Najít to pravé mlíčko pro své miminko nemusí být zrovna snadné. Sama jsem docela dlouho nevěděla, jak se rozhodnout. Podle čeho jste vybíraly mlíčko vy? Řešily jste kvalitu, složení, cenu...? Radily jste se s kamarádkami nebo s lékaři? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti.
Na mléko HiPP Combiotik jsme u nás opravdu pyšní 🙂 Jako jediné na trhu obsahuje unikátní komplex probiotik a praebiotik, která jsou velmi důležitá pro vývoj imunitního systému, ale také pro zdravé zažívání a spokojená bříška 🙂
Mlíčko Hipp jsme dostali jako příkrm už v porodnici, takže doma jsme v něm pokračovali 🙂
Já jsem naštěstí po narození mlíčko kupovat nemusela. Ovšem teď, když je nám necelých 11 měsíců, jsem se rozhodla, že mlíčko přikoupíme. Už proto, že vlastního mléka již tolik není. Jenže Nutrilon (hodně maminek ho chválí) maličký nechce. Tak jsme zkusili Sunar. Já i mí sourozenci jsme na něm vyrostli a maminky ho chválí. No taky o něj nestojí.Takže volba podle "zkušeností ostatních" zrovna nevyšla. No uvidíme, které zkusíme příště, Snad z nich nebudu mít doma výstavku 😀
@yvonneullmann Děkuji za dobrou zkušenost 🙂 Já sama cenu řešila asi tak, že miminko je nákladný koníček 😀
@ellektron Když jste spokojení, není důvod měnit 🙂
@kubicek11 Zrada je, že každé miminko je trochu jiné a může mít svou vlastní představu o tom, jaké má být mlíčko 😀 Držím palce, ať se vám podaří najít takové mlíčko, které bude vyhovovat. Nenapadlo vás vyzkoušet mlíčko HiPP? 🙂
@lidka_hipp Když vidím, co maminky píší, tak vyzkoušíme. Snad to bude to pravé ořechové 🙂
@kubicek11 To by bylo milé 🙂 Tady na webu najdete spoustu informací o mlíčku HiPP: http://www.hipp.cz/index.php?id=13959 Samozřejmě vám velmi ráda zodpovím všechny otázky a pokud bych něco nevěděla, můžu se obrátit na naši nutriční terapeutku.
@lidka_hipp Moc děkuju, až bude malej spinkat prostuduji a porovnám....rozhodně zase uděláme naší lékárně kšeft...ty budou mít radost 😀
Urcite podle kvality a recenzi od kamaradek.ale vyzkouseli jsme par druhu,nez jsme prisli na tu pravou chut nasi holcicky,ma mlsny jazycek 😉
Sbírala jsem informace a při minulých Dnech s Hipp jsem dospěla k názoru, že zkusíme Hipp..Malému vyhovuje a tak jsme u něj zůstali..Značku známe už déle, používáme kosmetiku, občas příkrmy a čajíky 🙂 🙂 🙂
Musím se přiznat že jsem si vybrala mlíčko HIPP z pohodlnosti 😀 Předtím jsem totiž dávala malému jiné UM a přisypávala do něho probiotika - takže jsem otevřela kapsličku a vysypala ji do UM... tohle mi s mlíčkem HIPP odpadlo 🙂 Samozřejmě je pro mě důležitá kvalita a chuť... a tu mlíčko HIPP splňuje na 200% 🙂
My jsme tak nějak kombinovali. V porodnici dostával Nutrilon a měl z něj hrozný bolení takže jakmile jsme došli domů okamžitě jsme ho vysadili a zkusili na doporučení tchyně - magistry v lékárně Sunar a už jsme u něj zůstali. Nejkvalitnější, cenově taky vychází nejlíp a bříško po něm prakticky nebolí. Když začal hodně blinkat bylo nám doporučeno buď Bebu Sensitive nebo zkusit zahušťovat Nutritonem. Zkusili jsme radši Nutriton a neměnila bych.
Tak my jsme sice prvne meli nutrilon, protoze ho syn dostaval i v porodnici, ale malemu nesedlo, takze jsem poslala manzela, at vybere neco setrneho k brisku a ublinkavani a prisel s hipp bio combiotic a to malemu krasne sedlo a byl spokojeny jak on tak my.takze i pri druhem ditku nebudu zkouset, ale vsadim znovu na hippku 🙂
@kubicek11 Rádo se stalo 🙂
@verkaunka Vaše holčička ví, co chce 🙂 Třeba její jazýček ocení HiPP příkrmy 😉
@a_nnysek Jsem ráda, že vám minule Dny s HiPP pomohly v rozhodování 🙂
@twoangels Netušila jsem, že důvodem k volbě mlíčka HiPP může být pohodlnost 😀 Jsem moc ráda, že mlíčko vyhovuje 🙂
@yelowangel Díky za zkušenost 🙂
@kacinda Jsem ráda, že máte s našim mlíčkem dobré zkušenosti a plánujete ho i u druhého miminka 🙂
Mě malá dlouho žádné umělé mlíčko nechtěla. Až při posledních dnech s HIPP tady na koníku jsme dostali na zkoušku mlíčko HIPP (díyk za to) a bylo první, které vzala, ale bohužel po něm měla průjem :( Takže já nakonec vybírala mlíčko podle obsahu plenky.
@mipahoji Díky za zkušenost. Mrzí mě, že vám mlíčko nesedlo :( Bohužel se to může stát, i když děláme všechno proto, aby naše mlíčko bylo dětmi co nejlépe přijímáno.
Hipp nam dali uz v porodnici a rovnou HA, pak me trochu odrovnala ta cena, ale po prostudovani ruznych materialu a par dnech dobrych zkusenosti sme u nej zustali a nelituji. Pre a probiotika delaj sve a za rok a kousek (bohuzel ke na UM plne od zacatku) nebyl jediny problem. Zadny prdiky, zacpa, prujem, zvraceni proste nic. Takze za me supr. Jen me tedy velmi mrzi ta cena v CR, treba v Nemecku se da sehnat o dost levneji a polud nekdo je jedine na UM, tak se mu tam pak vyplati pro nej obcas dojet.
Když jsme sháněli UM pro děti, tak jsme nejdřív sáhli po těch, které se daly sehnat u nás ve městě. U obou synů ale sedl až Hipp. U prvního syna jsme ho dostali darem a už u něj zůstali, u druhého byl jasná volba. Oba s mužem jsme se shodli, že nezáleží na ceně, ale na kvalitě. Podle mě je dobrý začátek základ a věřím, že UM v biokvalitě je nejlepší možná volba.
@alboo Jsem moc ráda, že vám HiPP mléko vyhovuje 🙂 Mám tu pár doplňujících informací k ceně mléka v Česku a v Německu. Cena mlék HiPP Combiotik s obsahem probiotik a praebiotik je v obou zemích srovnatelná a nijak výrazně se neliší. Samozřejmě se objevují různé akce v obchodech, které mohou s cenou zahýbat, ale ty jsou jak v Německu, tak v Česku. O aktuálních slevách a akcích na naše produkty a také mléka pravidelně informujeme na našich facebookových stránkách: http://www.facebook.com/hipp.cz.sk
V Německu je ale na trhu levnější mléko HiPP BIO bez obsahu probiotik a praebiotik, které v Česku není dostupné. Toto mléko má skutečně nižší cenu, ale nejde o stejný výrobek.
@billi Váš muž má pravdu 🙂 Nechceme nabízet mléko, které bude nejlevnější na trhu, ale takové, které bychom bez obav nabídli svým vlastním dětem. Mléko HiPP Combiotik je něco, za čím si stojíme. Mimochodem, víte, že toto mléko vzniklo na základě mnoho let trvajícího vědeckého výzkumu? Tady si o tom můžete přečíst více: http://www.hipp.cz/mleko/materske-mleko-a-kojen...
@lidka_hipp
Chtela bych se jen zeptat, proc dava Hipp do mleka palmovy olej? To me dost odrazuje ☹ Jinak mame Hipp radi, hlavne ovocne presnidavky 😉
@terkaz @billi Děkuji za otázky. Mám tu pro vás trochu obsáhlejší odpověď, ale snad v ní najdete všechno, co potřebujete vědět. Pokud ne, ráda vám odpovím na další otázky, případně se spojím s naší nutriční terapeutkou.
Mléčná výživa HiPP je vyráběná podle vzoru mateřského mléka, což se týká i poměru nasycených a nenasycených monomastných a polymastných kyselin. Také tyto látky jsou v mateřském mléku přirozeně obsaženy. Velmi důležitý je právě jejich vyvážený poměr.
Abychom dosáhli správného poměru nasycených a nenasycených mastných kyselin, používáme kombinaci rostlinných olejů, jako je například řepkový nebo právě palmový olej. Jejich množství je ale v konečném výrobku, respektive porci stopové. Dítě s mléčnou výživou HiPP přijímá minimální množství, jenž ale zajišťuje vyvážený poměr nasycených a nenasycených mastných kyselin, které jsou velmi důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk.
Současně považujeme za důležité, abychom suroviny pro naše výrobky získávali šetrně s ohledem na životní prostředí, a proto využíváme palmový olej, který pochází z trvale udržitelných zdrojů, tedy při jeho získávání nedochází ke zbytečnému ničení lesů.
@lidka_hipp bohužel se mýlíte, kupujeme zde i v Německu to samé mléko (dokonce je u nás k dostání v tom samém obalu, jen je na něm český přelep) a cena je tam stálá... jen mě to osobně mrzí, jinak UM je supr
My jsme dostali mlíčko Hipp už v porodnici, proto jsme v jeho používání pokračovali i nadále, používám jako doplněk k mléku mateřskému a jsme s ním moc spokojení 🙂
@asadek Jsem ráda, že jste s mlíčkem spokojená 🙂 Přeju vám, ať miminko pěkně roste 🙂
@lidka_hipp
Dekuji za odpoved.
Staci zadat do vyhledavace palmovy olej a doctete se vse co potrebujete. Je to jeden z nejlevnejsich a take nejnezdravejsich oleju vubec, podle mne do detske stravy vubec nepatri (nekupuji ani vyrobky pro nas dospele) i kdyz je to tezke, protoze ho cpou temer vsude.
O niceni lesu by se take dalo diskutovat.
Takze asi tak 😉
V okamziku,kdy jsme zjistili,ze moje mlecko malemu nestaci byl Hipp bio combiotic jasnou volbou,mela jsem kladne reakce z okoli a kombinace probiotik a praebiotik se pro nase miminko ukazala jako velmi vhodna...ackoliv jsem delala co nejvice pro plne rozkojeni a maleho do 4 mesicu obkojeni dokrmovala strikackou pres prst,byla jsem rada,ze mu davam jedno z nejkvalitnejsich mlek na trhu 🙂 Prikrmy doma varime,ale na cesty kupujeme sklenicky hipp 🙂
@terkaz Naprosto chápu vaše obavy. Sama se snažím volit potraviny, které neobsahují velké množství ztužených tuků. Právě různé sladkosti, dezerty či margaríny jsou v tomto ohledu opravdu problematické, protože palmového oleje obsahují hodně. Jen jsem se snažila vysvětlit, že palmový olej je v malém množství v mléku HiPP obsažen ne proto, že je "levná náhražka" dražších tuků, ale proto, abychom dokázali zachovat důležitý poměr mezi nasycenými a nenasycenými mastnými kyseliny. Naše mléko vyrábíme podle vzoru mateřského mléka, které také obsahuje nasycené a nenasycené mastné kyseliny. Stejně tak si uvědomujeme, že masové používání palmového oleje vede k ničení životního prostředí, a proto používáme pouze palmový z trvale udržitelných certifikovaných zdrojů. Původ všech surovin samozřejmě hlídáme právě s ohledem na jejich kvalitu a také životní prostředí.
@klarkak Moc děkuji za milá slova 🙂 Jsem ráda, že vám i malému mlíčko HiPP Combiotik vyhovuje 🙂
zrovna UM řeším...máme Nutrilon Comfort, který nám moc nevyhovuje, syn mi kadí 1x za 4 dny a to ještě tuhší stolici a stejně ublinkává, předtím byl na nenatalu, který byl dobrý, ale ta cena ☹ a těžko se shání ☹ ...koukala jsem i po hippu, ale při letmém přečtení návodu na přípravu mi to příjde složitější, tak nevím
Syn ho dostával už v porodnici, proto pro mě byla jasná volba v něm pokračovat 🙂 A neměli jsme s ním vůbec žádný problém, proto ho doporučuju ráda dál a dál 🙂
@idiska Ráda vám pomůžu s výběrem a odpovím na vaše otázky ohledně mlíčka HiPP Combiotik, které jako jediné na trhu obsahuje probiotika i praebiotika současně, a proto je vhodné pro spokojené bříško miminek 🙂 Nemyslím si, že by příprava byla náročnější. Jde jen o to smíchat prášek s teplou vodou 😉
@lucfuci Děkujeme za krásnou pochvalu i za to, že mlíčko HiPP Combiotik doporučujete dál 🙂
Urcite podle kvality....nekoukala jsem na cenu ale na to co. Aly potrebuje..a HiPP byl pro nwj od mala nejlepsi..i podle kamaradek a ohlasu...nikdy jsme nemeli problém po vasem mlicku