Zdravím, poraďte mi prosím nějaký prostředek na změkčení stolice pro 3,5 letou holčičku. Kaká jednou až dvakrát týdně, do plíny nebo do kalhot. Poslední dobou je to horší a horší, je z toho úplně vyřízená a já už nevím, jak jí pomoct.
Resila jsem s dr, mam holcicku o neco mladsi. Hodne vlakniny, u nas pomahaji hodne jogurty, hlidat pitny rezim a pri problemu s pevnou stolici, když mela az prasklinky tak dr doporucila davat lactulosu klidne i mesic. U nas stacilo poctive tyden a pak hlidat ty potraviny. Pry na to muze mit vliv i viroza /teploty, v te dobe se to te nasi totiz zhorsilo.
syn to měl z odplenkovani, začal stolici zadržovat a pak to jelo, zácpy hovinka velký jako brambory pomalu, plakal u toho strašně..
Forlax pomohl ale museli jsme brát 3 měsíce vkuse aby se toho zbavil úplně 🙂
Svestkova stava, denne lzicka mleteho lneneho seminka, vytvorit navyk, ze se chodi na zachod denne ve stejny cas, my jsme to kvuli vetsi pohode ditete delali vecer a ne rano, protoze bylo vic casu a meli jsme kontrolu nad tim, ze treba nelze, ze kakala ve skolce, pak ten forlax nebo lactulosa a aktivne rychle resit. Je to jinak beh na dlouhou trat. Drzim pesti
Díky, holky. Zítra právě jedu do města, tak chci něco koupit. U nás to je ve vlnách, teď je to zrovna peklo. Režimová opatření se snažíme dodržovat, ale i tak bojujeme. V kombinaci s uzkostnymi stavy a mentální retardací je to náročné pro ni i pro nás.
Urcite Forlax, nam neskutecne pomohl. Dcera mela hodne tuhe z duvodu zadrzovani, az se ji obcas udelala na konecniku trhlinka a krev. Coz zpusobovala dalsi zadrzovani 🙈
Ještě jedou díky, sehnala jsem jen Lactulosu. Pak měli ještě nějake čípky, ale to je u nás neprůchodné. Tak zkusíme toto, snad to pomůže.
Olej si dovedu představit u kteréhokoli jiného z našich dětí, ale s princezničkou není řeč. To bych jí asi musela nalít trychtyřem do krku.
@marimanta na nočník chodí jak dlouho? Nám pomohl Forlax.