Synovi v sobotu píchali ucho, je možné, že z něj nic nevyteklo? To ucho ho boleleo ještě půl hodiny potom, myslela jsem, že se mu hned uleví, je mi divné, že nic nevyteko.
Od té doby si stěžuje na nevolnost a bolest v krku.
Je vhodné mu teď uvolňovat rýmu nosním sprejem? Nedostane se mu ten sprej až k tomu bubínku?
Děkuji
@janarozarka u nás take nic neteklo, jinak ohledně spreje do nosu byste měli mít vše ve zprávě od dr
Do nosu sprej ok, pokud si stěžuje na krk a nevolnost mohl by to být streptokok a chtělo by to antibiotika
@fifinka2020 bohužel jsem si to neohlidala a zpráva je tak stručná, žádná doporučení, nic.
@janarozarka nám vždy doporučují kapky do nosu, antihistaminika na splasknutí sliznic a ibalgin/nurofen, protože je protizánětlivý. Ale s tím krkem bych si došla na streptest
Rýmu určitě řešit, ať z toho není zánět i na druhé straně. K tomu již výše uvedená antihistaminika. A doporučuji k tomu i inhalace z vincentky a musocolvanu, uvolní to rýmu ven.
@jipe antihistaminika bere praviddelně na alergii, zítra jdeme k pediatře, může ona udělat ten streptest?
@janarozarka fakt jo? To je škoda, já to tak mám právě vždycky rozepsany minimálně na 2 řádky, protože doktorka vidí, že vnímám každé třetí slovo 🙈.
@janarozarka pokud na to má ten přístroj v ordinaci, tak ano, jinak vezme crp a udělá vyter, kdy výsledek bude tak za 2 dny
@janarozarka synovi pochvali ucho 2x, jednou mu taky téměř nic nevyteklo, měl ucho jen tak upatlane...jednou si teda stěžoval, že ho pořád bolí a byl z toho zánět zvukovodu, nevolnost měl taky.