Dnes jsme pro vás připravili bleskovou soutěž o mycí produkty Baby sebamed. Přichystali jsme pro vás 3 balíčky v hodnotě 430 Kč + dalších 5 balíčků se vzorky Baby sebamed.
Zajímá nás: Co vám dnes udělalo radost? 🙂
Soutěž probíhá do 16:00, poté vybereme 3 nejlepší příspěvky, které vyhrají balíček v hodnotě 430 Kč a dalších pět, kteří od nás obdrží balíček s mini vzorky.
Tak mně udělal radost balík samozavlažovacích truhlíků na terasu. Syn, který dostal jedničku ze čtvrtletky ve škole. Dcera, která se vrátila nadšená z kurzu in-line bruslení a nejmladší rok a půletý syn, který mi řekl " ahooj mami" 😀
A den ještě nekončí 🙂
Ahojky 🙂
dneska jsem pro prcka konečně sehnala krásný letní 100% bavlněný klobouček a takovou pirátskou čepku s molitanovým kšiltem a prodloužením vzadu na krk k moři zas 100% bavlněnou..... už to sháním děsně dlouho a nikde jsem nemohla sehnat jeho velikost, všude měli buď na mimča anebo pro většííííí a to jsem obešla OC Černý Most i v Bolce Bondy a Olympii...a uspěla jsem u nás v Benátkách, chichi.....přidávám fotkuuuu. Z toho mám dneska největší radost! Hezký den!
Dnes mi udělala radost voňavá ranní kávička, krásný slunečný den a úsměv na tváři našeho malého raubíře, který si moc rád hraje venku.
Mě dnes udělal radost manžel, který mě překvapil kytičkou pro lepší den 🙂 Nakoupil samé dobroty, že nám udělá dnes hezký večer (za pár dní máme termín porodu) a masíroval mi nohy, aby mi trošku ulevil.
Miluju ho 🙂
Dneska mi udělal radost manžel,že vstal se starším synem a já mohla s mladším ještě hodinku spát 🙂
Dnes mi udělalo radost, když mi moje 83letá babička přinesla první věc pro naše dvojčátka, která čekám. Koupila mi pro ně povlečení. Až se mi chtělo brečet, jak mě to dojalo. Určitě se jim v tom bude krásně spinkat :-*
Největší radost mi udělal dnes desátý zub našeho ročního prcka...protože zase dnes normálně spinkal, když už je venku 😉
Když manžel přijel z práce, hned za mnou přiběhl a první dal pusinku bříšku a pak teprve mě a poté se bavil s prďolkou v bříšku....tím mi udělal velkou radost....Je vidět, jak se oba na našeho prcka těšíme. 🙂
Dnes mi udělala radost má dcerka 4roky....každé ráno se ptá, zda dnes jde do školky. Dnes jsem si ale pro ni připravila program, návštěva vzdělávací akce s policii, hasiči, záchranáři a ze školky jsem ji tedy odhlásila. Hned jak se probudila, tak se ptá: mami jdu dnes do školky? Ja na to ne, dnes si uděláme společný den. Rozzářila se ji očka a povídá: Ty jsi ta nejlepší maminka! Takovou jsem si vždycky přála! Opravdu krásné ráno! Ještě jsem dostala já i malá sestřička v bříšku pusinku 🙂 i já jsem si vzdy přála takovou dceru!
Dnes mi udělal radost prořízlý zoubek naši cácorky, hurá už bude zase veselo 😉
Dnes mi udělal radost můj brouček v bříšku <3 povídala jsem na něj a on na každou otázku mě tak příjemně " nakopl " až jsem se radostí rozbrečela 🙂 takže jsi už parádně rozumíme 🙂
Me udelal radost syn, ktery se dnes zacal tocit na brisko i pres druhy bok. Ale dela mi radost samozrejme kazdy den svym usmevem 🙂
Dneska mi udělalo největší radost to, že jsem pravděpodobně získala práci svých snů🙂
Dnes mi udelal nejvetsi radost provedeny Hamilton, abych uz konecne porodila to nase zlaticko, protoze uz mam par dni po prvnim terminu a doted se porad nic nedelo 🙂
Clovek by se mel radovat kazdy den a to hlavne i z malickosti,protoze i ty delaji lidi stastnejsi.Tak me dnes udelalo treba radost pekne pocasi,dobry obed a prochazka se synem.
Dnes mi nejvetsi radost udelalo zjisteni pri ranni prochazce, ze se nam nad ranem narodila dve malinka holadska kuzlatka a nase mini stado se tak rozrostlo na pet clenu 🙂
Dneska mi největší radost udělal 20 měsíční syn, který si "konečně" našel cestu k mladším, třítýdenním bráškům. Od rána je hladí a pusinkuje a ten pohled je pro mě nejvíc. Jsem na něj tááák pyšná 🙂 🙂 🙂