....myslím to tak, že se pozvrací, aniž by byly nemocné, nebo by snědly něco vyloženě špatného? Občas se mi stane, že moje 2,5 letá dcera hodí brutální šavli, ale když je po všem, vůbec nic jí není a chová se stejně jako předtím. Vždycky jsem z toho vyklepaná a nevím, jak s ní zacházet, např. když má za chvíli hlad a chce jíst, pořád přemítám, čím to bylo. Stává se to u dětí, že jim prostě někdy něco nesedne i když to třeba už x krát jedly, nebo to není normální?
nám se to taky občas stane... dcera má 15 měsíců a nedávno se stalo, že večer snědla trošku víc kaše, pak byla chvíli u mě a najednou byla večeře venku a pak všechno v pořádku, myslím si, že pokud to není často a dítě je zdravé, tak není důvod ke znepokojení
Ten můj to má od mala... jí jí a za chvilku to je venku. Taky jsem z toho byla špatná, ale je mu 15 měsíců a beru to tak, holt má citlivou tu záklopku. 😀 Pak je vysmátý a spokojeně řádí 🙂
To jsem byla já jako malá. Ještě tak v 5 letech jsem se občas pozvracela. Hlavně večer. A pak to bylo v pohodě. Časem to samo přešlo.
Náš tak zvracíval půl roku cca dvakrát týdně
Muj bracha to tak měl
naše malá 2,5 zrovna ted 2krát v týdnu taky vždy v noci a pak zase nic a byla v pohodě i přes den..
Nám se to teda nestalo nikdy a když už jim třeba něco nesedne, tak dobu knučí, že je bolí žaludek, než se vyzvrací. Takhle z ničeho nic mě to přijde podivné a ani neznám nikoho z okolí, komu by se stávalo. ☹