Ahoj,nevíte co to může být? Je to za ouškem a máme to už delší dobu,a vůbec to nemizi. Děkuji
Muze to byt tim jak to ousko ma prilehle k hlavicce... My to tak meli a vypada to stejne, delal se jim tam i maz...... Mazala jsem pravidelne sudocremem a vyleceno rychle a diky mazani se to nevratilo... maly ma pres rok a pul a zatim v pohode, od roka nemazu vbc, jinak od pul roku se to zlepsovalo
Delalo se to malemu jako mimcu, kdyz mel jeste ouska hodne prilehla k hlave. Hodně susit (po koupani, po sundani cepky). Kdyz to ma takhle do krve, tak sudocreme nebo fucidin, at se mu tan něco nedostane. A pokud kojis, tak na doporuceni detske lekarky "nizkozanetlivou" stravu, minimum cukru, mleka. Držela jsem bezmlecnou dietu asi 3mesice a efekt hned.
Holky děkuju,malá je na UM od měsíce a půl,takže koupit sudocrem a mazat. Já už se bála,že mně tu ukamenují co to malá má...a ulevilo se mi,že nejsem jediná🙈
Já bych řekla plíseň,po koupání pořádně vysušit...zkuste se v lékárně zeptat,jestli se může canesten i u malých dětí...mamce se tohle dělalo z roušky,z tý gumicky,jak se zpotila a praskala jí tam kůže a svedilto
Mne se tohle nebo něco podobného začalo dělat před pár lety. Dlouho jsem obihala různé kožní lékaře až jeden zjistil, že je to atopický exem na podkladě stresu. A opravdu jsem vypozorovala že když se něco děje vážného tak cca za týden se to objeví. Stačí namazat jednou večer mastí s kortikoidy a začne to mizet samo. 🙂
Malá to měla taky, to je od toho, jak se ji to zs ousky zapari, špatně vytre po koupání.... Ten sudicrem nebo Imazol pomůže
Mrkni na tenhle clanek: http://medicinman.cz/?p=nemoci-sympt/praskliny-...