Ahoj holky, syn (22m) má zánět pindíka. Byli jsme před chvílí na pohotovosti, tam mu z něj vymačkali hnis. Máme předepsanou sedací koupel v hypermanganu a pak ATB sirup. Malej pláče při každém čůrání, asi ho to bolí ☹ Teď už hodinku spí, ale zase se vzbudil bolestí a plakal. Za jak dlouho po podání ATB by se mu mohlo ulevit? Je mi ho líto :-/
@kittyy17 nene, jen ten hypermangan a ATB sirup. Teplotu zatím nemá.
@meggie12345 nurofen od bolesti, ať se vyspí.
@kittyy17 aha, to mě nenapadlo ☹ teď zatím spí, tak ho nechám a uvidím, jak bude probíhat noc. Čeká ho ten ATB sirup po půlnoci, tak snad bude spát alespoň do té doby...
Doporucuju curat do teple vody, tolik je to potom neboli.
@jahodak syn má ještě plenky, takže to bych ho musela mít ve vodě celý den a celou noc :-/
Kdyby ho to bolelo a plakal by, tak klidně můžeš dát něco od bolesti nezávisle od ATB. Ty začínají účinkovat trochu později, ale za to efektivně. Nurofen zase rychle a aspoň se syn vyspinká.
@jupiter2013 naštěstí nebyl nurofen potřeba, pak už se v noci nebudil, tak snad se mu to teď bude jen a jen lepšit...
@jupiter2013 @jahodak @kittyy17 holky, děkuji za rady 😉
Malý ještě dostal tenkrát mast na oči framykoin? Ta mu velice rychle pomohla a ještě jsme ho maceli v heřmánku
@petit.a.nge presne to dostal i muj syn a temer okamzita uleva!
Nurofen na bolest,čůrat ve vaně a jestli ho pálí zkuste namazat Bepanthenem.Drzim palce
Syn mel taky jednou zánět. Dostali jsme taky ATB sirup a navic Framykoin (je na předpis). Doporučili nám sedací koupel v řepíku nebo heřmánku. Navíc jsme dávali Panadol (prý taky účinkuje protizánětlivě navic je od bolesti). ATB mi syn za boha nechtěl. Mel rok a nedostali jsme je do něho. Nejvíc pomohla ta mastička. Snad bude brzo líp.
@nafreya můj syn si naštěstí ten ATB sirup vychutnává 🙂
@meggie12345 obvykle dvě az tri dávky ATB než zaberou. Během zítřka by mělo být lip. Co nurofen, ten mu nedoporučili?