Dobrý večer,
prosím je tu některá maminka s dítkem která má za sebou analgosedaci v nemocnici Motol ?. Jak jste byli spokojení? 🙏 A ještě jeden dotaz ohledně ceny prý v motole by to VZP měla proplácet. Děkuji moc
@j.a.n.i a můžu se zeptat kolik jste platila ?
@katarina_27 desitku za dite
@j.a.n.i děkuji. No já právě jsem objednaná do jedné kliniky a vyjde nás to celé na 12tisic
@katarina_27 nějaká klinika v Kateřinkách to dělala,snad i na pojišťovnu, Motol jsem taky slyšela že větší děti nebere... My byli se starší dcerou na celkové anestezii v mb.
@katarina_27 to mi prijde jako ok cena, my byli pred 3 lety, takže nejaka inflace. Za sebe jsem pred 12 lety platila 5000,-
@apokalismus a kde tam prosim, kdyby bylo jeste potreba a byla si spokojena?
@j.a.n.i já byla spokojená hodně, byli jsme ve foxdentu v Mladé Boleslavi. Ještě nás čekají nějaké menší zákroky pod rajským plynem...
@apokalismus tak u nas rajsky plyn vůbec nezabral, ale foxdent si pisu, diky
Já jsem byla se synem 2r v Praze senyum klinika a mohu jen doporučit super přístup jak k dětem tak k rodičům 🙏..
Do Motole nepůjdu tam je to prý strašný co sem tak četla jinde od maminek.... Takže si zaplatím tu analgosedaci a budu vědět že jsme v dobrých rukách 🙏 kliniku doporučuji, protože takové chování k dětem a i k vám jako k rodičům sen nikde nezažila 🥰💯😍..
Až budeme po výkonu tak klidně dám recenzi znovu ale už teď vím že to bude vše v pořádku.
@katarina_27 motol je nemocnice, zadne hruzy se tam nekonaji a v dobrych rukou tam clovek je. Ja za sebe preferuju spis to, nez komercni kliniky (z hlediska bezpecnosti). Ale otazka je, zda vas vezmou a ty cekaci lhuty jsou brutal. Nevim, jak u sedace, ale na vykon v CA jsme cekali 20mesicu
Lingvisticka vsuvka: je to ten Motol, kam na ten zemsky rod chodite 🤭 do motola, do zadne motole 🤣🤣🤣
@katarina_27 co jsem to zjišťovala, tak proplaceli jen do 3 let nebo postizenym. A tedy realne, ani nas nevzali, ze maji plno temito kategoriemi. Byli jsme na klinice v Karline a spokojenost.