Mam dceru tři a půl roku. Asi týden sleduji, že hůře slyší, ale pořád jsem si tím nebyla jistá. Dnes mi dvakrát řekla ať mluvím víc nahlas a při sledování televize ji chtěla dát víc nahlas. Zkusili jsme potom šeptaci test, kdy sedela manžela a já na ně šeptala jednotlivá slova. Manžel je slysel jasně, dcera devadesát procent neslysela nebo slyšela něco jiného. Zítra jdeme k doktorovi, nemate však někdo zkušenost a něčím podobným?
@77moona určitě na ORL. Další možnost je zvětšená nosní mandle, typický příznak.
@berenika39 Děkuji Vám moc.
Máme ted uplne totéž. Na ORL jsme byli a je doporučena operace - odstranění nosní mandle. Taky 3.5 roku 😕 Od září co je ve školce tak samé rymy a kašle.. Už před časem ji ta ouška z toho zalehala.. a ted slysi hůř pořád 😧
Je mi to jasne.. Taky jsem z toho spatna... a vzhledem k tomu ze je stále nemocna s necim nevím jestli operace vůbec klapne..
Prý je to rychlovka. My jsme objednane za měsíc do J. Hradce. Druhy den nás prý pusti domu. Nástup v den D Máme v 6 ráno.Držím pěsti ať je to u vás jen ten maz.
Díky. Jak jde o vlastní děti, tak mam taky dost problém a může mi kdokoli říkat jak je to v pohodě a kdesi cosi. Dejte vědět
Ano,u nás šlo o zvětšené nosní mandle,dostala na to nějaké kapky chemické a bylo jí po nich zle,dáváme homeopatické kůry a udržujeme to v klidu,jinak operace ale to je opět dočasné řešení
Může mít jen mazovou zátku, udělají proplach ucha a bude líp. Zažila jsem to jako malá. Taky jsem kvůli tomu slyšela hůř.