Dobré odpoledne,
napadlo nás, že vlastně dnes by se dětem opravdu mohl hodit MIKROFON od Fisher Price. Děti budou určitě zpívat Mikulášovi písničky, přednášet básničky a mikrofon je dobrý pomocník.
Pokud ho nemáte doma, další dobrý nápad pro Ježíška. Co myslíte?
A co všechno náš mikrofon umí?
Umí nahrávat zvuk - děti si tak nahrávají svůj zpěv, mohou zpívat s karaoke, mohou poslouchat a zpívat písničky o štěňátkách, počítat do 20, poslouchat své oblíbené skladby... Kromě toho můžete použít i zábavné měnící se efekty či přidat beaty v režimu přehrávání.
Prostě príma zábava❤💃.
Napíšete s dětmi o mikrofon Ježíškovi??😘
To vypadá moc dobře. Ježíšek sice už několikrát říkal, že už nic nekoupil. Ale nevím nevím, jestli to zase neporuší. Aby byl ten stromek vidět, pod tou kopou dárků. 🤔a to jsem říkala, že nechci aby toho dostával moc. No nepovedlo se.☺
@bamak Dobrý večer, ano, můžete nahrávat vlastní písničky, které budou děti zpívat. Užijete si spousta zábavy. Hezký večer, Míša😘
Superrr, vůbec jsem netušila že FP mikrofon má,takže u nás pod stromečkem URČITĚ mikrofon bude 😀
To bych koupila mé mamce, ráda zpiva, ale z dvouminutové písničky udělá písničku na hodinu 😅
Tak ten je krasny . To by se Estynce moc libilo takový supr mikrofon . Ten ji snad nemuzu ani ukazat to by se Jezisek zachvili nedoplatil . 😀 Jeste se zamilovala do FP housenky
Ten vypadá dobře. Vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje...tedy od FP. Super tip na dárek 🙂
@misa_fisherprice Super nápad na vánoční dárek hodí se i pro holčičku 18 měsíců? Zatím moc nemluví má svoji řeč.
Tak to sem nevědělaa líbí se mi to pro naši bezednou Evelínu co se básniček a písniček týká ideální
@misa_fisherprice jeee už ho máme objednany na Ježíška už se moc těšíme až dětičky rozbalí dárečky. 🙂
@misa_fisherprice Děkuju za info 🙂
@matty. tak to bedlivě číhejte na všechny soutěže, myslím......, že housenka se bude také hlásit k někomu do rodiny😉....pštpšt. Hezké ráno a zdravíme! Míša
Take jsem netusila, ze neco takoveho existuje...vcera jsem byla v hrackarne a drzela mikrofon v ruce....ted trochu lituju ze neputoval do kosiku 🙂
@janablizka ano, přesně je určen dětem od 18m do 36m..... napište Ježíškovi, malá si s ním určitě vyhraje. Hezký den. Míša🐭
U nas uz je schovany ve skrini a ceka na Stedry den😉
Ooo to by bylo něco pro dcery 😍 ale už nic pro moje uši 😂😂😂😂
@misa_fisherprice to by bylo užasné 🙂 kdyby se soutezilo i o housenku ❤
@janablizka já si myslím, že i když nemluví, tak je to dobrý dárek. Však může začít každý den. A může si do toho zpívat svojí hatmatilkou.
@misa_fisherprice Děkuji
Ano, u nás byl na Mikuláše a hraje si sním Dcerka 1 rok aj starší syn 3 roky 🙂
Jů, ten by se našim pěvcům určitě líbil, jeden by hrál na pejskův klavír a druhý zpíval 😂 A taťka by si z práce donesl špunty do uší😄
Je fakt dobry nedumi nebo tak..my me doma jakysi drek ne Fp a dcera byla zklamana..strasne sumi a skrci;)))tak asi vyzkousime..porad zpiva a chce nahravat;)
Ježíšek už ho má zabalený 🙂
Můj Matyášek ne stydlín. Nechce zpívat ani přede mnou. To by mu možná pomohlo.
To vypada dobře;) syn rad zpívá a vzdy si vezme neco, co ma po ruce jako mikrofon. Tak mozna jeste pod stromeček poridim 🌲🎁
Mam dotaz..hodi se ten mikrofon i pro holku 5let??rada zpiva..libilo by se ji to nahravani...je nahraty hlas pekne slyset???nechrci to nejak..kdo ma?
@mabi můžete i pro holčičku, ale pokud má již 5 let, tak nevím, jestli jí zrovna tenhle bude stačit😉.
@misa_fisherprice Už minulé Vánoce jsem něco takového hledala, díky za super nápad. Můžu se zeptat jak funguje karaoke? Dají se do mikrofonu nahrát nějaké vlastní oblíbené písničky?