenuto poznacit slozky z Red Bull 😀 ) a do vecera je k nezastaveni, certisko moje 😵

a_nnysek
12. říj 2015

UM obsahuje důležité živiny, které jsou důležité pro správný růst dítěte- množství bílkovin odpovídající věku dítěte, důležité vitamíny a minerály pro zdravý vývoj. Např. železo a vitamín D, který podporuje vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí. 😉

verkaunka
12. říj 2015

Mlíčko je důležité pro děti kvůli vápníku, pro správný růst....obsahují komplex probiotik a praebiotik důležitých pro spokojené bříško, vývoj imunitního systému, a také pro spoustu živin, vitamínů.... naše mlíčko miluje, a dokud jí bude chutnat, nebudu jí bránit 🙂

marssyy
12. říj 2015

Pijeme nadále mlíčko HIPP Combiotic teď už Junior, malé jsou dva roky a s kravským mlékem rozhodně spěchat nebudu !!! Díky HIPP vím, že dítě podporuje pro jeho správný růst, pro vývoje imunitního systému , komplex probitik a praebiotik, vitamíny a navíc skvěle chutná. Každé ráno si Laurinka vypije hrneček a je spokojená 😉

zlatulka89
12. říj 2015

Kromě výše uvedených věcí proto, že mi dítě u toho krásně usne 😀

faminka
12. říj 2015

Samozrejme kvuli prospesnemu obsahu, vitaminum,mineralum atd, ale u nas taky proto, ze mlicko je nase chvilka, kdy jsme jen a jen spolu, mala se vyjimecne na par minut uklidni, sosa mlicko a pritom mi kouka do oci. V tyto chvilky ji odpoustim vsechno zlobeni a vztekani a znovu a znovu si uvedumuju, ze je moje nejvetsi stesti v zivote 😉

princeznaj
12. říj 2015

Samozřejmě má spoustu živin a vitamínů, atd. ale hlavní je, že dětem mlíčko prostě chutná 😀 a to je moooc dobře 😀

irenoslava
12. říj 2015

děti do tří let by neměly pít klasické kravské mléko ale právě kojenecké, které je upraveno dle jejich potřeb

kubicek11
12. říj 2015

Pít mlíčko by měla především kvůli vyváženým látkám. Dnes už přesně víme, kolik bílkovin, vápníků či vitamínů naše batolátka potřebují. Především si musíme uvědomit, že mléko vyrobené přímo pro naše děti obsahuje jen ty dobré věci. Ale jak si můžeme být v dnešní době jisti tím, co obsahuje krabice kravského mléka? Plísně, pesticidy, těžké kovy...? Ne děkuji. Svému drobátku bych ráda dopřála jen to nejlepší. 🙂