Zvrací krev. Co to může být?

2. kvě 2023

Hezký večer,
na syna přišlo zvracení a vyzvracel krev a teď ji smrká.Nevít,co to může být?
Děkuji

levandule_k
2. kvě 2023

Jela bych na pohotovost.

gdpr
2. kvě 2023

Isla by som na pohotovost. Ked zvracia krv nie je to dobre znamenie.

barmil
2. kvě 2023

Kdyby moje dítě zvracelo krev, fakt nepisu na MK, ale volám nejblizsi ARO a jedu.

krisstina93
2. kvě 2023

Kolik krve a jakou má barvu?

orangutan123
2. kvě 2023

Nebouchl se do hlavy, nespadnu? Zavolej do nemocnice nebo rovnou upaluj na pohotovost, tam ti poradí líp a dřív než tady

merope
2. kvě 2023

Teda nevím, zda jsem tak úzkostlivá matka, ale já bych teda na žádnou pohotovost nejela a rovnou asi volala rychlou. Leda by té krve bylo maličko a nějak bych tušila, z čeho to může být, pak bych teda možná jenom jela do nemocnice (kde vím, že budeme možná rychleji, než přijede ta sanitka - ale zase sanitkou jde hned na ošetření).

martt
2. kvě 2023

Jak tady píší rozhodně bych jela na pohotovost a nejdřív bych si tam zavolala , jaký máte problém a že jedete aby o vás věděli. Popřípadě volat rychlou pokud se tam nemáš jak dostat.

palja
2. kvě 2023

Určitě pohotovost nebo volat rychlou mohl vypít nějakou chemikalii, může to být cokoliv.

klokanka31
2. kvě 2023

Proč píšeš sem a neletíš na pohotovost proboha?

nazka
2. kvě 2023

Držím palce, dej vědět, jak jste dopadli 🍀🍀

orchidis
2. kvě 2023

Okamžitě volej rychlou! HNED!

pribylovapetra
2. kvě 2023

Tak kdyby kluk házel krvavé šavle,tak je to jasné a snad nikdo by nediskutoval na netu. Ale může být trocha krve a to může být třeba jen podráždění jícnu nebo praskne nějaká žilka jak se napina. S tím bych nikam nejela. Záleží jak to vypadá.

zelenaesmolda
2. kvě 2023

@klokanka31
protoze je bud uplne blba nebo troll

orangutan123
3. kvě 2023

Jak to s Vámi vypadá?

autor
3. kvě 2023

@orangutan123 byli jsme na pohotovosti a v pohodě.Já se bála,malému bude rok.Že prý mandle a měl to na jícnu.

autor
3. kvě 2023

@orangutan123 už nezvrací.Na pohotovosti rekli že má zvětšené mandle a podrážděný jícen.Tak máme dávat heřmánkový čaj.Malému bude rok.Teď jsme byli u dětské doktorky a bude to v pohodě.A když jsme jeli na pohotovost,tak měl teplotu 38,3 a z ničeho nic mu ustoupila.

autor
3. kvě 2023

@nazka děkuju a napsala jsem to níže😊🍀

palja
3. kvě 2023

Tak to jsem ráda, že to není nic vážného. Ať je malý brzy v pořádku ❤️🍀

orangutan123
3. kvě 2023

Tak ať je brzo fit 😊

autor
3. kvě 2023

@palja děkuju😊