Dobré ráno,
dnešní soutěž bude velmi jednoduchá😉.
U Fisher Price milujeme zvířátka a co vy? Také je máte rádi?
Zadání soutěže: Vyfoťte, namalujte, vymodelujte nejmilejší zvířátko vašich dětí a pošlete nám ho do soutěže. Napište nám, proč je to zrovna toto zvířátko.
Trvání soutěže: 8.12. do půlnoci
Vyhlášení výsledků: 9.12. během dne
Výhry: 10 nejpovedeněnjších příspěvků odměníme ( 4x FP aktivní dečka na cesty, 2x FP plyšový hrášek pro novorozence, 2x FP kousátko kukuřice, 2x FP krokodýl s aktivitami pro novorozence).
Tak hurá, hurá do soutěže.
Hezký den,
Míša
@eva1987 vy máte dnes volno🙂, chystejte si síly a inspirace na víkendovou soutěž, bude se vám líbit❤
Jee krasna soutez,my se taky budeme tesit na vikend,u nas by se nevyuzilo taky🙂
@misa_fisherprice dnes zadny adrenalin, jak to vysvetlim detem?! 😂
I já se přidávám, pro nás už soutěž také není. Radá se ale podívám na obrázky a fotky ostatních maminek a dětí. ❤👏
Taky se dnes nezucastnime at maji mensi prckove vetsi sanci na vyhru. Preji vsem stesti ve hre a budeme se chodit kochat vasimi vytvory a zaroven setrit sily na vikend.
Ditatko uz neni novorozenec, tak se budem jen kochat. Ceny jsou moc krasne. 👏
@igiana šetřete na zítřek a neděli🙂. Hezký den.
Jéé, tahle soutěž je jak dělaná pro našeho 3 měsíčního Tobiáška. Hračky jsou krásné a vůbec jsem nevěděla, že takové FP dělá. Přidávám fotku, kde je nalevo focená dcera před rokem a třičtvrtě a napravo Tobiášek dnes. Mám moc ráda tyhle porovnavaci koláže 🙂
A v hlavní roli samozřejmě náš miláček Figaro 🙂
Jeeeeee moc krásné ceny a soutěž, ale bohužel ceny jsou spíše pro menší miminka 🙂 Tak já budu s dětmi koukat na výtvory ostatních a držet pěstičky všem🙂 Hezký den.