Rada bych se zeptala co vam pomon´hlo pri zanetu pindoura..Prcek ho ma a driv mu vzdy do druheho dne pomohlo ho vymzvat a mazat framykoinem ale ted ne..Curat muze a mel zanet driv horsi tak porad vaham jetli mam skocit za doktorkou nebo ne..Ale zase driv se to vzdy zlepsilo do dalsiho dne a ted je to stejny..
ocicko a je zarudly nebo ma puchyrky?
Take to muze byt zanet predkozkoveho vaku zpusobeny zanasenim kapek moci a necistot do vaku.
Kazdopadne je lepsi jit k dr, aby se zanet nedostal do mocoveho ustroji.
Jinak si myslim, ze borovou vodou nic nezkazite...
Je zarudly a jako kdyz otekly..Uz to jednou mel a davalia jsem na to prave framykoin a myla v hermanku a hypermanganu.Ale prave ze to zabralo do druheho dne a ted to ma porad.Pro ten hypermangan jsem ted byla v lekarnea rikali ze je lepsi nez hermanek..No ted uz mu z toho zacal vytekat trochu hnis tak jen nevim jestli to je dobre nebo ne.. ☹
ocicko, bezte radeji k dr. inak hermanek i ten hypermangan je take dobry...
framikoin bych na to nedavala, je to antibiotikova mast...
Letěla bych k dr. a neradila bych se tady, my to nemůžeme moc posoudit. Raději pro klid duše bych šla k dr., abys ještě nedostala sprdunk 😉
Nám doktor poradil framykoin a pomohl. Ale raději s ním zajdi, může ho to začít i bolet, malý při čůrání dost plakal.
Měl to jen jeden den a to když mu mudr stahoval předkožku.
Matýsek s tím měl problém, když mu byl rok a půl... tenkrát vzala dr. injekční stříkačku, nabrala do ní borovou vodu a jako by mu jí vstříkla do pindíka - aby mu to vymyla - byli jsme na ko asi třikrát a vždy mu to udělala - doma jsme dávali jen obklady z borové vody - po každé vyčurání 😉 a tenkrát do týdne to bylo ok... jinak on měl pindíka také nateklého a na jeho věk "obrovského" ☹ a dokonce mu téměř zmodral 😢 chudinka - čurat mohl teda bez problémů - ale asi by to k dr. zajít chtělo - obzvlášť, když se to malému opakuje.
Ja vim, jen jsem si rikala ze v ramci toho ze to neni tak strasne jako minule a vse doma co mi rekli posledne mam tak to zkusim vylecit sama..Tak nic radeji tam skocim..Diky za odpovedi..
No jo... framykoin je fajn, ale furt jsou to antibiotika a ty po nekake dobe prestanou na ty same bakterie pusobit ne? Urcite budou i jine antb masti nebo kapky.
ježiši, co je to za rozum, radit se na Mk 😲 ? jdi k dr.zánět může prostoupit do močové trubice a dál
s atb opatrně,při častém používání ,přestávají fungovat
zkus odvar z heřmánku a om ývat mu ho tím 😉
I když za konzultaci s doktorkou taky nic nedáš 😉