Ano, ano, ano.....
Hned při pondělním ránu jdeme na parádní taneční párty s BEATBO od FISHER PRICE😍.
BEATBO to prostě s vámi a dětmi rozjede na plné obrátky. BeatBo nabízí 3 různé režimy. Tanec a pohyb, Učení a hry a režim Zpívejme společně. Naprosto ideální kamarád, který bude pomáhat vašim dětem rozvíjet jemnou i hrubou motoriku, bude stimulovat rozvoj smyslů a celá rodina si bude s BeatBo užívat spousty zábavy a smíchu🙂. Tenhle BeatBo je prostě jedinečný.
A víte co? Venku je zima, prší a BeatBo tady vedle mě bliká a svítí (jeho bříško😉) a tak si myslím, že je potřeba jít vyhlásit první soutěž.
Za chvilku v novém příspěvku.
Těšíte se s dětmi?
Tak ten je boží 😀
Ty jo, ten je super 😀 sice nevim, co by na nej rekli sousedi a moje nervy, ale Stepanka by z nej byla.urcite nadsena 😀
Ten je super, ten by se naší tanečnici moc líbil! 😍
Jéééé, tak to je perfektný kamarát 🙂 - ten by u nás využitie určite našiel, úplne dokonalý
@35_a_budu_mamka
@hani1234
@dzogobela
@frndafrrr
@sfinga12
Náš BeatBo (Smíšek) se tady pěkně směje a kroutí, těším se na Vaše příspěvky. Hezký den,
Míša
To je senzace! To by bylo něco pro ty moje dvě třeštidla🙂
Vypadá úžasně,jak dojde dcera zkusí namalovat do soutěže myslím, že by doma druhá dcera svoji energii odevzdala této potvurce ;)) a malý by asi zase divné. Koukal co to je? Kolikrát si říkáme, co si ó nás 3 myslí, když do něj celý den mluvím a eště mít doma robota, co hraje ;))
Až přijde dcerka ze školky a z hodiny tance určitě Vám také neco pekného nakreslí.
😍
No tak to je nádhera...jakmile holky dorazí domů, tak je namotivuji ke kreslení!
Věřm, že moje nevlastní by si snim užila hodně legrace, ráda tancuje zpívá a dovádí.. A poté naše malé nenarozené by ho určitě využilo také. Momentálněš přemýšlíme o koupu pro dcerušku švagrové 🙂
Ju, mini verzi beatboa jsem koupila synovi k vanocum,tak jsem zvedava, jak se mu bude libit🙂))
Ten je super!hned bychom si s dcerkou trsly 🙂
Je opravdu boží. 😍
@misa_fisherprice a ten malý dela stejne věci jako velký?
@nikinelinaty Mini Beatbo kamarád je moc šikovný. Hlavně tancuje, zpívá a bliká. Je ideální na cesty, může být pořád s dětmi. Větší Beatbo se i hýbe v rytmu, můžete na něj mluvit a on nahráva krátké fáze...má 3 různé režimy.
@misa_fisherprice děkuji za info jak malý se napapá odešlu, dcera má katalog už testuje malého jak se tváří a robota 🙂)
Hlavně, že holky měli zábavu a nenudily se.
To je úžasná hračka.
Tak ten by u nás projel nejedny baterky🙂
😍 Terezka trsá od rána do večera. Toto by byl nejlepší kamarád 🙂
Tak tohoto kámoše by naše holčička asi umačkala láskou, je krásnej!! Těšíme se na soutěž 😀