Hurááá, huráááá❄❄
Tak vyhlašuji první soutěž tohoto týdne a jelikož zítra chodí Mikuláš tak to bude o něm a pro něj, protože tady u nás ve Fisher Price tradiční zvyky milujeme❤.
Téma soutěže: vytvořte (nakreslete, vymodelujte, postavte, nalepte, 😉......) Mikuláše a jeho doprovod. A jak již víte z minulých soutěží, jsme tady u Fisher Price, tak nezapomeňte, že na vašem výtvoru se musí někde objevit značka Fisher Price😍. Vše vyfoťte a pošlete k nám do soutěže.
Trvání soutěže: 4.12. do půlnoci (jednodenní soutěž)
Vyhlášení výsledků. 5.12. 2017 během dne
Výhry: 8 nejpovedenějších výtvorů odměníme Usínáčky od Fisher Price (4x FP Kolotoč nad postýlku - Motýlci, 4x Motýlí kamarád pro klidné sny).
Já se tak těším, protože vás již znám a vím, že to bude zase moc príma soutěž.
Tak lepidlo, vatu, knoflíky, pastelky...... a huráááááá, jde se tvořit.
Krásné ráno,
Míša
My jdeme tedy taky s kůží na trh 😅 Míšo taky u vás ve Fisher Price řádí lichožrouti, co za sebou nechávají jen liché ponožky?! U nás tedy jo!!! Takže jsme díky vaší soutěži pár takových ponožek zlikvidovali 😅 dokonce to mame i s Ježíškem 😅 zatím u nás Mikuláš s čerti obdarovalvali hračky 😊 naše želva byla hodná a dostala misku salátu 😅🐢
@denitek mám inspiraci pro naše liché ponožky🙂, tleskám a fandím vaší kreativitě a vtipnosti! Zdravíme děti❤ a užijte si Mikuláše. Míša
krásný den všem přeji. Dnešní soutěž je úplně stvořená pro nás. syn má 14 měsíců a má problém s usínáním už jsme zkoušeli vše možné a nemožné a jediné co docela zabírá je pejsek a jeho ukolébavky, ale musím ho vždy zapínat minimálně 3x. U motýlího kamaráda se mi libí, že jde nastavit i 30 minut. Možná díky této výhře by se u nás vyřešil náš večerní problém.
Je pro nás jako stvořená také díky tomu, že se konečně můžeme naplno zapojit i s tak malým prckem s dílem, které trvalo rozhodně déle než půl hodiny. Kostým, který má na sobě syn jsem sama šila (jsem amatérka a docela mi to trvalo), ale jsem z čertovské vestičky, která má na sobě ocásek nadšená. Čertíka máme, už nebylo těžké sehnat do party anděla (maminku) a mikuláše (našeho již zmíněného kamaráda pejska). jen moje nadšení nesdílel syn a moc se nechtěl fotit. Mějte se krásně a užívejte vánoční pohodu.
@misa_fisherprice moc dekujeme ☺️ Dnes se asi nase vytunene ponozky budou nosit az di vecerniho koupani dvouletacka se nechce andilka ani certa vzdat a me to zakazala si je sundat 😅 to vude taťka koukat až přijde z práce 🙈😂
@misa_fisherprice Zdravíme a přejeme krásný Adventní čas...
Čerti a čertidla u nás doma...
Jeden je ve školce a druhý po úraze usnul, takže mikuláš u stromečku na ně vyčkává,aby mohli vyrazit do ulic...
@lajlulinka
Ps.: Úžasná zábava. Zahráli jsme si divadlo a vzpomínali na básničky. ❤ Děkujeme. 🙂
@lajlulinka děkujeme! Tenhle čertík je moc milý, tak snad se bude smát na všechny i na Míšu😅. Pozdrav dětem.
My si tuhle soutez nechame ujit,Vojta uz usinacka od vas ma,a jinej by neprosel,ale strasne rada si vecer prohlidnu fotky ostatnich 😍
@makynaeliska už jsem si říkala, že tu nejste🙂.....tak nabírejte síly na ostatní dny, každý den bude něco...zdravíme Vojtu! Míša P.S. ani malého čertíka neuděláte????
@misa_fisherprice muzu vyfotit Vojtu to je taky takovej cert 😂😂😂Ale to vite ze jo,aspon se odpoledne zabavime mimo soutez☺️
Hezký den, my dnes taky necháme soutěžit ostatní 🙂 Náš Šimonek už je na takové krásné usínáčky odrostlejší. Určitě si taky něco vytvoříme, tady prohlídneme krásné výtvory a všem přejeme ať se na ně usměje štěstí a soutěž si užijí 🙂
Náš čertík 🙂