SOUTĚŽ o kosmetiku HiPP

lidka_hipp
8. říj 2015

Mám tu deset krásných kosmetických balíčků HiPP s BIO mandlovým olejem 🙂 Čekají tu na vás! Napište, podle čeho jste vybíraly kosmetiku pro své miminko. Co pro vás bylo důležité při výběru? Daly jste na zkušenosti jiných maminek? Používáte kosmetiku, se kterou jste se setkali už v porodnici? Všechno mě zajímá 🙂 Deset odpovědí odměníme kosmetickým balíčkem.

V HiPP víme, že citlivá dětská pokožka si zaslouží jen tu nejjemnější péči, a proto jsme vytvořili kosmetiku s BIO mandlovým olejem. Mandlový olej má již po staletí prokázané účinky v kosmetice a je dlouhou dobu známý svými blahodárnými účinky na pokožku. Osvědčil se v péči o citlivou pokožku miminek, protože je mimořádně dobře snášen suchou pokožkou a je doporučován na promazání pokožky. Mandlový olej je neuvěřitelně jemný a nedráždivý. Více o naší kosmetice s BIO mandlovým olejem najdete na: http://www.hipp.cz/kosmetika/

sovicka001
8. říj 2015

@lidka_hipp vybírala jsem podle doporučení, zkoušky na vlastní tělo a v neposlední řadě i podle obalu a složení.

hance09
8. říj 2015

S kosmetikou Hipp jsem se setkala už v porodnici, kde byla erární. Doma jsem měla připravenou jinou značku, ale pak jsme dostali Hipp darem od příbuzných, takže jsme se k němu vrátili 🙂.

sedmiteckas
8. říj 2015

Při výběru kosmetiky pro Lucku jsem se hodně řídila zkušenostmi a radami zkušenějších kamarádek matek 🙂 Od narození používáme pro koupel Johnson mýdlo a po koupání mažeme Pleťovým olejíčkem od Hippu. A spokojenost, hezky se rozmazává, není příliš mastný. A to voňavé miminko pak!(teda teď už spíš velká roční baba🙂)

pecora
8. říj 2015

Kosmetiku jsem vybirala castecne na zaklade doporuceni ale hlavne podle slozeni a reakce maleho. Vyzkousela jsem vice znacek ale tak jako u mlicka, HIPP u nas vyhral. Kosmetika je kvalitni, malemu dela dobre a to je pro me to nejdulezitejsi 😉

urca
8. říj 2015

Jelikož naše malá má ekzém na hrudníčku a dle vyzkoušení Hipp kosmetiky, kterou jsme v porodnici dostali ve vzorcích jsme se u ní zůstali, krásně nám totiž vyhovuje olejíček, který pokožku nevysušuje a nechává ji krásně vláčnou 🙂

ladyhacek
8. říj 2015

Pro mě bylo důležité, že je bez parabenů a silikonů. Také jsem na ní slyšela a četla velmi kladné recenze. A když jsem si i přivoněla k té krásné, ale zároveň jemné vůni byla jsem rozhodnutá to také vyzkoušet. A nezklamala jsem se, stačí malinko a malý má hebvábnou a voňavou pokožku.
Při výběru hledím na recenze ale i na cenu a i když se mi vaše kosmetika zdála dražší tak v porovnání není o tolik a těch pár korun za kvalitu určitě stojí 🙂.

wosk
8. říj 2015

S kosmetikou Hipp jsem se setkala uz v tehotenstvi (mazala jsem bricho) a byla jsem velmi spokojena. Nebyl duvod nevyzkouset pro miminko. Zajimalo me slozeni, taky to, jak/jestli voni a i jak se roztira a jestli/jak moc zanechava pokozku mastnou. Syn se mazal (a stale maze) velice rad (jsem zvedava,jestli mu to vydrzi i v puberte-takova cistotnost ;o)), dcera na to zatim nema vyhraneny nazor...

ammmi
8. říj 2015

Podle zkušeností/doporučení maminek, používali jsme Sebamed, Niveu a Hipp a na tom jsme se nějak ustálili, protože mi nejlíp voní. Dodnes mažu syna po koupání tělovým mlékem, milujeme to oba, no a do vany jsme museli pořídit kačenkovou mycí pěnu 🙂

markytka_1
8. říj 2015

Kosmetiku jsem si vybírala podle kamarádek, které mi HIPP vřele doporučovaly, že je nejlepší. Tak jsem si ji pořídila. V porodnici jsem se s ní taky setkala, sestřičky ji také používaly a na pokoji my chtěly zabavit vlhčené ubrousky, že jsou jejich 🙂 asi si myslely, že HIPP používají jen ony 😀 Používáme vlhčené ubrousky, které jsou skvělé a navíc moc pěkně voní; olejíčkem po koupeli pěkně namažeme a vůbec nevysušuje - Klárka je spokojené miminko 🙂; a balzám na obličej a ruce je také super, zvlášť u nás kde je hodně chladno a dědeček vozí Klárku i v podvečer než jde spát je prostě nepostradatelný. Oblíbila jsem si kosmetiku a nedám na ni dopustit, jsem ráda, že jsem se dala na doporučení a neměnila bych. Už jsme dvě, kdo ji používá 🙂

mkrelo
8. říj 2015

Vybírala jsem podle rad kamarádek, recenzí na internetu. V porodnici žádnou nedoporučily. Samozřejmě to nepřehánim, používam na syna hlavně olej na mazání telicka před spaním. Vyhovuje mu a spí klidněji. 🙂

zabzulka
8. říj 2015

Kosmetiku jsem vybírala podle složení, doporučení kamarádek i vlastních zkušeností, které jsem nasbírala u staršího synka. Stejně jsem první měsíc miminko myla jen ve vodě, zadeček čistila přírodním olejem až pak si pořídila mycí gel, krém a olejíček. I tak na něj zbytečně nic nepatlam. Střídám Mixu, Sebamed a Hipp, z přírodních mám NobilisTilia mandlový olej a na zadeček Medvídka

smallinka
8. říj 2015

Samozřejmě hlavní kritérium co nejméně chemie. Mě osobně moc nevyhovují olejíčky, ale spíše krémy...takže máme Hipp Baby tělový krém a k tomu jako doplněk kokosový olej - ten když si holky olíznou tak vůbec nevadí 😉

petulinavav
8. říj 2015

Kosmetiku pro naši dcerku jsem vybírala na základě doporučení lékařky a vlastní zkušenosti. V porodnici mi kosmetika moc nevyhovovala, měli tam Johnsons Baby. Ihned po návratu z porodnice jsem používala značku Sebamed a potom jsem na doporučení vyzkoušela právě i kosmetiku Hipp, u které jsem zůstala. Skvěle vyhovuje citlivé pokožce miminka a krásně voní. Určitě ji budu používat i na druhé miminko, které se má narodit u v prosinci 🙂

hohe
8. říj 2015

U první dcery jsem dala na doporučení a složení přípravku.. U Honzíčka už hrála role zkušenost... Honzík má opravdu citlivou pokožku a hlavně dupku a jeden z mále krémů na dupku, který mu sedí je od HIPP, používáme i pěnu do koupele a olejíček - ten miluji, používám ho i já 🙂

zuzazidkova
8. říj 2015

Kosmetiku Hipp jsem začala používat už v těhotenství, hledala jsem olej/krém na bříško a Hipp mi voněl nejvíce 😀 Tak jsem se rozhodla koupit i kosmetiku pro mimi v této značce, samozřejmě jsem si přečetla i recenze na netu ostatních maminek. Malé vyhovuje, nemá po něm žádné vyrážky a fakt nádherně voní 🙂 A pěna do koupele ve formě kačenky je fakt super 😀 Co mě překvapilo, tak i v porodnici používali tento sprchový gel 🙂 Nyní jsme přešli i na kojenecké mlíčko Hipp, tak snad budeme spokojení i s ním 🙂

pavlikovarenata
8. říj 2015

Kosmetiku rpo mrňata vybírám podle složení, ráda si připlatím za kvalitu. Olejíček od Hippu nám moc vyhovuje a na mytí máme z nobilis (mají takové specialitky jako Jakoubka na zoubky, olejček na bolavé bříško - ty byly moc fajn). Ale začali jsme kosmetiku používat až po třetím měsíci, do té doby jsem používala pouze čistou vodu 😉

cinda82
8. říj 2015

Vybírala jsem podle vlastních zkušeností, jako psoriatik jen tak něco nesnesu a proto jsem to nechtěla riskovat ani u Verunky a šáhla po osvědčených výrobcích.

reinne
8. říj 2015

Kosmetiku jsme vybírali dost pečlivě, dle složení a taktéž po poradě s dětským dermatologem. byl to běh na dlouhou trať, jelikož kosmetických přípravků je na trhu opravdu široká nabídka. Pokud se člověk začte do složení obsahu parabenů, konzervantů a podobně, velice se výběr najednou smrskne. Cena není až tak podstatná, jelikož se kosmetiky nespotřebuje moc. Za nás rozhodně je nejpodstatnější složení a snášenlivost pokožky dítěte.

mircadada
8. říj 2015

@lidka_hipp
Ahoj maminky, na 1. miminko jsem vybírala dle, doporučení, reklamy a ceny. Nyní čekám 2. miminko a vybírám dle složení.

yvonneullmann
8. říj 2015

Při výběru kosmetiky
Dali jsme si záležet
Dostali jsme ruzne typi
V hlavě je nechali rozlezet.

Malý neměl žádný problem.
Přesto jsme chtěli to nejlepší
Nekoukali jsme na cenu
Ale na to co je nejlepší.

S kosmetikou jsem neváhala
Koupili jsme vse od HiPP
Mlicka sampon olejicek
Mezi mamkama je to hit.

Nařídit se lodle ceny
Ale podle kvality
To mame uz od porodu
odbporoduV našich hlavach zaryty.

pipettka
8. říj 2015

Kosmetiku vybírám podle toho co vyhovuje mě, rady zkušených maminek, lékárníků, lékařů a podle složení ze všeho si udělám svůj obrázek a názor a jdu na nákup 😎

tria002
8. říj 2015

U nas v porodnici se pouzivala kosmetika Hipp a tam jsem ji zacala pouzivat i ja. Je sice drazsi,ale snazim se vychytat akce .
Kdyz mi otehotni kamaradka, delam " darkove baleni" Hippu.
At zije osveta. Neni nad osobni zkusenost. Takze, kdyz zkusi a sedi, kupuji kamaradky taky.

karinvy
8. říj 2015

Ze začátku jsem se v tom bohužel vůbec nevyznla a jako samoživitelka a maminka prvního dětátka jsem koupila levnější kosmetiku, jelikož jsem si naivně myslela že když je dětská tak v ni nemůže byt nic co by moji holčičce ublížilo. Bohužel z této "levné" kosmetiky se mi Sofinka jako miminko neskutečně osypala a dostala alergickou reakci na některé ze složení. Tohle bylo pro mne veliké ponaučení a od te doby nekupuji nic dle ceny ale koukám na složení a kvalitu aby moje holčička znovu netrpěla tím že jsem chtěla pár korun ušetřit.

kacinda
8. říj 2015

V porodnici nam nic moc nepropagovali, ale asi by me to tam ani neovlivnilo. Kosmetiku jsem mela nachystanou jiz pred porodem, takze jsem spis prochazela obchody a koukala co kupuji ostatni maminky. Ubrousky od hipp jsem musim rict ani nevyzkousela, ale az je nekde uvidim, vyzkouset bych chtela. Po porodu jsme pak sli na navstevu ke kamaradce a ta kosmetiku od hipp pouzivala a nemohla si ji vynachvalit, takze jsme na doporuceni vyzkouseli a uz u ni zustali 🙂

ninusch
8. říj 2015

U nás bylo důvodů několik. Poprvé jsem se s Hippem setkala u nevlastní dcera, když mi její maminka doporučila olejíček na její problematickou pokožku, že to jediné opravdu pomáhá a potají mi ještě poradila, ať se s tím někdy zkusím taky namazat. Od té doby, když si chci udělat hýčkací večer, zalezu si do koupeny s olejíčkem :D Takže logicky jsem už před porodem měla doma nachystané vše od Hippu a když i v porodnici miminka opečovávali Hippem a dokonce první UM dostal mrňousek taky Hipp, tak prostě nebylo vůbec o čem. Pro zajímavost jsem si pak ještě doma prošla bazárky kosmetiky a tam jsem zjistila, že maminky prodávají spoustu značek, ale právě Hipp se tam vyskytuje minimálně, takže to taky něco svědčí o spokojenosti. A v neposlední řadě mě těší, jak mi všichni chválí nádherně voňavé miminko :D

veronickkaaa
8. říj 2015

Kosmetiku HiPP jsem používala kdysi i na své tělo a byla jsem naprosto spokojená. Myslím si tedy, že i pro mého prcka to je ta nejlepší volba 🙂

zlatulka89
8. říj 2015

Kosmetiku Hipp jsem používala v porodnici, maličkej ji snášel v pohodě,ale doma jsem měla nachystanou jinou kosmetiku. Teď když má malý 15m tak jsme se vrátili k Hipp, koukám hlavně na složení a cenu. Hipp je pro mě dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou. Nyní máme doma Hipp kačenku se kterou si syn rád ve vaně hraje,takže pro nás je to takové 2v1 kosmetika s hračkou 🙂

mishule12
8. říj 2015

O kosmetice jsem moc nepřemýšlela, měla jsem jasno, že chci něco přírodního 🙂 V porodnici používali Johnson, který jsem ale nepoužila. Hodně výrobků mám od Nobilis Tilia - mandlový olej kupuju na litry 😀 protože mažu obě dcerky.

zuzalinkak
8. říj 2015

V zásadě podle doporučení ostatních maminek kamarádek a poté podle hodnocení jednotlivých výrobků na internetu.

teriska94
8. říj 2015

Kosmetiku malý jsem vybírala celkem dlouho, chtěla jsem něco BIO, protože si myslím, že je to pro miminko to nejlepší. A v porodnici jsem se setkala s ubrousky Hipp a olejíčkem a olejíček mi nádherně voněl a ubrouky jsou vlhké tak akorát. Po příchodu z porodnice malá měla suchou pokožku, tak jsme nejprve vyzkoušely různé olejíčky z lékárny a nic nepomáhalo. Zabralo jedině pleťové mléko od Hippu, takže od té doby nepoužíváme po koupání nic jiného a malinká pak nádherně voní a lépe usíná 🙂