Veselý, smutný, ospalý nebo bláznivý.....😀😉
S barevnými pastelkami z řady Směj se a poznávej bude pro vaše dítě jednoduché vyjádřit své pocity!
Nezapomeňte, že stále soutěžíme do zitřejší půlnoci o tyto pastelky od FISHER PRICE!
Ještě pořád můžete posílat vaše příspěvky do této soutěže. Končíme zítra o půlnoci. tj. 15.10.
Podívejte se na inspirativní video🙂
Pokud chcete získat pastelky pro vaše děti, stále posílejte příspěvky a komentáře....🎉🎁🎈🏡
Míša
FP BAREVNÉ PASTELKY CZ
Matyasek by myslim uz tyto pastelky ocenil. Je mu 14 mesicu a zatim nam doma chybi jakakoliv zvukova hracka
Tyto pastelky vidim poprvé a celkem by se nam hodily. Matikovi po pastelkach uz pokukuju, zatim kresli jen trojuhelnicky pro prtata. 🤔
Luxusni🙂)malovani je u nas hit🙂))a takove🙂))urcite doma nemame..kdyz zacne podzim pak zima...budem kreslit kazdy den🙂a maluju i ja antistresove omalovanky
@cermij
vše co Vás zajímá o hračkách FP, jak a s čím si Vaše děti hrají, co děláte na vycházkach....🙂
@misa_fisherprice
moji dceru zacina chytat kreslení cim dal vice. Verim, ze s takovymi pastelkami by byl problem, aby si hrala i jinak...
Pastelky ty by byli super. Dcera malování miluje. Vždycky kdyz nexo slaví aspon jedy pastelky musi dostat. To je opravdu jedinej dárek který vim že vždycky potesi. A ještě kdyby tak šli malovat na tělo, to už vyzkoušela na sobě i na bráchovi a maminka opravdu skákala radostí. Kdyby snad radši skusila tu zeť.☺
Dcerka miluje malování tak moc ,že dnes když jsem byla v koupelně a přišla do obýváku pokreslila svoji malou sestřičku modrou pastelkou 🙂 věřím,že by Karolince udělali pastelky velkou radost
Dcerce by udělaly určitě radost, má menší zdravotní handicap a moc ráda maluje, teď zrovna obličeje a auta.Malování ,hlavně na velké formáty balícího papíru, je ta pravá zábava, když je zrovna venku ošklivo.
Tak syna začalo kreslení/malování zajímat zrovna teď, takže nás by potěšily moc, rozhodně je mám v tipech na Vánoce 🙂
Teď jsme doma nemocný a tak pejskův stoleček nezahálí.Jinak předtim jsme sbírali kaštánky venku,to Nikču taky bavilo moc 🙂
Pastelky bysme si moc přáli 🙂 malá hrozně ráda kreslí a tohle by ji zaujalo. Fisher price je supr značka, má pěkné barvy a super nápady na hračky. Máme od nich hrnec, pejska, šneka, klíče a ovladač, i když jsou to hračky pro menší děti (Sofinka má v únoru 3roky), tak si s nima ještě vyhraje 🙂.
Na procházky chodíme se psem, máme štěně, tak je o zábavu postaráno. Nedávno jsme sbírali kaštany, pouštěli draka. Taky na hříbkách a borůvkách jsme byly v lese 🙂
Rádi bysme vyhráli pastelky, byl by to skvělý dárek pod stromeček 🙂
Pro syna uz by byly pastelky asi moc miminkovske, ale jiste by potesily synovecka 🙂
@klacenka můžete soutěžit o tyhle pastelky, když nám pošlete obrázky do naší soutěže, která trvá do zítřejší půlnoci - třeba se na Vás usměje štěstí a pastelky vyhrajete! Mějte se príma, Míša🐭
Moc Vám všem děkuji za příspěvky, hezký večer!❤
Dcere (13 měsíců) by se určitě moc libili.Syn (5 let) prohlásil že je chce taky
....tak nevím jestli Ježíšek bude pořizovat všechno dvakrát 😁😁😁
Tak my bysme si přáli vyhrát aby nás 2.5 lety Kubik mel opet čim malovat po zdi a tatínek mohl vymalovat ☺☺☺
Radi si zasoutezime.Hracky teto firmy jsou skvele,mame doma pejska a hraci stolek a jsme spokojeni.spousty kamaradu si k nam chodi hrat.je to pecka.Malovani je hezka a kreativni zabava,krasna hracka.dobry napad
Pastelky vypadají dobře, S. ráda kreslí a nejraději pejsky, kočky, ovce, slony, mě (no nejlíp jde poznat právě ten pes)... Hračky má nejraději právě od FP, protože jsou zábavné a podněcují její fantazii... Jako miminko S. usínala s jedině s růžovým mořským koníkem, později s uspávací pejskovou sestřičkou, občas vytáhne pejskovu sestřičku i teď (i když ji dávno nefunguje ouško), ale stálicí je hrnec a vůbec nejzábavnější je asi nočník FP 😀 Má radost, když ji chválí, tak na něj dává i panenky a všechny plyšáky, pejskovu sestřičku nevyjímaje. Myslím, že pastelky by našly své místo na stolečku u opravdových pastelek 🙂
FISCHER PRICE máme všichni rádi,
my i naši kamarádi.
Jsou to hračky kvalitní,
už nemusíme býti neklidní.
Máme rádi hodně překvapení,
proto soutěžíme o toto potěšení.
Pejskovo pastelky s modrou barvou,
radost by nám udělaly velkou.
Ať je léto nebo zima,
s vámi je nám pořád prima!
Vaše hračky všem doporučujem
a naprostou spokojenost garantujem! 🙂
Dcera miluje kreslení, kreslí vším co vidí a co má zrovna na dosah..tužky, fixy, propisky, vodovky, prstovky, tempery, uhel, voskovky, křídy...všechno ji spolehlivě na čas zabaví, ne jinak by tomu bylo u těhlech kouzelných pastelek, dokonce si myslím, že by dlouhou dobu ničím jiným kreslit ani nechtěla 🙂
U nás zatím vede FP aktivní chodítko a taky muzikantska hraci deka. Tyto pastelky by se nám hodily pro synkovy malé kamarádky, ktere jsou o rok starší a s jeho "miminkovskymi" hračkami je už moc nezabavime, když přijdou na návštěvu, tak mi vyhazuji nádobí že skříněk. Takto by seděly u stolečku a spokojeně si hrály 🙂
Moje dcera si momentálně hraje nejraději na maminku. Její dítko je vaše pejskova sestřička. Dává jí plínky své malé sestřičky, občas jí utírá neboť pejsek "blunká" což viděla u své měsíční sestry. Je to legrace. Co to máte za výrobky, když nám doma blinkají?🙂🙂Jinak na procházkách nejradši ťapkáme v kalužích až to stříká všude kolem a na všechny. Za hezkého počasí se dcera houpe na houpačce ( ale jedině houpat moč = houpat moc, jinak ne) je to prosté číslo jak má být. Vaše pastelky by si jistě zamilovala, je to chytré a bystré dítko a pokud pastelky neblunkají a já to nemusím uklízet, tak prostě nemají chybu🙂
V naší rodině moc rádi malujem, je to taková klidná činnost...ovšem u malýho se musí hlídat, aby fixkama od bráchy čmrkal tam, kam má😉.
Ale jestli jsem správně pochopila, tyhle pastelky nejsou na malování, nebo ano?? Pochopila jsem z videa a z popisu, že jen vydávají zvuky...☹
A jaky komentare se maji posilat? 😊 pastelky vypadaji supeeer