Ahoj holky, nevím zda už se to tady řešilo, ale malá mi po každém jídle zvrací. Buď min nebo víc. Už je to cca týden. Najime se, jedeme v UM, dám odrihnout. Ke to v pohodě... Buď do 15 minut někdy i po hodině se pozvraci. Snažím se s ní moc netrasat, držím ji i ve vzpřímené poloze. Před 14 dny na kontrole měla 6050 gramů a teď má 6470 gramů. Taky papa min než papala. Hodně mě trápí to ublinkavani. Máte s tím některá zkušenost? Malé budou 4 měsíce
Přesně jak píše @martt 🤗
Pokud ublinkává, tak to má teď období i dcera, řešila jsem to s MUDr, reflux nemá, jen mají malý žaludek a proste to třeba nestravi, tak ublinkavaji, dcera to měla každý den cely den, po každém jídle. Co nám pomohlo byla probiotika od biopronu, malá je kojená, tudíž jsem ji to dala třeba do presnidavky. Máme už po problému 🙂 ale kolikrát si ještě někdy ublinkne.
A jestli zvraci, vzala bych ji k doktorce.
@verucermi Podle mě půjde o ublinkavani. Zvraceni, to je když to z dítěte opravdu vystřelí.
Obě me děti trpěly na reflux. Lékařsky se to neřešilo, protože neztracely vahu. U syna zabral sirup gastrotuss. Nedavala jsem po každém jídle, ale i tak to stacilo a zmirnilo ublinkavani. Pak pomohl jen čas.
Jinak samozřejmě velmi opatrna manipulace, lezet po jidle s hlavičkou výš apod.
@verucermi A ublinkává nebo vyloženě to vyzvrací ve velkým? Řešila jsi to s doktorkou?