Ahoj holky.
Nevím, zda chci řadu nebo si vylít srdíčko.
Dcera má potřetí ta čtvrt roku zánět průdušek. Já jsem rok zpět v práci, předtím děti prakticky nenarodily. Ač starší chodila do školky a mladší do dětské skupiny a pak taky do školky (šla jsem do práce až po půlroce školky). Od října to jede. Letos úplně šílené. V únoru už jsem odpadla taky. Prací mám kancelářskou, ale fakt náročnou, hlavně na termíny a už opravdu nemůžu... Škola, školka na mě, chlap sice ráno vodí, ale nijak děti na mě. Malá od mimina blbě spí a i když spí, tak já už mám po těch x letech slušně narušený spánkový režim.
Čím to, že ji ty průdušky tak klátí? Může být ve školce někdo, kdo je přenašeč nějaký bakterie a ona to prostě pak takhle chytí? Nebo čím to je? Jako "rýmečku" má prakticky celou zimu, ale jak začne trochu kašlat, vždy to skočí takhle...
Berou doma Imuno Glukan, jen tak pro srandu takový ty vitamínový gumídky (ty jsou určitě k ničemu). Nenavlíkám je, když vidím ostatní děti, tak chodí proti dcerám navlečený ještě v zimním... Nejsou to zrovna skleníkový kytičky. Už fakt nevím, co zkusit... Hlavně jako, že je ze dvou dětí se stejným způsobem života věčně na hromadě jen jedno?! A hlavně to, co má pestrou stravu a jí vše... Proti tomu tak zdravá je frfňa mlsná.
Díky, kdo dočetl, až sem...
Diky
Tak dneska jsme skončili na pohotovosti a na JIP.
Alergologii doporučuje dr. tady zvážit, když je to potřetí za půl roku...
To je mi líto, ať je malé brzy líp.
Taky jsme řešili opakující se záněty průdušek, několikrát to skončilo hospitalizací. Nakonec se zjistila silná alergie na roztoče a bohužel i astma.
@jaja01k Děkujeme. Alergologie nás nemine, hlavně když se to vyřeší.
No, my taky tak začínali a pediatr nás hnal na alergologii, kde synovi zjistili astma. Takže může být🤷