Zvracení hlenu a mateřského mléka

llodicka
1. bře 2018

Ahoj holky, nedá mi to a jsem tu zase. Moje holcicka (4 měsíce) při odříhnutí vyblinká takový jako hustý bílý táhlý hlen (jakoby mléko s hlenem), vždy se mu to táhne ještě od pusinky. Není to pokaždé, ale 1-2 denně. Má někdo podobnou zkušenost? Nevíte co to je? Dekuji!!!

chaniczka
1. bře 2018

Ano, malý to taky někdy ublinkává. Má dny, kdy neblinká v podstatě vůbec a pak dny, kdy blije pořád a hodně a vypadá to většinou tak, jak píšete. Někdy si říkám, jestli mu v tom bříšku vůbec něco zůstane, když to takhle "vyhazuje" :(

linee
1. bře 2018

Sliny a zlucove stavy s mlekem.Mala to mela az do 7.mesice,nez nejakou dobu prijimala hustou stravu. Pokud to neni pokazde,jinak prospiva a nema u toho viditelne krece,tvrde bricho nebo jine doprovodni priznaky,tak je to klasicky reflux. Se vice napije,tak musi obcas neco ven🙂

llodicka
autor
1. bře 2018

@chaniczka díky moc a taky se vám stává, ze když ukoncite kojení, tak se hlen trochu táhne od pusinky? Jakoby taková tenká táhla carka?

linee
1. bře 2018

@llodicka a nema take sopliky nebo rymicku?

llodicka
autor
1. bře 2018

@linee dekuji. Jsem rada, ze to má někdo také tak. Táhnou se ty hleny?

llodicka
autor
1. bře 2018

@linee prave, ze nema

chaniczka
1. bře 2018

No je to proste slina, ta se trochu tahne, ale neni to hlen..

linee
1. bře 2018

@llodicka tak to bude slinka🙂

llodicka
autor
1. bře 2018

Moc dekuji. Už jsem si dělala velké starosti. Napadaly mne různé nemoci jako cysticka fibróza a nevím co ještě. Je to moje druhé, ale je úplně jiné.... než to prvni

bayt
1. bře 2018

@llodicka Malej taky blindí, většinou čerstvé mléko, ale někdy to natrávené a k tomu slinu - má dny, kdy neblindí vůbec, a pak dny, kdy na něj jdou prdíky, hodně sebou mele a to pak blindí fest. Je to podobné tomu, co popisuješ.

llodicka
autor
1. bře 2018

@bayt a táhne s mu někdy silná když ho odendas od prsu?

priefi
1. bře 2018

@llodicka Nas maly to taky mel jako mimi 😊

bayt
1. bře 2018

@llodicka No dost často mi u kojení usne, vypadne mu prso z pusy a vyteče nějaký to mlíčko, jak prostě odpadnul a už nepolknul :D Slina nevím, to možná taky :D

llodicka
autor
1. bře 2018

Aha, ještě ze vás mám. Dekuji za každý příspěvek!