Ahoj, našla jsem v plence jasně červené kousky něčeho. Poslední kakání bylo asi ve středu. Dítě nejedlo rajčata, papriku, ani nic tomu podobného. Bylo to sytě červené a po rozetření se to nerozprostřelo, ale zcuckovatělo. Plenku to trošku obarvilo jen po silném tření mezi plenkou a ubrouskem. Vypadá to jako čerstvá krev, jako sraženina, ale myslím, že ta by se rozetřela a barvila by, ale zároveň nebylo snězeno žádné jídlo, které by bylo červené barvy. Tak jsem zmatená takhle večer, že nechci plašit, ale nevím co si o tom mám myslet. Napadá mě jen, že babička dala ke svačině trochu melounu, ale to už bylo v úterý a minulý týden se jedl taky, ale to jsem si ničeho nevšimla. Já vím, že nejste doktoři, ptám se na zkušenosti. V podstatě to vypadá jako když dám do guláše protlak, takový tužší kousky. Pardon za přirovnání, snažím se to co nejlépe popsat
@exbordelar právě že se chová úplně normálně, ale to může i tak. Jen mě zarazilo, že třeba loni nebo vlastně i u kamarádky ho jedla někdy v dubnu a nic tam nebylo
Ja bych ty cerveny kousky dukladne prozkoumala. Pokud je to krev, tak to poznas. Navic v takovem viditelnem mnozstvi by urcite dite bylo minimalne nanicovate az plactive, protoze by ho ta streva bolela. Take by k tomu melo dost pravdepodobne prujem - protoze jestlize to strevo by bylo natolik porusene, ze by tam bylo tolik te krve, tak i ta jeho vstrebavaci funkce by byla narusena.
Samozrejme nemusi, ale zacala bych opravdu dukladnym prozkoumanim. Je-li tam opravdu krev - je to vazny problem a utikejte k lekari. Je-li to nejaky cerveny neidentifikovstelny cucek, je to pravdepodobne jidlo. Nebo pastelka 😅 (v malem mnozstvi je to ok 😄)
Meloun dela desiva hovinka ☝🏼😀 Ja se vyplasim pokazde, kdyz to vidim 😀 Opravdu to na prvni pohled vypada jak cary krve. Pak cervena repa to dela, mohl ji snist i trosku. Krev se da poznat presne jak jsi rikala. Ten cucek (krevni srazenina) se da rozetrit a barvi.
A decko je jinak v pohode? Chova se normalne?