Prosím co vám pomohlo? Dáváme Framykoin mast, ale nelze moc aplikovat pod předkožku kvůli otoku, tak zatím bez výsledku. Moc děkuji za rady.
@optimistic tak uvarte řepík a vykoupejte ho v něm
@optimistic koupali jsme v řepíku a mazali Framykoinem a docela rychle se to lepšilo 😉
@optimistic Namáčet do heřmánkového odvaru
Řepík také děláme
@optimistic nám doktorka doporučila ophtalmoseptonex a dala antibiotickou mast. Ale otok neměl. Jinak jsem mu dělala Heřmánkové sedací koupele.
@optimistic my byli na pohotovosti, udělali proplach penicilinovym roztokem a mazali jsme Framikoinem a koupali v řepíku, do dvou dnů bylo po....
Teď se to udělalo po měsíci podruhé a mazali jsme jen a koupali v řepíku a zažehnali jsme 😊
Repik je lepší než heřmánek. A místo framykoinu dejte optalmoframykoin.
Silný odvar z hermanku a injekční stříkačka, kterou jsem mu to aplikovala pod predkozku. Za dva dny dobrý. Syn to měl už několikrát.
@rotkapchen Také se nám víc osvědčil řepík. V čem je rozdíl ophtalmoframykoin a framykoin? Už jsme to zažehnali, ale teda očividně k tomu bude náchylný. Jaká je nejlepší prevence? Ptoplach předkožky je nejlepší, když je co nejvíc stažená dolů, tzn opak přetažení? Třeba teď opět mírné začervenání, nejradši bych používala něvo preventivně...
Ještě uvažuji, že začnu látkovat, ale četla jsem, že to je horší, protože papírové pleny mají savé jádro a tudíž lépe odvádějí vlhkost. Jaký máte názor?
@optimistic genital, stejně jako oko a mozek, jsou imunitne privilegovane oblasti (imunitní reakce v nich probíhají trochu jinak, opatrneji, nebudu prilis rozvádět. Každopádně i léčba musí byt speciální. Opthalmoframykoin se používá do očí a tedy i na genital.
Kdyz budete oplachovat v repiku, posaďte ho tam a rozhrnte ty kožní rasy (ale nic silou nenapinat), at se bylinka dostane vsude na te predkozce. Ideálně mit malou strikacku a pokud ma dostatečný otvor, lehounce striknout i pod předkozku.
Jako prevenci doporučuji umyvat ve sprše (ne vane) a at se chlapeček casem sam naučí ty rasy rozhrnout a opláchnout.
Take doporučuji podívat se na minikurz Predkozka a trable s ni od MuDr Knězkove s detskym urologem MuDr. Drlikem. Je to placené, ale mely by si to povinne pustit mamy všech chlapecku.
https://comamdelat.com/minikurzy-nastenka/
A klidně sledovat skupinu na FB Predkozka a její přirozený vyvoj.
Pokud má třeba jen trochu červenou kůži, mazla jsem sudokremem a bylo to dobrý.
Používám látkové pleny a starší syn to měl už několikrát a mladší co má 2 roky ještě vůbec. Pindoury nepretahuji ani jednomu, staršímu už to jde a dělá si to sám ve vaně, aby si ho umyl
@rotkapchen moc děkuji, určitě se na to podívám.
@optimistic nám na pohotovosti doporučili hlavně ničím namazat (taky jsem hned dala framykoin), jen proplachovat borovou vodou. Za dva dny to bylo v pořádku🙂