Zvracení. Co dáváte na pití?

julcina
6. pro 2022

Prosím dcera 6 let. zvrací asi neco ze skoly prinesla ale nechce jist ale nevím co ji mohu dat na piti? cerny caj vsude pisi neslazeny chladny ale nevim diteti? Dekuji

luucia
6. pro 2022

dávám studenou colu

margita_m
6. pro 2022

@julcina ano, při zvracení se dává vychlazená coca-cola, ale jen ta klasická červená po lžičká. Ale pokud zvrací první den a nemá horečky, tak nemusí pít nic (žaludku se uleví) a daší den nebo už v noci colu a pak i vodu po malých hltech. (o zuby bych za jednu noc strach neměla kvůli té cole)

eithelwing
6. pro 2022

My davame vodu, ne uplne ledovou, po lzickach. Caj i colu nam dcera nikdy nesnesla a na pohotovosti mi potvrdili, že voda je nejjednodušší.

lv
6. pro 2022

Po lžičkách, ledovou colu s vytřepanými bublinkami.

zmrzlinka
6. pro 2022

@julcina sladký černý čaj.Vychlazeny nebo colu.Co myslíš ,že dávali před 30 lety?Černý čaj.A přežili jsme....

sonaxoxo
6. pro 2022

Má se dávat studená voda po lžičkách.

michaela666
6. pro 2022

Zkus tu Coca-Colu po lžičkách. Ona vznikla původně jako lék na bolest a nevolnost, takže na tom něco bude. 🙂

marry94
6. pro 2022

@julcina studená Coca Cola po lzickach voda nebo Kulisek nebo Enhydrol to je přímo na zavodneni

kocvarovas
6. pro 2022

@julcina ten černý čaj se má dávat sladký.. Jinak u nás taky černý čaj nebo cola, ale jen po troškách...

jjasmina
6. pro 2022

@julcina vodu

krisstina93
6. pro 2022

Ledovou colu nebo cucat kostku ledu. Mě se třeba z caje zvedá žaludek ještě víc.

martt
6. pro 2022

@julcina Nám doktor na pohotovosti radil černý sladký studený čaj, po lzickach studenou coca-colu, po troskách neperlivou magnesii. A co já dělám dětem při zvraceni (poradila mi to babicka) čaj ze sušených borůvek. Vždy začínat dávat tekutiny po lzickach třeba 2 lžičky pití a za 5-10 minut znovu , když to v sobě udrží.

goovana
6. pro 2022

@julcina černý čaj ( prodávají i bez kofeinu)
Případně pokud nechce jist jakože určitě ne tak můžete dosladit třeba glukopurem
Nebo se dává i minerálka ( Mattonka)
Pak je třeba dobrý rehydratacni roztok třeba kulisek nebo dělá Hipp