Vzpomínám si, že moje dcera nikdy nebyla veliký spáč. Vždycky jsme jí před spaním zpívali, když byla větší tak četli pohádky a ona vždy ještě více ožila😉.
Nooo, když se teď tady dívám na PLYŠOVÉHO HROŠÍKA PROJEKTOR NA ZEĎ - nemusím si ho ani pustit, aby mi zpíval uklidňující ukolébavky, či vydával zvuky přírody nebo jemné šumění, já bych totiž spala hned😇
A to vůbec nemluvím o tom, že hrošík umí spustit ze svého hřbetu jemnou záři plnou hvězd, která vám doma vykouzlí hvězdné nebe.
Můžete si hrošíka pustit a on vám hraje 30 minut uklidňující hudby.
Já ho pouštím a 30 minut se vrhám do říše snů😍.
A co u vás?
Máte doma USÍNÁČKY?
u nás jako usínáček funguje akorát prso 😀
Náš usínáček je obyčejná látková plena 🙂 malý to tak má od miminka, brzy už mu budou tři roky a doteď potřebuje k usnutí a ke klidnému spánku žmoulat v rukou plínečku 🙂 jsem zvědavá kdy se to zbavíme, nabízíme různé plyšáky jako alternativu, ale plínky stále vyhrávají 🙂
@minizirafa myslis takto? 🙂 jojo plina je bozi
@absintka19 tak to je přesný! jako u nás, jen z toho našeho miminka už je velký kluk 🙂 někdy posbírá i tři plínky najednou a chodí s nimi po bytě, jako by to byl ten nejcennější majetek co má :D
@skyvik posílám moc pozdravů 😍. Děkuji. Míša
@makynaeliska to přeci vůbec nevadí, s kamarádem pejskem se musí krásně usínat🙂. Děkuji. Míša🐭
U nás už měsíce pomáhá zajíček muchláček a k tomu ještě prsty v puse 🙂 dudlík bohužel nikdy nefungoval. Uspávací melodie ani zvuky taky ne 🙂 světlo už vůbec. Ale třeba se to změní
U nas vede maminka, nedokazala bych ji jen tak polozit do postele, zavrit dvere a odejit. Kazdy vecer se mazlime tak dlouho nez usne a doufam, ze ji to jeste dlouho vydrzi...
Vámi zadané téma, bylo u nás včera večer pěkně aktuální a hlavně lítostivé....
Dcera ač už je předškolák, tak jako malinké miminečko (a to doopravdy byla, narodila se předčasně) dostala Usínáčka = HAJÁNKA (jak tomu říkáme) a spí sním každou noc, bez něj ani ránu (bereme ho všude, kde jsme přes noc). No a včera ho moc chtěla ukázat paní učitelce a dětem ve školce a bohužel jsme ho tam odpoledne zapomněly 😲 Usínání bylo se slzičkami, ale ráno jsme honem běžely do školky, zjistit jak se hajánkovi spinkalo ve školce, vše dobře dopadlo a dnes už zase budou "noční" sehaná dvojka 🙂
pro deti jsem usinacek ja-vzdyycky jsem je uspavala ja a prso,kdyz jsou dva starsi velci-tak je uspavam stale ja, mala dcera se uspava u prsa 🙂))) zadne nahrazky nepotrebujeme 🙂)))
U nás stačí obyčejná látková plína - přitulí se a spí.
U nás funguje pouze měkká chlupatá dečka 🙂 Bez ní se spinkat nejde.
@vanule jééé, tak hlavně, že vše dobře dopadlo. Pozdravujeme. Míša
Tak toto vypadá úžasně už chápu, že mám doma 3 noční sovy :(
Který se ještě narodili ve 20 30 a pak 23 30 a 2345 jsou schopny i nespat!!!
Ale dnes po akční práci na zahradě usnou v 20???😂
Jsem hlavně zvědavá kdy padne ta menší 🙂)
Moje děti mají za usínáčka bavlněnou bílou plenku... nejsem to já (moje prso) nebo jiný plyšáček, který když zapomeneme doma, tak je scéna 😀 ale obyč plenka, která je vždy po ruce, je součástí přebalovací tašky, máme jich spoustu a každý rodič ji má doma, pokud náhodou zapomenu 🙂
Zkoušela jsem všechny možné usínáčky, ale u té naší dračice nic nefunguje...jediná možnost je totálně ji vyšťavit nějakou aktivitou, pak pouštím spíš pro formu kometu nad postýlkou a závidím, že má někoho kdo po ní uklidí a ona může jít v klidu spinkat 😝
My pro děcka nikdy usínáčka neměli, museli jsme pořizovat praktičtější věci pro ně.
ale ten projektor je moc povedený, to bych si do ložnice pořídila klidně pro sebe.... a čučela s dětma na hvězdnou oblohu
@misssunday Jé, mi máme Taky Verunku a podobného pejska -
buldočka Kailu. 🙂
Mladší syn usinaval u hvězdného nebe s ukolebavkami. Teď už mu jsou tři a já bych tak ráda povídala pohádky a on mi na to prdi, chce zhasnout a jen se prituli, coz je také moc krásné 🙂 mladší zatím usíná jediné u prsa 🙂
Máme doma usínáčky, každá z holek má dva medvídky, bez kterých nejdou uspat. Musíme chodit po bytě do doby než je najdem. Někdy je to sranda. Už jsem našla brumíka v koši na prádlo, v digestoři od dětské kuchyňky, pod umyvadlem v koupelně ve skříňce, pod gaučem, v botníku apod. Řeknu Vám, kdyby ten usínáček měl nějaké zvukové zařízení, kterým by šel najít, dala bych za něj i majlant.
Nemáme....ale je nádherný....🙂