Když si děti doma hrají např. s mluvícím pejskem či mluvící pejskovou sestřičkou - pomáháte jim?
Zpíváte si s dětmi?
Představte si, že pejskova sestřička Vám zazpívá 50 různých písniček, melodií a frází....🐶
Dejte nám vědět, které písničky máte nejraději s mluvícím pejskem či jeho sestřičkou.
Podívejte se na malé video.
Děti neusnou bez ukolébavek, takže je to náš rituál. Bohužel jsem úpěla, když po mě chtěla mladší přezpívávat krátké písničky z pejska asi 100krát dokola. Teď už si zpívá sama s něma, tak je to lepší🙂)
Syn nemá rád, když mu zpívám. Má 7 měsíců a mám podezření, že narozdíl od maminky, bude mít hudební sluch 😂.
Oba máme, ale moc rádi písničku z pejska, kde se ukazují části těla (oči, uši, pusa, nos, na těle toho máme dost...). Tu si vždycky pouštíme, já u toho jen pobrukuju a zároveň mu názorně ukazuju, co kde má 🙂.
Mame jen "sestricku" s melodiemi,na nejdelsi verzi tedy semelu kdejakou lidovku od hali beli pres cerne oci.nemam h.sluch a me deti to zatim zvladaj
My si s pejskem zpivame,nejradeji mame Maleho zlateho pavouka 🙂
@misa_fisherprice v kazdem obdobi mela dcera jinou oblibenou pisnicku.Hodne dlouho zlateho pavouka,ted jak se naucila dupat,tak "dupej jako 🐘".Ale od zacatku se ji libi to srdicko,jak sviti.
"hlava, ramena, kolena.." - to je u nás hit 🙂 Zpívám vždycky s pejskem, ukazuji jí na tělíčku co kde má... ona si zatím při písničce ukazuje jen na hlavu, ale aspoň vím, co mám pouštět 🙂
Zatim zpivam ja a syn skvele tancuje🙂 je to legrace ho pozorovat, jak se houpe do rytmu
Ja bohužel nemůžu ani v autě.. Hned se zezadu ozývá "epiveeej" 😀 😀
Zpivame radi, zpivame dobre 😉😀😀 je úplně jedno co 🙂
No snažím se zpivat malicke,občas si už zazpívá nebo zkratka řekne dost nebo prestan,no zkratka me nemůže poslouchat,i kdyz zase tak strasne nespivam.😀
Nejradši od malička máme trápit se trápit se hvězdičko,dupej jako slon,pojď budeme si spolu hrat a takhle si budeme ruce mít.Pak jsme měli u všech urovni nejraději ouško,to už nám ale přestalo fungovat rok zpátky a tak už jsem pisnicky zapomnela.Je z něho úplně nadsena🙂❤
Zpívající zvířátka doma nemáme ale dceři zpívám pořád a začíná zpívat se mnou😉 Hlavně české písničky Já mám koně, Kočka leze dírou, Prší prší 😅
já jsem s dětmi zpívala od malička ( i přes můj totální hudební hluch 🙂 ... zpíváme i teď klasiku (skákal pes, kočka leze dírou, ... ), ale protože už je Aničce 7 let ... tak občas musím zařadit i něco co zná z rádia ... díky Bohu je po mě ... tak jí ke štěstí stačí Michal David, Iveta Bartošová, Olympic, Chinaski a tak ... naštěstí nechce zpívat Siu (nevím jak se to píše) kterou má ráda ...
@evjun tak tuhle písničku jsem milovala i já se svojí dnes již ,,velkou,, dcerou. Prostě některé písničky jsou xxletité a stále dobré. Užívejte si!
@simdan Tak to jste moc šikovné holky, držím vám palce, ať Vám zpívání vydrží ještě hodně dlouho!! V dospělosti si Vaše dcera bude vzpomínat ❤.
Milé maminky, moc Vám všem děkuji za Vaše komentáře, jste naprosto báječné a kreativní!🙂
Zpívám stále, napřed s dětmi jsem zpívala a nyní s vnoučaty. Nejoblíbenější písnička mojí nejmladší vnučky je Andulko šafářová, husičky nemáš doma...
Zpíváme si hodně, hlavně když vařím, klasické dětské a lidové, jinak na pomoc mám hrací klavírek a pejskovu sestřičku máme doma taky - favoritem jsou buď Koláčky, koláčky... nebo Třpyť se hvězdičko🙂
Zpivame radi a s pejskem nejvice ruce, kolena a u toho ukazovani na urcite casti tela podle pisnicky 🙂
Ale nejednou jsem se setkala s tim, ze jsem slysela mami nezpivej 😀
Tady syn jako malinky drtil pejska a snazil se z nej vymamit tu pravou pisnicku 😀
@misa_fisherprice Mluvícího pejska sice nemame, ale hodne nad nim uvazuju, malemu se moc libil jak si s nim hral u kamaradky, ale jinak zpivame doma denne ruzne pisnicky co nas zrovna napadne. Holka modrooka, a ted u nas frci rozvijej se poupatko 🙂
Malý zlatý pavouk na procházku šel... Tak tohle u nás jede pořád. Nedávno dostal syn pejska. Sice po někom, ale oblíbil si ho. A já vždycky zpívám. Jenomže už se nám pokazilo srdíčko a jedna tlapka. Malý z toho byl smutný... A ještě se mu líbí, když napodobuju: Pejsek šel na procházku, pejsek zůstal doma. Pejsek mlsá dobrůtku... 🙂
@robin92 pro inspiraci posílám link na video 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7k-HhK7p9tI@zzandulkaa tak si zazpívejte i při videu🙂
https://www.youtube.com/watch?v=7k-HhK7p9tI@misa_fisherprice Jeeje 😀Ten nový pejsek je moc pěkný 🙂 Ale video neprojde. Když pustím na telefonu, tak mi ho bere, mačká a dělá haló, haló a na noťasu mačká čudlíky 😀
Ano, zpivame. A manzel zpiva taky. A dnes dokonce všichni tri. Uz se tesim,,az se zapoji nejmladsi dcera :-*
Zpíváme hodně a věřím tomu, že díky tomu dcera tak hezky ve dvou letech mluví 🙂 🎶 Od Halí, belí, přes Pec nám spadla, po Jó, hlava ramena kolena palce kolena palce... 😀 Zítra prý sestřenici zazpívá k narozeninám.. Emička má narozeniny, mý máme přání jediný... 😂 ♥
Ne
ano, furt, já neumim zpívat vubec 😀
zpíváme hodně, když tancujeme a máme puštěné písničky nebo na cestách. Sice zpívat neumím, ale co bych pro prďolku neudělala, zvlášť když prosí tancovat a zpívat 😀
Ano ano ja jse jdu protrhnout pri kŕmení - mavam pred ním pejskem a spivam s ním jenom aby otviral ústa 😂
Nevím jestli otvira ústa abych čím drive skončila anebo se mu to opravdu libi 😄