A co takhle BeatBo jako kutálející se míček?

misa_fisherprice
Moderátor
7. lis 2017

Krásné ráno😍

Dnes je zase pěkně šedivo a tak si myslím, že rodinka BeatBo nám dnes pošle dalšího kamaráda a je to: KUTÁLEJÍCÍ SE MÍČEK BEATBO od FISHER PRICE 🎉.

To bude zábava!🎉 Děti se budou za svým boogey kamarádem plazit a honit se po celém pokoji, stačí zmáčknout kulatou tvář míčku BeatBo a on se začne kutálet po tanečním parketu😀!

Díky této hračce se vývoj a rozvoj stává hrou. Děti honí míček a tím posilují drobné svaly, kutálení a barevná světýlka s legračními zvuky zase stimulují rozvíjející se smysly dětí....TO BUDE HRA😍.

Tak i tenhle kamarád je moc príma, co myslíte?

Asi ho dáme také do soutěže, chcete o něj soutěžit? 😅

andrejka_the_mum
7. lis 2017

Moc rádi, Míšo!!!😍👏💃

minizirafa
7. lis 2017

annooo

dzogobela
7. lis 2017

Tyjo, super hracky 👌

sitemaka
7. lis 2017

Balon,nejoblíbenější u nás doma :D občas si tedy plete moje kulaté dekorace s balonem,takže občas u nás lítá i kutálí se,to co by nemělo,takže o kutálející se míček,chceme určitě soutěžit 😂

makynaeliska
7. lis 2017

Vzhledem k tomu ze Vojta ma predurceno byt treti generace fotbalisty po manzelovi,jeho brachovi a tchanovi jakkekoliv mice,micky jsou u nas vitany 😂

joannah13
7. lis 2017

Mladší syn už teď očima sleduje staršího bráchu, jde vidět, jak by se chtěl už zapojovat, takže tato hračka by ještě víc podpořila jeho zvědavost. Uděláno hračka na vánoce, kdy mu bude půl roku a začne se pomalu plazit 🙂

kkaatte
7. lis 2017

Určitě, už teď se na soutěž těšíme 👍

nikyselen
7. lis 2017

Ano!!!
Jeee ten je krasny ten by bavil i me.Balony,micky,hopiky to jsou klasiky co bavi vsechny deti kord kdyz hraji,sviti,blikaji,mluvi 😉
Super napad 👍

igiana
7. lis 2017

Dobre ranko🙂 . Muj malej kdyz leze tak si rad pred sebou kutali a honi micek. Krasna hracka.

pandice
7. lis 2017

Náš hyperaktivní chlapeček, který od šesti měsíců leze a od desíti ťapká po bytě, uvítá cokoliv za čím může lézt, běhat, šplhat a pokud to bude ještě blikat a vydávat zvuky, tak to nepustí ze zorného pole. Naše kočky by uvítaly, že mají chvíli klid, takže ano, moc bych si přála o kutálející se míček BeatBo soutěžit a pokud bychom ho i vyhráli, juj to by bylo radosti, tak té dětské tak i kočičí (a maminka s tatínkem by nového parťáka do týmu taky uvítali).

petra_pf
7. lis 2017

👏

cermij
7. lis 2017

U nás je každý míček vítán...😀 tatínek je fotbalista a jelikož se mu nejmenší narodil kluk, jak to asi u nás dopadne 😉

silvousek96
7. lis 2017

Určitě a moc rádi 🙂

claudie89
7. lis 2017

Hehehe ten vypadá supeeeer!! Určité si o něj radi zasoutezime...a ja mám vánoční náladu a zapojim se do soutěži také. Ale ne pro me,ja uz vyhrála minulé,ale rada bych vyhrála pro jednu zdejší maminku @arwpal,znám ji osobne a vim ze to nemá v životě jednoduché..takže sem se soutezema 😀

hani1234
7. lis 2017

Jeee, míček , malá miluje míče , a tenhle je parádní . Opravdu exkluzivní kousek 😀

terezapetrova
7. lis 2017

@misa_fisherprice to je fajn ale v paneláku nepoužitelné kvuli sousedům, u nas je to slyšet i pres koberec 🙄

chocomorocco
7. lis 2017

Ten je taky moc krásný. Velkého Beatboa jsem si přála pro Terezku (3,5r), tento by se hodil synovi (6m). Asi přidám na vánoční seznam 🙂

jajinka83
7. lis 2017

Jasně, děti by se vyblbly. Horší by to bylo se sousedy 😀

arwpal
7. lis 2017

@claudie89 Kacenko moc děkuji,jsi zlata☺

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

@arwpal
@claudie89
maminky, posílejte a pište a nebojte, soutěže jsou ještě do neděle během celého týdne s FISHER PRICE tři🙂.....

claudie89
7. lis 2017

@misa_fisherprice mockrat děkujeme a moc moc se tesime😊

nikinelinaty
7. lis 2017

Ano uvažuji,že malého koupím tu kutálející opičku případě tento nový model má něco navíc?
Naše obě děti měli asi málo motoriky v dětském věku a údajně proto pramení potíže s vývojovou disfazii ;(
Takže já budu ráda za nějaké typy na tyto hračky.
Asi jsem jich měla málo?
A nějaké hračky od tamana nikdy!

Ráda se přiučim.

nikinelinaty
7. lis 2017

No u nás 9 ti letou dceru zajímá jak se bude plazit malý člověk by řekl,že už bude mít jiné zájmy ale holky jsou posedlé dle mne se to tu bude kutalet všechno vypadá fantasticky
Jsou nějaké hračky. I pro kluky?
Já neměla čas koukat zatím já pořizují malému vše až hi máme takže absolutně nestíhám a sem mimo dění po 6 ti letech bohužel.

Ale ten obrovský beatbot se zamilovali úplně všichni
Ten už v soutěži asi nebude. Že?;))

Budu se těšit jsme doma snad do dalšího týdne nějak je ta nemoc kašle nekonečná

smallinka
7. lis 2017

si pište 😅😉😍

kessy27
7. lis 2017

určitě 😉

misa_fisherprice
autorModerátor
7. lis 2017

@nikinelinaty Velký Beatbo a soutěž o něj bude🙂
Sledujte nás a budeme se těšit. Míša
Pokud chcete poradit, jsem tady a poradím.....
Hračky jsou i pro holčičky i pro chlapečky a speciálně BeatBo!

nikinelinaty
7. lis 2017

@misa_fisherprice já se do něj zamilovala, já netušila,že jsou tu nějaké soutěže náhodou jsem to zjistila minulý týden. Ale to bylo testování 9M+ a nevím zda bysme splnovali kriteria. Nebot náš malý je zázrak, že ho máme, takže já zas tak na koníka nehlížím a na hračky pro malé děti jsem nekoupila snad dobrý 4 roky pro holky už různe stolní hry.
J8 jsem už uplně antitalent ))
Pro holky jsem měla od fisher price na balonky tobogán a to teda bylo chytavé i pro velké.

luca16
7. lis 2017

Můžete mi prosím odpovědět, jak moc je míček nerozbitný? Je sice krásné, že je to míček, ale těm našem třeštidlům bych se ho bála dát, aby jej o dlažbu nerozbily.

qintus
7. lis 2017

Při výběru z takových super hraček člověk asi nemůže sáhnout vedle 😉

nikinelinaty
7. lis 2017

@misa_fisherprice rozdíl v tom malém je že ten malý nenahrává ten zvuk co opakuje?
To dle 9ti leté dcery je úžasný 🙂)
Asi to fakt děti motivuje i k mluvení, ty 2 holky museli jsme skoro nutit at mluví 🙂)
nějak se od slova máma dlouho zasekly.
díky ještě za info.