Prosím dcera 6 let. zvrací asi neco ze skoly prinesla ale nechce jist ale nevím co ji mohu dat na piti? cerny caj vsude pisi neslazeny chladny ale nevim diteti? Dekuji
@julcina ano, při zvracení se dává vychlazená coca-cola, ale jen ta klasická červená po lžičká. Ale pokud zvrací první den a nemá horečky, tak nemusí pít nic (žaludku se uleví) a daší den nebo už v noci colu a pak i vodu po malých hltech. (o zuby bych za jednu noc strach neměla kvůli té cole)
My davame vodu, ne uplne ledovou, po lzickach. Caj i colu nam dcera nikdy nesnesla a na pohotovosti mi potvrdili, že voda je nejjednodušší.
Po lžičkách, ledovou colu s vytřepanými bublinkami.
Má se dávat studená voda po lžičkách.
Zkus tu Coca-Colu po lžičkách. Ona vznikla původně jako lék na bolest a nevolnost, takže na tom něco bude. 🙂
@julcina ten černý čaj se má dávat sladký.. Jinak u nás taky černý čaj nebo cola, ale jen po troškách...
Ledovou colu nebo cucat kostku ledu. Mě se třeba z caje zvedá žaludek ještě víc.
@julcina Nám doktor na pohotovosti radil černý sladký studený čaj, po lzickach studenou coca-colu, po troskách neperlivou magnesii. A co já dělám dětem při zvraceni (poradila mi to babicka) čaj ze sušených borůvek. Vždy začínat dávat tekutiny po lzickach třeba 2 lžičky pití a za 5-10 minut znovu , když to v sobě udrží.
dávám studenou colu