Zapáchající prdíky u 3měsíčního miminka

ajurka
9. čer 2014

Ahoh potrebovala bych poradit... my mame porad neco ze stolici nebo s prdiky....:( syn je plne kojem davam mu laktobacily swiss.. a strasne mu zas zacali smrdet prdiky... nedavno mel i hleny ve stolicce... ve stredu jdeme k dr. Mamsi vyzadat nejakevysetreni? Setkal se s tim nekdo? Dekuji

ajurka
autor
9. čer 2014

Omlouvam se za chyby pisi na mobiu

dendy88
9. čer 2014

Moje mala hodne malo kakala (tak jednou za 5 dni) ale kdyz si prdla tak to byla teda sila, ale nic jsem s tim nedelala , pripisovala jsem to tomu ze tak malo kakala , trvalo nam to do cca 5 mesicu kdyz jsme zacali dvat prikrmy.

ajurka
autor
9. čer 2014

@dendy88 on kaká jednou denně

klapetka
10. čer 2014

Mám taky skoro 3 měs. chlapečka, kterého plně kojím a máme to stejné. Ze dne na den přestal kakat 8-10x za den a už cca 2 týdny je to 1-2x denně a prdíky stojí za to. Nemám pocit, že bych to nějak měla řešit, prostě se postupně vyvíjí střevní mikroflora...

evulina77
10. čer 2014

plně kojený dítě nemusí kakat třeba i 10-14 dní. Mateřský mlíčko se spotřebuje a není co kakat. Důležitý je aby neměl bolestivý křeče v bříšku. Hleny ve stoličce můžou být i smrkánky z nosu. Podívej se na kojeni.net, tam najdeš spoustu rad ohledně kojení. Hodně mi to pomohlo...