Ahoj, mam dvou měsíční holcicku a kojim s prikrmem. Poprve se mi stalo, ze kdyz si mala ublinkla mela jak bile tak i zlute zvraceni. Je to normalni u te prikrmi nebo je to neco zavazneho. Zkousim zjistit nejake info nez pobezim s ni k doktorce. Abych zbytecne neplasila.
Dekuji. A po tom sestem mesici ti to ustoupilo uplne?
S nástupem příkrmů v tom 6 měsíci jako když utne a už vůbec neblinkala. Takže se neboj bude to dobrý. Zajímavý je ,že v noci skoro vůbec neblinkala. A jak to ma v noci tvoje malá?🙂
@baradlaskova v tomto veku je to normalni. miminka jeste nemaji dovivinutou takovou tu zaklopku, takže se jim mlicko vraci. Syn trpel refluxem a ten ho mel az do 2 let. Nebylo to teda už v takove mire jak u miminek ale jakmile mel neco kyselejsiho hned se mu to vracelo.
Je to bezny stav...klidne i nekolikrat denne...pokud jste to zazila poprve patrite mezi ty stastnejsi
Ted uz se nam to zlepsilo. Spis jen trochu ublinkneme ale to jak zvracela tak ustoupilo max. jednou za tyden a to jeste ke vsemu pres den. Takze v klidu spime jen obcas zacne delat ze se zacne davit dudlikem a to pak cekame jestli bude blinkat nebo to ustoji
Ahoj mám 7tydenni holčičku a dnes mi ublinkla-to dělává ale dnes tam bylo neco zluteho,je to normální nebo ji něco je?Nebo je to tím že včera jsme začaly brát lactobacily, trpí na prdíky,tak máme kapky baby calm plus od včera ty lactobacily,díky za prispevky
@sabcika moje dcera taky ublinkávala často a žlutý v tom měla taky. Jsou to žaludečni štávy. Takže v pohodě.🙂
Mě taky dcera blinkala docela dost do 6 měsíce a i žlutý v tom bylo. Jsou to prej žaludeční šťávy.🙂