Jaký HiPP výrobek máte nejraději?

lidka_hipp
6. říj 2015

Vzpomínám si, když jsem se poprvé potkala se značkou HiPP. Vybírala jsem tehdy jemnou kosmetiku pro svou malinkou holčičku a zaujala mě právě HiPP kosmetika s BIO mandlovým olejem. Od té doby naší domácností prošlo skoro všechno, co HiPP vyrábí 🙂 Anička vyrostla na příkrmech HiPP a já jsem věděla, že jí dávám jen to nejlepší. Vůbec největší úspěch u nás měly Tagliatelle s mořskou rybou, brokolicí a smetanou, které Anička mohla jíst skoro pořád 😀 Jaký výrobek HiPP je u vás ten nej? Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti...

blahova_andrea
6. říj 2015

u nás všeobecně hipp vaničky s jídlem 1-3 roky. starší je miloval a brzo je ochutná i ta mladší a nepochybuji o jejich úspěchu 🙂 i přítel po ochutnání prohlásil, že by si to dosolil, znásobil a spokojeně by poobědval 😀

verkaunka
6. říj 2015

Ahoj, u nás frčí určitě ubrousky a kosmetika, občas i namažu ruce jen pro tu nádhernou vůni 😀

kacinda
6. říj 2015

Tak u nas kojenecke mleko muselo byt jen hipp a ted prikrmy 1-3 roky. Cekame ale druhe miminko, takze opet brzy zase mleko hipp. Jinak kosmetika je taky vyborna

lidka_hipp
autor
6. říj 2015

@blahova_andrea Když to někomu neřekne, tak vám prozradím, že i já jsem HiPP srdíčka s těstovinami a zeleninou jedla. Anička měla dost náročné období vzdoru, a tak jen dojít na nákup byl horor. Takže se zásoby hodily 😉

@verkaunka HiPP kosmetika opravdu krásně voní, otestovala jsem mnohokrát 😀

@kacinda Jsem ráda, že vám vyhovuje HiPP mléko, příkrmy i kosmetika 🙂 Přeji vám, ať to s dalším miminkem všechno dobře dopadne 🙂

kalkulantka
6. říj 2015

Malé nejvíc chutnají borůvkové rýžové oplatky. A mlsá je hlavně, když má zažívací problémy 😀 😎

bobulinka
6. říj 2015

Byla jsem moc spokojená s olejem HIPP, který jsme měli v porodnici a já si ho pak koupila i na doma. Kupuji i příkrmy a co mi moc hezky voní a malé chutná je mléčná kaše na dobrou noc.

blahova_andrea
6. říj 2015

no vida, na mlíčko hipp jsem zapomněla. to jsme kupovali tomu staršímu a miloval ho. kam se hrabou jiné značky!

a_nnysek
6. říj 2015

Nejradeji mlicko, Hipp 3, vlhcene ubrousky a penu na myti

sandi777
6. říj 2015

U nás nejlepší mlíčko že všech co jsme vyzkoušeli Hipp bio combiotik 1 a vede i v kosmetice na koupání a po koupeli 🙂

lidka_hipp
autor
6. říj 2015

@kalkulantka Netušila jsem, že HiPP BIO Borůvkové rýžové oplatky mají takové využití 🙂

@bobulinka Pozdravujte svého jedlíka 🙂 Jsem ráda, že vám vyhovují naše příkrmy.

@blahova_andrea Na mléko HiPP Combiotik jsme u nás opravdu pyšní, a tak nás těší, když se dozvíme dobré zkušenosti maminek 🙂

@a_nnysek Myslíte naši mycí kačenku? 🙂 Víte, že máme už i nového tuleně, který v sobě ukrývá šampón Vlasy & tělo?

@sandi777 Kolegové, co se starají o mléka HiPP, teď budou škytat 🙂 Děkuji za vaše zkušenosti 🙂

yvonneullmann
6. říj 2015

Ted jak uz jsme větší tak mame moc rádi ryzove chlebíčky...milujeme take srdicka s cuketou ale nejvic u nas vedou vase bolinske spagety...kdyz nechce jist nic tak vim ze ty vzdy zaberou...🙂) take pouzivame telove mlicko ....

ellektron
6. říj 2015

U nás mlíčko Hipp, příkrmy Hipp kombinujeme s domácím a kosmetika je taky super :o) Krásně voní 🙂

marssyy
6. říj 2015

Nejraději máme Hipp mléko a kosmetiku 😉

mipahoji
6. říj 2015

U nás vedou také rýžové chlebíčky (bez příchuti) a ovocné tyčinky. Vlhčené ubrousky a olej jsou další naše TOP.

mimidaniela
6. říj 2015

Linda papá snad všechny vaše dobroty co jí moc nezaujalo jsou rýžové chlebíčky ale jinak všechno hlavně mlíčko máme od 4 měsíce a neměnili bychom 😉

lidka_hipp
autor
6. říj 2015

@yvonneullmann Prostě ví, co je dobré 🙂

@ellektron My v HiPP z vás máme radost 🙂

@marssyy Mléko HiPP s probiotiky a praebitiky je náš poklad, kterého si moc ceníme 🙂

@mipahoji Vlhčené ubrousky v malém balení nosím v kabelce doteď 🙂 Jinak ovocné tyčinky beru jako rychlý zdroj energie a hlavně praktickou svačinku. Když byla Anička malá, měla jsem je vždycky při sobě.

@mimidaniela Všichni nemusí mít rádi všechno 😉 Je super, že jste spokojené s mlíčkem HiPP 🙂

billi
6. říj 2015

Od Hipp máme rádi skoro všechny výrobky. Kupujeme mléko, příkrmy, ovocné kapsičky, ubrousky, čaje, kaše. U synů hodně frčí rýžová kolečka, hlavně ta jablečná. Na mléce Hipp máme již 2. dítě a pokud budeme mít další děti, tak už s jinými mléky nebudeme experimentovat.

vanilkacka
6. říj 2015

Naše 9měsíční dcera má ráda všechny příkrmy a ovocné svačinky Hipp, ale jasnými vítězi jsou Boloňské špagety a jablkovohruškový kelímek. Má také ráda jablečnou šťávu a u babičky má tělové mléko,které krásně voní. S UM zatím zkušenost nemám.

ladyhacek
6. říj 2015

Mě se nejvíce líbí tělové mléko - syn má tak hedvábné tělíčko a stačí ho malinko 🙂

twoangels
6. říj 2015

U nás jednoznačně vede mlíčko 🙂 a ještě i teď nepohrdne jídelkům v té plastové srdíčkové misce - z těch má nejradši špagety 🙂

lidka_hipp
autor
6. říj 2015

@billi Taky jsem doma měla takové malé HiPP dítě 🙂 jsem moc ráda, že vašim dětem naše výrobky chutnají 🙂

@vanilkacka Boloňské špagety HiPP patří mezi dětmi k vůbec nejoblíbenějším příkrmům 🙂

@ladyhacek A zkusila jste tělové mléko s BIO mandlovým olejem použít i sama? 🙂

@twoangels Jsem moc ráda, že vám chutná a boduje u vás i naše mlíčko 🙂

anadie
6. říj 2015

Malá má moc ráda ovocné rýžové kolečka, štavy hruška a švestka. A samozřejmě kosmetika na koupání i po koupání.

zulitvi
6. říj 2015

Ubrousky.. Úplně dokonale voní 🙂 a ostatni dětská kosmetika je taky fajn. Po mytí vlasů ve sprše mě vždy svědí nohy, protože jsem na něco v šamponu alergická. Vyzkoušela jsem 13 znacek a druhů a furt to samé. Pak mě napadlo zkusit Vendovu kosmetiku, takže si vlasy myju už jen s Hipp nebo dětskou Mixou 😀

zanri
6. říj 2015

Tak úplně nejraději od Hipp má malý instantní čaj Rooibos s ibiškem a pomerančem a z kosmetiky ráda používám pro malého pleťové mléko sensitive- perfektně se roztírá a hezky voní, opravdu se rychle vstřebá a nemastí, pak pleťový olej a sprchový gel. Tuto kosmetiku používám od minulých dnů s Hipp na MK, předtím jsem ji neznala 😉

petramarkova
6. říj 2015

U nás teď frčí tyčinky. Jsou perfektní na cestu a syn sní i dvě najednou, jak mu chutnají 😉 O prázdninách to byly šťávičky, abych ho donutila dodržovat pitný režim. A potom kosmetika - mýdlo a olejíček. Ten tedy i pro mě 🙂

aaa
6. říj 2015

Ovocné tyčinky 🙂

lidka_hipp
autor
6. říj 2015

@anadie Děkuji za milou zkušenost 🙂

@zulitvi My se vůbec nestydíme za to, že HiPP kosmetika vyhovuje i maminkám 😀

@zanri Jsem ráda, že vás naše minulé Dny s HiPP přesvědčily k nákupu a jste spokojená 🙂

@petramarkova Tyčinky jsou moc praktické na cesty. Jinak chválím, že jste si vybrala i něco pro sebe 😉

@aaa Které tyčinky máte nejraději? 🙂

sosama
6. říj 2015

Ahoj, za mě sprchový gel na tělo i vlásky, je úžasný používáme ho od narození, je nám 9.měsíců a značce Hipp už zůstaneme věrní, jsme spokojení malé vyhovuje, tak proč měnit...🙂 Také vlhčené ubrousky pro nádhernou vůni a čajíky také nejsou k zahození🙂

mimar
6. říj 2015

používáme vlhčené ubrousky a ty jsou super a dále pěnu do koupele a olejíček.
Z jídla jsme zatím ochutnali a papkáme mlíčko 1. Pač jsme ještě malinký.
Amálka a Anička 4 měsíce

zanri
6. říj 2015

@lidka_hipp Ještě jsem se chtěla zeptat, zda existuje nějaká pěna do koupele Hipp pro děti, podle toho, co píše "mimar", tak ano, ale já jsem žádnou nenašla.