Ahoj holky, syn má 13,5m a před měsícem dostal zápal plic, brali jsme Fromilid týden a pak příznaky přestaly, ale stále neměl čisté plíce, tak jsme byli ještě další 2 týdny doma. Od třetího týdne začal trochu chroptit v noci ale nic moc z nosu jsme nevytáhli. Dostal tedy Fracosan ale přišlo mi, že se to spíše zhoršilo. Teď v úterý jsme byli ma rtg tak už plíce měl prý čisté ale stále ucpaný nosánek na noc, tak dostal jiné kapky, které se musely namíchat a jsou trochu nahnědlé. Ale od včerejška dostal zase kašel s hlenama. :( Dnes mu začalo téct z nosu a celkem vodnatý to bylo. Někde jsem na netu četla, že zadní rýma se již povolila, tak proto mu to teče nosu, je to pravda? Právě nevím, jestli je to znamení, že se to zhoršilo nebo zlepšilo. Bojím se, aby se ty hleny nedostaly na průdušky a aby už byl konečně zdravý po měsíci nemoci. Zatím kromě toho co předepsala mudra tak ještě čistíme nosánek s Physiomerem. Doma máme k dispozici Fenistil, Sinecod, Stoptussin a Sinupret. Poradíte mi co ted´ brát? Děkujeme
Se zadni rymou mam BOHATE zkusenosti. Uplne nejvic muzu doporucit Sinupret, inhalaci vincentky a SOLNOU JESKYNI pokud mate moznost 😉
holky, tak jsem si poridila Sinupret a delala jsem domaci cibulovy sirup, sice v noci uz nema tak ucpany nos ale kaslik jeste trochu, tak zkusime teda ten sinupret tech 7 nebo 10 dni no. Ale zlepseni tam vidim takze uz jsem vice v klidu. Dekuji vsem 🙂
Připadá mi, že je to jak říkáš, rýma povoluje, proto mu zas teče z nosu, ale měly by jít ale i hleny. Stává se, že ty hleny tečou zadem rovnou do krku. Buď do žaludku a některé děti pak blinkají, nebo na průdušky. Hlavu ve vyšší poloze předpokládám na noc máte ale ono i tak to kolikrát nepomůže... Ve dne si zkus všimnout, jestli něco jakoby nepolykal- to by taky nasvědčovalo tomu, že mu ty hleny tečou zadem. Pokud to jde, smrkat (odsávat) furt i po troškách.
A do aroma lampičky eukalyptus.
Ještě hodně pomáhá dát končetiny do teplé vody (kolik snese a připouštět teplou), ale u takového prcka to bude těžké, zkuste vymyslet hru. (Mi se zadní usazená ryma vždy spustí při mytí nádobí)
S léky neporadím.