Maminky poraďte prosím, malej si stěžuje dva dny na svědění pindika a dnes ho má i popraskany a teče mu z toho krev, nevíte co by to mohlo být???? A čím to zahojit????
Neteče mu s pindika,ale na podnikovi má prasklinku a z toho má trošku krve jako z ranky...kdyby mu tekla z pindika a hodně krev tak je jasný že jedu a nevypadá se tady.... Právě že ho to nebolí ale svědí.....
@carynka11 tak jsi to měla napsat už předtím, že je to není přímo z penisu......každopádně si s ním asi hrál a nešetrně přetáhl? Nevím...nebo se někde poranil, škrábnul....těžko říct, ale odvarem z řepíku nic nezkazíš, dávej mu obklady, uvidíš....v pondělí s ním zajdi k doktorovi
No si jsem to poprvé špatně popsala...přetáhnout si ho špatně nemohl,to kontrolujeme, a taky na boxerkach mel jakoby zaschlé výtok žlutozelené barvy.... Tak třeba nějaký zánět??!? Jj k odvar už jsme udělali a uvidíme.když se nezlepší určo zajdeme k dr.
@carynka11 k lékaři bezte hned. Vypadá to na zánět. Ty kdyby jsi měla přirození co by svedilo, mela vytok,krev apod tak taky mazes k lékaři....pro něho to je nepříjemné..bezte co nejdřív než si to rozskrabe........odvary muztes dávat i tak,ale samy o sobě bez lékařské prohlídky atd mi přijde postavené na hlavu ho léčit pouze tím.
Takže to vypadá na zánět, nikdy jsme nic takového neměli..... 😒 tak ráno zajedeme na pohotovost.... Dnes už si právě ani nestěžoval na svědění.... Až jsem objevili při převlékání tuhle prasklinku a výtok, rano jeste nic neměl.....
Bohužel nemám, zatím jsme nic takového neměli 😞
To vypadá na zánět předkožky ale určitě běžte k doktorovi. Já dělám synovi odvar z heřmánku a mažu framykoinem.
Hlavně ho nelec sama doma kdo ti co poradí.....
To je jasné že bych nelécila zánět sama doma....hned ráno jedeme na pohotovost, jen jsem chtěla řadu co by to mohlo být a čím trošičku zjemnit to svědění,než se dostaneme k dr. Diky všem....
@carynka11 šmarjá, jestli mu teče z penisu krev, tak jeďte na pohotovost a neptej se na internetu, vždyť ho to musí fest bolet!!! 😨 😅 😒